|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Niestety, było tak może w początkach istnienia tibii, teraz komercja, komercja i jeszcze raz opróżnianie naszych portfeli.
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2006
|
![]() To trzeba ich nauczyć
![]() I czemu jeszcze hakerzy nie postawili filmiku "Hacked God steve" na youtube ? I czemu nikt nie ukradł Servera Rl tibi ? Ostatnio edytowany przez JanCzarny - 07-06-2007 o 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Mam wrażenie, że nieco zbyt poważnie potraktowałeś wypowiedź Uthera.
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale jestem optymistą
![]() może za bardzo |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Owntibia sama w sobie jest legalnym programem (bo twórca zaznaczył, że służy do "odzyskiwania zapomnianych haseł"). Jej użycie w celu hackowania jest nielegalne, ale to bezsens donosić do prokuratury, sprawa prawdopodobnie zostanie umożona.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dronezz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 42
Skille: 75/34:P
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Cytuj:
Zobacz to proste: wchodzisz na stronke www.youtube.com i w powiedzmy prawym gornym rogu masz taki prostokacik...taki bialy, a na prawo od niego masz taki przycisk "Search" a wiec tak: w ten prostokaci o ktorym mowilem wpisujesz haslo np."own tibia" i potem zatwierdzasz to przyciskiem "search"<< to spowoduje ze przeniesie cie na strone gdzie beda filmiki ktore sa zwiazane z haslem ktore wpisales w ten nieszczesny prostakcik... mam nadzieje ze skrzystasz z mojej rady i wiecej nie zadasz takiego glupiego pytania ![]() PS tam na 1 stronie ktos mowil ze sie nieudowodni ze to nie jest do hakowania... wystarczy wejsc na forum >zakladka Wasze Hacki... i po sprawie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() I tu bym sie kłócił...w takim razie po kiego wacka na forum owntibii dział "wasze hacki" O.o ?
![]() |
#29 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
.. bo bawienie sie w to jest nielegalne, przez to ryzykowne, a korzysci i prestiz zerowe ( bo kogo na swiecie bedzie obchodzilo, ze 1000 osob nie zagra sobie w jakas nedzna gierke ). Atak na serwer WoWa - to by bylo cos.
![]() |
![]() |
#31 |
The Witcher
|
![]() Tutaj akurat się mylicie. Serwer Tibii został kiedyś "haknięty". Ponieważ mamy dostęp do archiwów niewsów, da się to udowodnić niedowiarkom, ale zaoszczędzę wam szukania - oto link >>
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() kurna ludzie chyba nie bedziecie szli na policje ze wam konto w tibii schakowali?
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
-masz kompa na którym grasz w tibię czy innego mmorpg'a. -korzystasz z banku online. -łapiesz keyloggera i masz przesrane :/
![]() |
![]() |
#34 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Dlatego lepsze banki maja takie cos jak lista hasel jednorazowych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() "Wyobraź sobie sytuację:
-masz kompa na którym grasz w tibię czy innego mmorpg'a. -korzystasz z banku online. -łapiesz keyloggera i masz przesrane :/" 1. Own Tibia = ***** .bat ***** jaki debil to ściągnie? [wielu -.-] 2. Jak masz konto w banku online to też ci mogą naskoczyć. Żeby mnie zhackować musiałbym się tam zalogować 3-4 razy mając keyloggera [a potem żeby ruszyć kasę musieliby mi ukraść komórke...] 3. Own Tibia jest wykrywana przez większość antywirów[poza wersją VIP ukrytą w niektórych (raczej większych) plikach]/można napisać prosty skrypt sprawdzający pliki na Own Tibię [niemodyfikowaną] @ prawo Odpuście sobie bo to nic nie da... Mogą mu najwyżej kazać zamknąć stronę, a założenie nowej gdzie indziej to banał... [swoją drogą, hosting.pl kazał mu usunąć część strony za łamanie regulaminu :d] |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Poziom: 115
|
![]() Ale mozna sie tym poslugiwac w celach edukacyjnych...
17:20 Crin Tamweasi [10]: ile masz ataku miecz ----------------------------------------------- 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 56 lvl 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: i red czaha 18:30 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 79 mlev 18:31 Krwiozerczy Kroliczek [15]: wszyscy sie mnie boja 00:32 Xemok [129]: mnie nie wychowuja rodzice tylko ulica wiec zamknij pizde i siedz cicho bo o zyciu nic nie wiesz . |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Lepiej chodzić do banku dla własnego bezpieczeństwa. Btw. Ale musiała być wtedy rozpierducha w Cipsoft xD po za tym źle wpiszesz adres banku i masz po koncie w banku. Own tibia tez wykrywa pasy do banku ? @ up wiesz own tibie można podpiąć pod instalatora programu ^^ program będzie ok i tibia own też. Ostatnio edytowany przez JanCzarny - 08-06-2007 o 15:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() dubel proszę o delte
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2007
Lokacja: Wrocław
![]() ![]() |
![]() No coś ty?! Kradzieży? Autor tego keyloggera, nigdy by nie pomyślał, że jego keylogger będzie służył do czegoś innego jak "przypominanie" sobie swoich passów
![]() Cytuj:
Nie podpjąć, tylko zbindować. @PEBE Zapomniałeś powiedzieć "Smacznego"
Ostatnio edytowany przez Gore.spell - 08-06-2007 o 23:19. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Na policje? Omg... wierzysz w to ze to cos da?
co do bankow, chyba kazdy bank ma takie cos jak lista hasel jednorazowych albo sms kod. co do programu, odpalajac serwer nie akceptujesz zadnego regulaminu odnosnie przetwarzania Twoich prywatnych danych btw. podpiac a zbindowac to to samo, tyle ze zbindowac jest bardziej... "profesjonalnie"