|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
poza tym to ty chcesz decydowac jakie bronie uznasz za bronie do treningu, dla cipsoftu to sa "bronie", w jego slowniku cos takiego jak trening nie istnieje. Ustawienie wytrzymalosci na takim poziomie, ze po ~10 godzinnym expieniu bron sie nie nadaje do niczego jest niedorzeczne. Z kolei znacznie wolniejsze psucie nie wplynie absolutnie na nic, najwyzej na to ze knight bedzie musial czesc funduszy przeznaczac na naprawe. Spadek sily ciosow wraz z zepsuciem broni - absolutnie niweluje jeden z podstawowych atutow knighta ktorym jest mozliwosc expienia az do skonczenia run bez koniecznosci wracania do miasta.
![]() |
|
![]() |
#22 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Złotów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sanchineq
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Wg. mnie ulepszenia potrzebne są głównie paladynom, bo knight radzi sobie jakie tako. Za to sorcerer jest za dobry :/
![]() ![]() "A friend in need is a friend indeed." "A friend in need is a friend indeed." Mówimy STOP okaleczaniu polszczyzny! "Rozum jest nie w wieku, lecz w głowie." Ostatnio edytowany przez LookamZzaRogu - 25-05-2007 o 12:06. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
|
![]() Przezucili sie z pala na knight'a, a teraz narzekaja bo knight jest slaby...
lol Jezeliby ulepszyliby tak mocno knight'a to pal nie mialby juz nic do powiedzenia... Powazne zmiany powinny dotknac wszystkie profesje. Spodobal mi sie pomysl z tym skillem. U palka natomiast bylby critical hit, ktorego sila ataku bylaby 2x wieksza od zwyklych ciosow przy czym tibia zyskalaby troche na klimacie. Spodobal mi sie takze pomysl z ringami. Tylko zamiast many knight musialby zucyc specjalne itemki by stworzyc ring np. ogon jaszczurki lub piorko. Pal rowniez mialby mozliwosc tworzenia eq. Tworzylby speary, trowing stary za iron piece itp. A sorc? Sorc niech sobie kupuje fluidy. ;p
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Nieno, kolejna biedna kina przedstawia swoje zarabiste pomysly na wyrownanie profesjii ( a raczej profesjii ktora gra). Kina nie robi run bo...Nie jest czarodziejem??? Exori za stala mane- kolejny idiotyzm. Kina mialby kilka udezen exori i na dodatek sporo hp -.-. Zgoda, sorc moze se zaspamowac ue, ale wystarcza wtedy 2-3 sd bo chlopak na exhausta...
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. Ostatnio edytowany przez Askaral - 25-05-2007 o 18:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Jak to dobrze, że my, rycerze, nie mamy exhausta!
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Ta, i tak samo dobrze że 90% sorców wcale nie chodzi non stop na utamce!
![]()
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() Cytuj:
To co tam jest napisane to kompletna beznadzieja, ponieważ te pomysly sa za pogorszeniem profesji knight niz za jej polepszeniem! Ze co? Knight bije za friko? Moze ty bijesz za friko swoim 10 lvl knightem roty ale ja musze brac druida do sio albo uzywam uh/mfs zeby sie leczyc bo expie na dragach/dlach a jesli mam troche wiecej kasy to kupuje sobie explo na wrl zrobie tam 150-180k/h ale i tak wyjde przy tym w plecy... wiec dzieci neostrady ktore maja te 10-30 lvl knighty moga sobie darowac "kreatywne" pomysle na temat polepszania profesji knight! "Zepsucie broni o 50% przy smierci" moze ban do delete odrazu? Albo ban na 7 dni za dead... to o wiele bardziej "normalne" rozwiazanie! Jak czytam komentarze ludzi grajacych na palkach/sorcach/druidach wypowiadajacych sie na temat knightow to mi banie rozpie*dala bo nic o tym nie wiedza...co do skili knighta osiagnac 90 to wielki sukces bo na przykladnie mojego kumpla widze ze zrobic 95 dista palkiem to pestka bo rosnie okolo 6-7% dista na 1,8k bolcow... a knightem zeby zrobic 1% powyzej 90 skilla musisz wymeczyc 1h na 1%.
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Kavi Dratrumil
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia