|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Myslalem ze BP UH sie robi w 15min i meczylem kolege z rl czemu mi go nie chce sprzedac za 100gp. Pobugilem sie na rooku i na 2lvlu zszedlem na cave raty jakis koles mnie blocknal i wtedy nie wiedzialem ze sie da przesuwac ludzi.
Powiedzial zebym mu dal 30gp, ja nie mialem - zaczalem sie targowac i deadlem. Po deadzie na rooku robilem nowa postac myslalem ze dead to wstyd ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2004
Lokacja: Darłowo/Harmonia
|
![]() Heh a ja na rooku mają postacia czyli Teduniem wyszedłem z miasta dopiero na 6 lvl-u!! Bo myślałem że za mostem jest już main :>
>>Tedunio<< >>Knight Dziś straciłem znów 2 lvl i mam 41 lvl<< >>Harmonia<< >>Buy BOH Msg Me<< |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() @all up:
normalnie sie usmialem jak all przeczytalem ale ja nie bylem lepszy Kiedys z rozpedu sprzedalem w sklepie plate arma zamiast chain arma ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Świat: Danubia
![]() |
![]() Ja moja pierwsza postacia wyszedlem na Maina. Byl to knight i postanowilem sobie zwiedziec Tibie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() 1. Dałem się otruć na rooku jakiemuś kolesiowi ...
2. Poszedłem na trole , zszedłem kilka poziomów i próbuję wyjść ... Nie da się ... Oczywiście o linie nie miałem zielonego pojęcia ... Na szczęście pomógł mi jeden miły Polak ... 3. Miałem wędkę , ale bałem się łowić ryby , żeby jej nie stracić ... Ktoś mi mówił ,że mu wędka wypadła podczas łowienia ... 4. Na 8 levelu zwiedzałem okolice Venore ... Najpierw spotkałem huntera ... ja mu hi ... a on mi dwa strzały ... i wszystko jasne ... Długo miałem żal , ze jakiś koleś zabił mnie za nic ... Potem spotkałem scorpiona ... e co tam taki scorpion ... Rzuciłem się na niego ... ten mnie zatruł i ded. 5.Trenowałem z kolesiem bez party ... miałem czachę i red hp ... No i idę w najlepsze do miasta ... podbiegł jakiś koleś i padłem ... 6.Dosyć długo nie wiedziałem ,że można ścinać machetą zarośla ... Obchodziłem je po prostu ... Ostatnio edytowany przez Angelus - 12-10-2004 o 05:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() na rooku wrzuciłem podczas łowienia wędke do wody, nie wiedziałem co się stało więc pomyślałem że się złużyła ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() mi raczej nie(mam dobrą pamięć), ale dzisiaj jakiś 13 lvl(sic!) groził mojemu kamerzyście... Gościówa podeszła, kiedy ja trenowałem na wild wariorach(waliły mnie dwa bo mam skile 39/32) I pyta się help?? A ja odpowiadam nie no to ona zaczyna walić, i mówic do mnie coś po polsku... Zaczełem ją bluzgać to ona powiedziała coś takiego:
-Hanted przed Arktikoza(gram na hiberni) Ja sie ryje ze śmiechu, a ona na to : -A ja mam jeszcze 12 lvl zabije cię(lol!) Ja się jej pytam ile ma lat a ona: 13:34 Kamerzysta: ile ty masz lat dziecko?? 13:35 Kamerzysta: bo wygladasz 13:35 Kamerzysta: i mowisz jak bys miala 9 lat 13:35 Picia lord: 10 Uważajcie na nią ....
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Ta ... te niesforne dzieciaki ...
A może by tak wprowadzić granicę wiekową ... Tibia ... gra dozwolona od lat 12 ... To oczywiście niewinny żarcik ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Mielec
|
![]() No coz mi przytrafilo sie, ze kiedy wyszedlem z Rooku zaczalem zwiedzac bagna(Venore)i wszedlem do podziemi z ratami i tam po krotkim spacerku w pewnym miejscu ropnalem sie na gore.Okazalo sie ze ropnalem sie na malutka wysepke na bagnach, a ja nie mialem lopaty zeby odkopac dziure
![]() ![]() W sumie stalem tam jakas godzine zanim ktos nadszedl z ratunkiem bo kumpli mialem wtedy na Rooku ![]() ![]() Zakaprov (lev 18) ![]() |
![]() |
![]() |