|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() No na picie musimy sie ustawic
![]() Ostatnio mnie wy.hu.jaliscie:/ . Ja przyszedlem o 22 a Wy juz k.urwa byliscie zjarani jak swiniaki z centralnej Polski . No ale kiedys sie o naprawi ![]() ![]() Sprawa z namelockiem jest dosyc zawila ![]() Sorki Iluvatarar ze o Tobie zapomnialem moj maly pro Gamerze ale kurde myslalem ze Toba wala tylko sdki ![]() Pozdr ![]() Pod
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Ja zostałem zabity przez ciebie jedne raz, za bluzganie ciebie
![]() Ale twój brat Iluvator próbowal. 3 razy i somenix bo miałem white skula i biłem n00ba ![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Whitestock ;]
|
![]() Temat spadł na któraś tam stronę
![]() Ale żeby nie było offtopic to o co biegalo z butami i Dragon Slayers?? Bo byłoby więcej ludzi do kolekcji Killed by XXX Podpalacz a ja do teraz jeszcze nie wiem o co w tym wszystkim dokładnie biegało ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Ta rodzinka podpalaczy, dąży do tego, aby na hibernę mozna było dostać się zawsze
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() No i doigralem sie red skulla:////
Szkoda ze jak zaczynalem gre na Hibernie to nie bylo jeszcze swiatow PvP enforced:/// Pozdro ![]() Dopisujcie tu ^^ ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2004
|
![]() Rodzinka Podpalaczy to spoko ziomki.
Ja jeszcze nie padłem ofiarą rodziny podpalaczy ale nie raz ich spotykałem na drodze i nigdy mnie żaden nie ruszyl i mysle że tak pozostanie ![]() ![]() Nawet kiedyś sobie pogadałem z jednym pod Kazo ![]() ![]() ![]() Ogolnie nic do nich niemam |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() fajni jestescie ani razu nie padlem od was
![]() macie fajne pomysly najbardziej podobalo mi sie jak przemieniliscie sie w dl i nawalaliscie we wszystko co sie rusza (i nie rusza) z gfb fajnie bylo ![]() a nie uwierzycie ale Iluvatarar Podpalacz to moj kumpel ![]() Banished: until 11.01.2005 12:01:39 CET because of excessive unjustified player killing ![]()
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Specter - 02-01-2005 o 12:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Whitestock ;]
|
![]() Podpalacz ma red skulla? :/
Fargass monka mu do treningu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Legnica
|
![]() Podpalacze sa SPOX
Zaden mnie nie ruszył gadałem sobie kiedyś z Podpalaczemy i Lechem ![]() SPOX
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Ja tam widziałem kilka podpalaczy z red skulem. Spoko ziomki
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() a jest ktos na Hibernie kto nie widzial ani nie slyszal?
![]()
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Specter - 02-01-2005 o 15:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Lokacja: Z kątowni koło blachowni.
Imię: Froys
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 28
Skille: 64/63
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja jako, że z BB jestem to znam Kolca i Lecha w rl xD. Ale cała rodzinka jest spox. W Ab robią fajne akcje i ogólnie. Pamiętam jak lechu z kolcem sobie stone golemy wezwali i chodzili tak po ab... az Lechu zabil jakiegos najtna przez miss click
![]() ![]() ------------------------------ Robin Hoodek -> Hiberna -> Ab'Dendriel Nie czepiać sie lvl bo w cafe tylko gram, i do tego rzadko ![]() ------------------------------
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() O jak milo widziec Podpalaczy!
![]() Na tym ss widac moja krotka przygode z ta rodzinka, moj 30 palek na hibernie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Kopalnia diamentów
Stan: Niegrający
Imię: Kto wie Ten Wie.
Profesja: Elder Druid
Gildia: Padamy Forfun
Skille: 2
|
![]() Najlepsze w Podpalaczach jest to że każdy jest inny nikt nie próbuje naśladować innego poprostu każdy ma tak jakby inną misję
![]() ![]() Robin jesteś detnuh bo chciałeś HIbernie opuścić tak niewolno......: ![]() ![]() jeżeli ktoś nierozumie "detnuh" niech czyta od końca .................. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() Lechu to nawet mój protektor
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Lokacja: Z kątowni koło blachowni.
Imię: Froys
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 28
Skille: 64/63
Poziom mag.: 4
|
![]() Hehe
![]() ![]() ![]() Zlapie cie na AFK i bedziesz mial wpis od 19 lvl (zart). A ty Barburio jak chcesz, to moge mu cos przekazac... Nie mam gg jego... Bo nie potrzebuje ![]() Przypominam, ze on gra teraz na Arcani Aha! Nie przenosze sie ![]()
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() wróc na HIberne bo troszke nudno tak jak nie ma zielonego na Vip liście Lechu Podpalacz :/ ...................
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Srki że zmieniam temat....ale....Robin ja ci moge na maina na Arcani wyjśc do narazie eq nie odzyskasz do ferii
![]() ![]() ![]() ![]() aha....ja Afk nie jestem chyba że nie chce z kimś gadać ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2004
|
![]() KOcham AB z powodow PODPALACZy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() fajnie... ktoś tu mówił że może mu coś przekazać... napisz na moje gg 4471158 albo powiedz mu że jak on może żeby do mnie znać dał
![]() |
![]() |
![]() |