![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
|
![]() Bo widze, a pozatym nie ma nowatorkich exploitow ostatnio na przegladarki
![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Nie pomyślałem o tym ^^
A w ogóle to nie wiedziałem, czy ktoś ma link.
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Firewall nie wykryje Ci OwnTibia, Lord of Tibia, ani 99% keyloggerow do Tibii. Juz dawno zapewnili im niewykrywalnosc wysylajac passy poprzez otwieranie Internet Explorera ktory wysyla passy otwierajac strone z parametrem (GET). Jaki firewall zablokuje ci otwieranie strony przez IE? Raczej takiego nie ma chyba, ze wogole zablokowales IE w firewallu i tylko Firefoxa uzywasz.
Antywiry wykrywaja stare wersje owntibii i lord of tibii (np. kaspersky). Nowe wersje wychodza co pare dni i czesto najnowszych nie wykrywa. Chociaz jak chcialem do "kasperski labs" zglosic (wyslac) najnowsza wersje Lord of Tibia VIP (tej platnej wersji) to mi server poczty "poczta.fm" (moj server poczty) odeslal wiadomosc, zebym keyloggerow nie wysylal i, ze wiadomosc nie zostala dostarczona. Co znaczy, ze servery poczty maja lepsze antywiry niz kaspersky ![]()