![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Własnie sobie patrze i widze, że wyszedł nowy 5 polski server. ;o
@Down Właśnie się zarejestrowałem. ![]() Nick: ArfyD Udało się ![]() ![]() @2x Down Jakie? .. ![]()
![]() Signed, Arfyd. ___________________________________________ Ostatnio edytowany przez Arfyd - 06-06-2007 o 21:14. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: NOBBSTAYER
Profesja: Rookstayer
Poziom mag.: 0~
|
![]() ja tez gram w gladiatusa (super giera) ale gram na servie 1 angielskim a niechce mi sie przechodzic na polski bo nie chce od poczatku grac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Lokacja: Z nienacka
Imię: Qu'Mea
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 80
Skille: 16/25
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() ja tez w to gram i aktualnie jestem 200~ na polskim s3, macie tam jakas gildie ?
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zapraszamy do FA(FuriousAngels), napewno przyjmiemy. Napisz podanie i napisz, że jesteś Quo z Forum.tibia.pl, co 2 dni wpłaty 300, lub dobrowolnie więcej.
Pozdrawiam P.S. Ciągle trzymam te ok. 90-110 miejsce ![]() Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 07-06-2007 o 22:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Gildia 15 miejsce
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: NOBBSTAYER
Profesja: Rookstayer
Poziom mag.: 0~
|
![]() Jeżeli ktos gra na tym 1 servie angielskim to zapraszam do gildi Gladiators_Karate. Na pewno przyjmiemy i nie trzeba placic skladek (no chyba ze ktos tak dobrowolnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Do dupy ten bug na serwerze 5, że się punkty wyprawy nie odnawiają :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() On jest zajefajny xD.
Ja tam teraz gram tylko na S3. Widzę, że Xantro "zaszalał" i jest już jakiś 30 xd. P.S. W Gildi naszej (no głównie Xantro) jutro pewnie będzie jakieś 1-2 miejsce/miejsca. Pozdrawiam Edit: Teraz w questach "stoję" (a to niezła część zarobku), bo mam "sóper" zadanie. Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 08-06-2007 o 22:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2007
Stan: Niegrający
Imię: Sword Fighter
Profesja: Knight
Świat: Danera
![]() |
![]() Ja gram na 1 sytaaaaaaaa ta gra
EDIT: jestem zarejestrowany jako Patrykusss na 1 serwie
Ostatnio edytowany przez Patrykusss - 10-06-2007 o 08:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() Ja też gram w Gladiatus i uważam, że to wymiata.
Mam 7 lvl na s3. jak ktos czegos nie wie niech pisze 6091018 |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() s5.
Hah, zrobiłem 4 części łatwiutkiego questa i już: Toplista: 96 Arena: 2.696 lvl 3 xDDD Ostatnio edytowany przez Rethfing on Aldora - 10-06-2007 o 23:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Ave! ;o Zaczynałem od 4tys. więc się nie smiać ![]() *Dla tych co nie kapują to chodzi o liczbe;-p tzw. ''ulepszony szatan'' ![]()
![]() Signed, Arfyd. ___________________________________________ Ostatnio edytowany przez Arfyd - 11-06-2007 o 00:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() ech...szkoda że jeszcze buga nie naprawili na 5 ;/
Bo teraz kompletnie nie wiem gdzie grać... Na 5 teraz ciągle pracuję i kupuję ekwipunek(i walczę na arenie), a jak to naprawią to dopiero zacznę porządnie grać ![]() btw-ktoś gra na 6?
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zdecydowanie najbardziej się opłaca walczyć tylko i wyłącznie na arenie oraz wykonywać łatwe questy (na 5 serwerze). Na innym już można się w te średnie bawić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Hmm, nie wiem jak Tobie, ale mi nie robi różnicy czy wybiorę zadanie "łatwe" czy "trudne". Dla mnie są takie same. ![]() @1 post na 5 stronie. A w łatwych zadaniach nie trzeba raz po raz zabić jakiegoś potworka ? ;o
![]() Signed, Arfyd. ___________________________________________ Ostatnio edytowany przez Arfyd - 16-06-2007 o 17:10. |
![]() |
![]() |