|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Przemyśl
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tores Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polish Hooligans
Świat: Unitera
Poziom: 50
Skille: 71
Poziom mag.: 13
|
![]() To co tu przeczytałem (oprucz kilku wypowiedzi) to po prostu śmiech
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2007
|
![]() Cytuj:
![]() Temat: dobrym pomyslem jest stawianie fire fieldow w wonskim przejsciu tak zeby cie jeden guard bil a nie np 2 -> powinno zmniejszyc to roche waste (np stado guardow pach ff i pojedynczo je) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Jeżeli chodzi o rycerza, na guardach najlepiej expić od 40 levela ze skillem 80 i dobrą dwuręczną bronią. Przydaje się również tarcza i broń jednoręczna, ale to w ekstremalnych sytuacjach. Same guardy nie są jednak najbardziej opłacalnym miejscem expa dla rycerza, polecam Orc Fortress lub Elf Fortress w zależności od poziomu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2007
Stan: Niegrający
Świat: Titania
|
![]() A więc tak - skille 75/75, cruz helm, crown armor, knight armor, boh, gs/bs, vampire shield to zdecydowanie zbyt słabo, zeby pomyśleć o guardach.
(oczywiście mowimy o efektywnym expieniu, bo do blokowania - jak najbardziej) Wyzsze skille przydadzą się na bardziej zajebiste miejscówy, o guardach najlepiej zapomnieć, chociazby ze względu na ich wysoki shielding, duza ilosc hp i nieproporcjonalna ilosc expa otrzymywanego za guarda (oczywiście dla knigta, inne profesje znakomicie się tam odnajdują, mimo tego, że exp rzadko przekracza 25 k/h) Także - knightem guardy sobie odpuść Pozdro Ostatnio edytowany przez dejw - 07-06-2007 o 12:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
@topic ja jakos expilem knightem tam od 55lvl do 63 lvl i nie mialem waste, nie wiem jak wy to robicie, potem to sie o guardach nie mysli żółwie na paccu na facc cyce na poh OF itp ;p jakos zyje i dobrze sie mam expiac na guardach i of ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: przed kompem
Imię: Vallyx Stona
Profesja: Knight
Gildia: Niema i nie szuka:D
Świat: Honera
Poziom: 16
Skille: 49/47
Poziom mag.: 3
|
![]() A co jesli chodzi o palka??
Jakie skille musi mieć, lvl, i czy przy takich skillach łuk czy kusza, ile uhów wziąśc, manasów itd. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() proponuję operacje plastyczną swojej postaci
|
![]() |