![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Początkujący
Imię: Radzik the Knight
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 50+
Skille: 80/80+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
Dlaczego to jest archiwum winrara? :/ Ma ktoś rehost bez wirusa? |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2007
|
![]() Niezle gosciu sie trzymal jak by mial wiecej uhow to by zrobil. A tamta babka na poczatku (chyba babka ) to padla po 10 sekundach
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 30+
Poziom mag.: 30
|
![]() ekhm ten knight mogl odrazu bic tego demona a nie tylko pal strzelal z assasin starow ;] a ten 2 bedzie wiedzial zeby wziasc nastepnym razem wiecej uh xD
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: dębno->Boh Rox
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Unitera/Galana
Poziom: ---
![]() |
![]() Cytuj:
The request has exceeded the allowable time limit Tag: CFSTOREDPROC The error occurred in O:\WebSites\whypark.com\functions\SiteInfo.cfm: line 38 36 : <cfstoredproc procedure="SP_GetHomeArticles" datasource="#dsn2#"> 37 : <cfprocparam type="IN" cfsqltype="CF_SQL_CHAR" value="#Replace(words, "'", "")#" dbvarname="_keywords" /> 38 : <cfprocresult name="qHomeArticles" /> 39 : </cfstoredproc> 40 : Please try the following: * Check the ColdFusion documentation to verify that you are using the correct syntax. * Search the Knowledge Base to find a solution to your problem. Browser Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.4) Gecko/20070515 Firefox/2.0.0.4 Remote Address 83.20.211.218 Referrer http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=137323 Date/Time 03-Jul-07 09:36 AM Stack Trace at cfSiteInfo2ecfm52660589$funcGETHOMEARTICLES.runFun ction(O:\WebSites\whypark.com\functions\SiteInfo.c fm:38) at cfindex2ecfm549449653.runPage(O:\WebSites\whypark. com\index.cfm:29) coldfusion.runtime.RequestTimedOutException: The request has exceeded the allowable time limit Tag: CFSTOREDPROC at coldfusion.sql*****cutive.getRowSets(Executive.jav a:544) at coldfusion.sql*****cutive*****cuteCall(Executive.j ava:814) at coldfusion.sql*****cutive*****cuteCall(Executive.j ava:749) at coldfusion.sql.SqlImpl*****cuteCall(SqlImpl.java:3 20) at coldfusion.tagext.sql.StoredProcTag.doEndTag(Store dProcTag.java:192) at cfSiteInfo2ecfm52660589$funcGETHOMEARTICLES.runFun ction(O:\WebSites\whypark.com\functions\SiteInfo.c fm:38) at coldfusion.runtime.UDFMethod.invoke(UDFMethod.java :338) at coldfusion.filter.SilentFilter.invoke(SilentFilter .java:44) at coldfusion.runtime.UDFMethod$ReturnTypeFilter.invo ke(UDFMethod.java:286) at coldfusion.runtime.UDFMethod$ArgumentCollectionFil ter.invoke(UDFMethod.java:250) at coldfusion.filter.FunctionAccessFilter.invoke(Func tionAccessFilter.java:53) at coldfusion.runtime.UDFMethod.runFilterChain(UDFMet hod.java:203) at coldfusion.runtime.UDFMethod.invoke(UDFMethod.java :165) at coldfusion.runtime.CfJspPage._invokeUDF(CfJspPage. java:1773) at cfindex2ecfm549449653.runPage(O:\WebSites\whypark. com\index.cfm:29) at coldfusion.runtime.CfJspPage.invoke(CfJspPage.java :147) at coldfusion.tagext.lang.IncludeTag.doStartTag(Inclu deTag.java:357) at coldfusion.filter.CfincludeFilter.invoke(Cfinclude Filter.java:62) at coldfusion.filter.ApplicationFilter.invoke(Applica tionFilter.java:107) at coldfusion.filter.RequestMonitorFilter.invoke(Requ estMonitorFilter.java:48) at coldfusion.filter.PathFilter.invoke(PathFilter.jav a:80) at coldfusion.filter.ExceptionFilter.invoke(Exception Filter.java:47) at coldfusion.filter.ClientScopePersistenceFilter.inv oke(ClientScopePersistenceFilter.java:28) at coldfusion.filter.BrowserFilter.invoke(BrowserFilt er.java:35) at coldfusion.filter.GlobalsFilter.invoke(GlobalsFilt er.java:43) at coldfusion.filter.DatasourceFilter.invoke(Datasour ceFilter.java:22) at coldfusion.CfmServlet.service(CfmServlet.java:105) at jrun.servlet.ServletInvoker.invoke(ServletInvoker. java:91) at jrun.servlet.JRunInvokerChain.invokeNext(JRunInvok erChain.java:42) at jrun.servlet.JRunRequestDispatcher.invoke(JRunRequ estDispatcher.java:249) at jrun.servlet.ServletEngineService.dispatch(Servlet EngineService.java:527) at jrun.servlet.jrpp.JRunProxyService.invokeRunnable( JRunProxyService.java:192) at jrunx.scheduler.ThreadPool$DownstreamMetrics.invok eRunnable(ThreadPool.java:348) at jrunx.scheduler.ThreadPool$ThreadThrottle.invokeRu nnable(ThreadPool.java:451) at jrunx.scheduler.ThreadPool$UpstreamMetrics.invokeR unnable(ThreadPool.java:294) at jrunx.scheduler.WorkerThread.run(WorkerThread.java :66) yy? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() gowno prawda!poprostu jest zulem i nie chcial dac zeby samemu nie pasc!!!(nie pomyslal jednak o tym ze jelsi jego partner by przezyl to dali by rade razem demca ubic).Przeciez ten knight wczesniej otwieral ciagle bp.. z naszyjnikami albo ringami!zreszta teraz uh jest na hotkeys(gdybyscie zapomnieli)wiec to zaden problem otworzyc i podac kumplowi bps.. nie raz widzialem anni z 4knightami gdzie nawzajem ze soba gadali w trakcie wykonywania go a nawet chatowali na game-chat.. MA ZA SWOJE!
