|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Moim zdaniem jest to idiotyzm, ponieważ:
Po 1- wojny jak i "random pk" nie mialyby dluzej sensu Po 2- CipSoft zapowiedzial, ze nie zamierza z tym nic robic w najblizszym czasie Moim zdaniem mogliby odrobine zmniejszyc stratę expa, ale nie usunąć. Tak samo z wypadaniem broni. |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() W Tibi bardzo duzo sie traci, czy to z expa czy z eq mozna
![]() Nie bylo by slynnego hunted bo po co? zabilbys typa pare razy bana zalapalbys a on bez strat dalej gra se nie sadze aby zmiejszyli tej straty ... Choc moim zdaniem powinno nie tracic sie skili / mlvlu przy deadzie a strata expa i itemow powinna zostac |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Do wszystkich kiepów up
Jesli nie zauwazyliscie to nakarmiliscie trolla lub ewentualnie nooba.
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xantera
Poziom: 50+
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() idz na ots jak chcesz sobie tak pograc
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Rz.
Imię: Fajduhi
Profesja: Druid
Gildia: UH maker!!
Świat: Iridia
Poziom: 24
Poziom mag.: 39
|
![]() Na jednym z swoich wywiadow Ingek ,powiedzial "Cipsoft moglby zmniejszyc odpowiedzialnasc za dedy ,poniewaz nie zawsze jego servery sa stabilne"
wpelni Go popieram! oczywiscie obnizyc je do 50%
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
#27 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Profesja: Paladin
Świat: Selena
Poziom: -0
Skille: Niskie
|
![]() @Ganci.
ty tez
||
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Askara
Poziom: 101
Skille: 93/60
Poziom mag.: 19
|
![]() Nie dobijajcie klimatu tibii. Nie uwazacie ze latwizna nie jest ok? Moze pozniej zaczniemy dawac po 10 k expa za samo zalogowanie sie?
|
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Takiego głupiego opomysłu to nie widziałem. 100% expa to lol. Najpierw pomyśl co piszesz. Potem jeszcze raz to przemyśl, następnie przemyśl to jeszcze raz i dopiero napisz. Najbardziej głupi pomysł jaki widziałem. A ten twój kolega jaki miecz stracil? Serpent sword?
|
![]() |
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 06 2007
|
![]() Wtedy tibia bylaby beznadziejna
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Imię: Pielgrzyn
Profesja: Rookstayer
Świat: Azura
Poziom: 31
Skille: 22/28
|
![]() I wlasnie to jest 1 z nielicznych zalet tej gry nad innymi mmrpgami. Poprostu zygam tymi nowymi swiatami muminkow i gumisiow w ktorych staraty po smierci sa smiesznie niskie chodzby w takich hitach jak WoW czy lineage. Tam ktos ci moze nadac, napluc aty nie mozesz mu nic zrobic bo jak zabijesz to koles ma tylko darmowy teleport do miasta a ty tracisz zloto na atak oraz twoj nick staje sie czerwony i tracisz 100 razy wiecej. Jedynym problemem jest random pk czyli zabijanie dla zabawy ale mysle ze osoby ktore tak robia same dlugo nie pozywaja (i herkolues dupa kiedy wrogow kupa)
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Poland
Imię: Neo Thrill
Profesja: Knight
Gildia: -||-
Świat: Eternia
![]() |
![]() Wiesz moze co to sa Blessy ?
albo Amulet of Loss ? W zyciu nie ma nic za darmo wiec wyjdz i nie wracaj. |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Bełchatów
Imię: Sask'Van Der
Profesja: Knight
Świat: Menera
Poziom: 130
Skille: 90/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja to myślę, że po dedzie to powinno nam tak z 5% expa przybywać i losowy item w rączkę wpadać byłoby ciekawiej i łatwiej ;D
|
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
PS: mam FACC, gdybym mial na chwile obecna pacca to wliczajac -3% od promo stracilbym okolo 170 tys, czyli to jest 6 godzin expa, czyli NAWET JA moglbym odrobic w jeden dzien jakbym sie postaral... PS2: jak ty nad 2 lvlami pracujesz 2 tygodnie... to sorka, ale ta gra nie jest dla ciebie
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 23-06-2007 o 19:39. |
|
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Imię: Raadus Striker
Gildia: Fire Army
Świat: Refugia
Poziom: 68
Skille: 80/56
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @topic Tutaj wystarczą 2 słowa: bezsensowny pomysł. Pozdrawiam ![]() @down Prawie jak na temat ![]() Ostatnio edytowany przez Raadus - 25-06-2007 o 09:51. |
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Ja już to sobie kiedyś przemyślałem i najlepiej jakby było tak:
-Zabije ciebie PK-tracisz JEDEN ITEM co masz na sobie+backpack -Zabije cię potwór, który daje więcej expa niż twój lvl-Tracisz tylko 8%(po blessach i promocji tylko 0%) -Zabije cię potwór, który daje mniej expa niż twój lvl-tracisz 10%(blessy i promocja-2%%) i eq. -Zabije cie summon-to samo co w pk -Zabije ciebie partner party-tracisz tylko 1% (blessy i promocja sie nie liczy) expa. 1% tylko po to, żeby ludzie sie nie teleportowali-bo jednak jakaś strata to jest. |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Pacc z Promo - 7% straty, czyli ok 175 tys ![]() Heheh niby takie nieskomplikowane obliczenia a juz sie sie wielu gubi... moze jakis odpoczynek od tibii? ![]() @up, lol, nic nie tracic przy smierci ? niezle... jakos sobie to kijowo przemyslales bo w tibii zawsze sie expi na potworach dajacych wiecej expa niz twoj lvl...
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 25-06-2007 o 15:16. |
|
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Imię: Raadus Striker
Gildia: Fire Army
Świat: Refugia
Poziom: 68
Skille: 80/56