![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Co było żałosne? ;o
![]() Z mojej perspektywy. Vial
![]() |
#23 |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Tom, oto właśnie chodzi żeby on biegał i expił na oczach GMa. Jeśli nie odpowiada GMowi a expi to dostaje bana. A że był zablokowany i tylko afkował to dostał kicka.
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tylko raz w mojej karierze odpowiedział GM
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Drengir Rook Stayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: --
|
![]() Warto ale trzeba być cierpliwym.
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Vial
![]() |
![]() |
#27 |
Rook-User roku 2007
|
![]() No wiem, ja zawsze tłumacze GMowi że on ma macro stop. Nie wiem jak to działa ale czasem wykrywają też GMa na innych piętrach. Dlatego zawsze proszę o to żeby sie teleportował gdzieś dalej.
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 14:06 Vialix [28]: Hello
14:06 Vialix [28]: pl? 14:06 Nau on Rook [12]: nope 14:06 Nau on Rook [12]: hi 14:06 Vialix [28]: You and GM at screen (7?): http://i68.photobucket.com/albums/i11/Vialix/gm.png 14:06 Vialix [28]: Topic in Tibia.pl : http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=135101&page=3 14:06 Nau on Rook [12]: ye ^^ 14:07 Vialix [28]: Gm kicked you? ;o 14:07 Nau on Rook [12]: nah 14:07 Nau on Rook [12]: auto log 14:07 Nau on Rook [12]: xD 14:07 Vialix [28]: :O 14:07 Vialix [28]: omfg! 14:07 Vialix [28]: ZUO! 14:07 Nau on Rook [12]: i was boting 14:07 Nau on Rook [12]: and he thought i was afk 14:07 Vialix [28]: plop Vial
![]() |
#29 |
Rook-User roku 2007
|
![]() Raportuj jeszcze raz jak będzie znów na tyle głupi żeby bota włączyć...
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tocallo Herodes
Świat: Zanera
Poziom: 62
|
![]() kolesiówa nie loguje sie już od 3 dni ;oo
Czyżby odnawiała staminę ? ![]()
Ostatnio edytowany przez Tocallo - 04-07-2007 o 12:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() Mogę potwierdzić to co mówi tocallo, osoba o której mowa była widziana przez przynajmniej jeszcze 3 znajome mi osoby, i cały czas na trollach, wcześniej się dziwiłem jak tak szybko zdobyła ten poziom ale teraz skoro wiem ze botowala po prostu mi szkoda ze nie rozumie ducha rookgardu.
![]() PS: dzisiaj się logowala ale tylko na chwilke ciekawe o co jej chodzilo ![]() Ostatnio edytowany przez Medderin - 03-07-2007 o 23:48. |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Bruksela/Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Magoo Allmighty
Świat: Morgana
|
![]() Wiele czolowych rookstayerow z wielu serverow jedzie na bocie. Np na mojej rodzimej Morganie na bocie jedzie Morgana rook!! TAK!! (no bo jak kto inny).
Na bocie jedzie juz ponad 2 lata. Reportuje ja codziennie no ale w tym problem ze GM jej bana by nie da gdyz: gdy bottuje to siedzi w domu, poniewaz gdy cos do niej napisze 2 min pozniej albo mniej odpowiada. Ma tak jak to Pan Klocek powiedzial Macro Stopa bo gdy do niej podejde to stoi nawet 5 min... Po zakonczeniu Pacca nie wyszedla z Pacc Area i uniemozliwia to raportowania jej przez innych graczy. Az tak dobrze ang nie znam wiec nie zrobie nowego tematu na tibia.com i nie wytlumacze tego, ze ona bottuje i aby jakis GM sprawdzil i z wielka satysfakcja wwalil bana dla szanownej Pani Dyrektor. No ale moze ktos z moich szanownych kumpli z ktorymi porozmawiam pomoze mi w tej sprawie.. Bylo juz wiele prob raportowania przez czolowke Morgany ale rzadko jakis GM jest online........... Ostatnio edytowany przez Psychotata - 04-07-2007 o 11:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska
Imię: Darushu
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
|
![]() Prawda jest taka ze GM'owie niechetnie bywaja na morganie.
