|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Eeee tam cienko
Hah! Tez jestem z Gim3 (wlasnie skonczylem) i mialem z nia lekcje, choc uwazam, ze pani zwana "Flintą", która zastępowała przez rok panią W. była śmieszniejsza, ale nic z jej lekcji nie mozna bylo wyciagnac. Przyznaj, ze Pani Cz. od biologii jezdzi po uczniach w sposob mistrzowski.
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() u nas juz nawet sa odpowiednie teksty
jak mowimy do niej do tablicy jak cos pisze to sie wydziera 'NIE MOW DO MOICH PLECOW' czasami jeszcze cos doda tzn ogolnie to glownie sie drze jakby ja ze skóry obdzierali ;| poza tym nic |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() W gimnazjum chemik był dość wymagający i często się wydzierał
![]() ![]() A co do nagrania to nic szczególnego, liczyłem na jakieś ostre wydzieranie mordy, plus wyzwiska ![]() Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 05-08-2007 o 15:42. |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: In the coffin...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja tam na moje nauczycielki nie narzekam... dobra teraz mam jędze z fizyki, która sama nie potrafi uczyć, a na wszystkich się wydziera, a z gimnazjum pamiętam nauczycielkę o pseudonimie Babcia Kwas
![]()
#26 |
Guest
|
![]() HaHaHa a u nas na geografi taka babka jest ma przydomek bozenka lub babcia rakieta HaHa i ona tak wchodzi do klasy i tak WSTAJEMY! MODLIMY SIE! SIADAMY! jak jakis general xD albo cos O albo babka od matematyki ps kermit porabana calkowicie dala mi 1 za to ze nie mialem jednego zadania hohoho a babsztyl od fizyki to hoho pizda karze pisac kartkowki na kazdej lekcji i dajze tyle zadania ze rece i majtki opadaja...ogolnie polskiej szkole jest jeszcze wiele do zrobienia....Dlugo moglbym jeszcze wymieniac zeczy ktore dzieja sie w gimnazjum im jana pawla II i z pewnoscia mozna to zaliczyc do najwiekszych absurdow!!!!!
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
|
![]() Cytuj:
temat sprzed 3-4mies. Gratulacje refleksu, szczere. |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Naprawde weźcie tego kolesia. Nie dość, że odświeza stare tematy to jeszcze nic nie mozna na niego powiedziec, bo już warna zarobiłem :|
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Twoja interpunkcja i niesamowita umiejętność sklejania zdań po prostu aż razi głupotą. Co do tematu. Mam taka jedna nauczycielkę, która nazywamy kłodą, ale poza krzyczeniem na łysine i rozczochrane włosy nic specjalnego nie robi tak samo jak reszta nauczycieli. Ostatnio edytowany przez raf420 - 04-11-2007 o 14:30. |
|
![]() |