A na morganie z czolowki rookstayerow to dosc sporo botuje, chocby, Morgana rook, Sletnisse, Kanio Rookslayer, Tric Lister itd. Ale wszelkie proby raportowania/pisania na forum... zakanczaja sie niepowodzeniem. I na to wychodzi, ze przynajmniej na morganie, botterzy moga sie czuc jak najbardziej bezpieczni... ![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Włocławek
Imię: Narvany Tomek
Gildia: Przystankersi
Świat: Refugia
Poziom: 33
Skille: 22/27
![]() |
![]() No to posluchajcie mojej historyjki ;p Zyje sobie spokojnie na swiecie refugia z moimi 2 kolegami najwiekszymi lvl na servie utrzymuje dobre stosunki ale pojawilo sie 2 kolesi ktorzy mnei doslownie wku... zaczeli grac rookstayerami jakgdyby nigdy nic nie zauwazalem ich bo mieli male lvl ;p ale ostatnio zaczeli na poziomach 30 i wyzej bic po lvl nawet na dzien sie wkurzylem chcialem zobaczyc oco chodzi patrze a oni na cale noobki stwaiaja postac na bocie ktora krazy po calym rooku -,- no to pisze report i czekam wkurzylem sie wszedlem na help i pisze z tutorem prosze go o jakas reace albo pomoc co mam jeszcze zrobic a on oczywiscie mi odpisuje ctr + r and w8 -,- no sie wkurzylem... obecnie ci kolesie maja 2 prawie najwieksze lvl na servie -,-
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
|
![]() Na Candi boterom niezbyt dobrze się wiedze, większość albo została zbanowana albo skończyła grę, np. Avenged Chidori, Yiriok, Cristan the Slayer. Niestety GMowie coś ostatnio omijają ten server, czasami pojawi się jakiś, aby rozwalić trapa. Dzisiaj z Pirate'Rookiem znaleźliśmy jednego w bear cave ( 23 lvl ), ale zdąrzył dojść do komputera nim śmierć go dopadła. Co ciekawe ostatnio na ratach expiło aż 3 boterów jednocześnie - 13,14 i 21 lvl. Mam nadzieję, że jakiś GM w końcu zareaguje, bo jeśli nie to cya tibia - nie będę grać z oszustami 'pod jednym dachem'.
Najbardziej żenujący jest fakt, że boterzy śmieją ci się prosto w oczy - przyłapiesz ich na botowaniu, a oni są oburzeni jak możesz ich oskarżać o takie rzeczy i obracają kota ogonem. Dzisiaj ten 23 lvlek oburzył się, że nawet nie może na pół godziny ustawić sobie bota, żeby zjeść śniadanie. Jednym słowem - żenada. Ostatnio edytowany przez W.S.F. - 04-07-2007 o 14:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Imię: Gofin
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: 24
Skille: 22/24
|
![]() A może by tak spróbować napiętnować botterów? Założyć oddzielny temat, a w nim zapisywać nicki takich osób. Wiem, że to raczej niewiele da, bowiem do noobów i coś takiego nie trafia... ale gdyby założyć taki topic to porządni Rookstayerzy byliby z góry uprzedzeni i mogli botterom uprzykrzać życie (np.: nic od nich nie kupować i takie tam).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
|
![]() Uprzykrzać życie to im można tylko blocząc expa. Nic nie kupować? Oni i jak g***o sprzedają, bo tylko siedzą na bocie i expią. Mają gdzieś społeczność rookstayerską, to są płytcy ludzie, którym zależy tylko na tych cyferkach w skills i na miejscu na rookstat.com. GMów ostatnio ani widu ani słychu, tutorzy powtarzają ctrl + r. Ale mam zły humor
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 05 2007
|
![]() Botowałem, botuje i będę botował! Wystarczy puścić alerta na głos i mogą mi possać
![]() BTW. Bloczenie respa etc wam nic nie pomoże, ponieważ zauważcie, że bot się nigdy nie męczy przez co możecie i 20h mu respa bloczyć a i tak prędzej to WAM się znudzi niż botowi ![]() Ostatnio edytowany przez World_of_naabz - 04-07-2007 o 17:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up,
Ktoś Ci postawi skrzynki na drodze, i co zrobisz? No dobra, masz superhiper bota, który skrzynki przesuwa. Stawiają Ci poty na całym ekranie i nie masz jak ich wyrzucić, branie do plecaka nic nie da. Potrzeba by bardzo dużo garnków, ale jest to wykonalne. No dobra, załóżmy, że przyszły inne nuby i pozabierały poty. Ok. A jak ktoś postawi kilka charów na MC (wystarczą 4 w wąskim korytarzyku i nie ma możliwości przesunięcia z jakiejkolwiek strony). Oczywiście MC z Anty Logout. Może bot pokona człowieka, ale na pewno nie innego bota. Myślisz, że jeśli przez dwa miesiące ktoś będzie Ci bloczył bota w taki sposób przynajmniej raz na trzy dni i ustawi sobie wysyłanie raportów co określony czas, to nie dostaniesz bana? ;o Vial
![]() |
#40 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 05 2007
|
![]() A wiesz co to jest alert? Nie afkuje - gdy mam włączonego bota jestem w domu. I co teraz? Obstawi mnie potami - powiedzmy że bot nie zadziała albo nasz noob wrzuci mase syfu na poty. Włączy się alarm i po chwili się uwolnię...
|
![]() |
![]() |