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2007
|
![]() Cytuj:
![]() Swoją drogą Avrit.. Kiedy patrzę 2 raz na ten filmik to rzeczywiście był z niego "uhający się" pomnik. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Galana
|
![]() ja bym na jego miejcu bral z trupa assasin stary a on je zostawil czy mi sie zdawalo ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2007
Lokacja: Poland
Stan: Niegrający
Świat: Aldora
|
![]() 22:14 Arvit [110]: uhy
22:14 Keinen [104]: niemam 22:14 Using one of 366 spell runes... OWN3D ! ![]() HAhah... Dawno sie tak nie uśmiałem. Skąd tacy ludzie sie biorą?! ![]() Dobrze mu że zdechł, jakby dał dla kumpla Uhy to by dali radę. Tak po zatym, ziomek tak sie zesrał ze strachu że nawet Demona nie bił. (mowa tu o knighcie, na początku... i o tym pallu co miał te gwiazdki a nie umiał ich użyć? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2007
Lokacja: Polska
|
![]() 20 uhow wiecej i anni done xP no ale coz
![]() ![]()
18:56 Maccox [19]: Someon speak french?? 19:00 Swordsmann [32]: tak 19:03 Skumek [12]: teraz pokazują na jasnej gorze ta "Radio maryja" 19:03 Skumek [12]: nawet kaczyński byl 19:03 Bemper [103]: slyszałem ;P 19:03 Bemper [103]: oni to jedna mafia ^^ Wszystkie Dzieci to znaczy śmieci nasze są ![]() :**** Your's Prepo~ x) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() 2. nikt sie ze "strachu nie zesrał" - po to są shooterzy zeby ATAKOWALI - bloker - ZEBY SHOOTERZY NIE WYRYWALI BUŁ Z ŁAPY - jeśli niejest ci znana taka definicja to radze wrócic na rook
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Taaa? Przecież to odrazu widać, jak sie ze strachu srali. Czemu nie bił Demona odrazu ? Po zatym to Tibia 8.0 wciskasz hotkey tylko, a druga ręką możesz nawet w nosie dłubac ![]() Ja wogle nie rozumiem, raz ten pall bił raz nie bił... Miałeś jedną rękę wolną mogłes napisac "BIJ!"... Ale nadal nie moge ze smiechu. Rozwalił tekst.. z uhami.... Śmietnik w bp? Ojojoj... Może specjalnie nie chciałeś dać mu tych uh'ow? Ad.2 Hrhrhrh... Nie gram już w tibie, gra zaczęła się robić za łatwa (dla Knight'ow i Pal'ow, kiedyś ktoś powiedział..."trzeba sie przyzwyczaić"- ja nie mam na to czasu). Po zatym mam sorca, a jego damage mnie załamuje. PS. NooB Annihialtor RoX! ![]() ![]() Pozdro ^^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Alerix Sara
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Selena
Poziom: 60
Poziom mag.: 99
|
![]() @up
Wez wyjdz i zamknij drzwi....pro gamer lol, 10 latek ktory zyje swoim 40 sorcem ![]() A co do anniego, to chyba Keinen napisal "bij" a Arvitowi sie cos zjebal*, gdybys umial czytac to bys wiedzial.
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Jedyna osoba której mi żal to teraz TY ![]() Hmm mam o 5 lat więcej niż myślisz i nie gram już w Tibie ![]() ![]() Co do Ciebie, kiedy bedziesz wykonywał annihialtor cwaniaku życze Ci SD'ka w plecy od kogoś z Twojego Team'u, i niech wyjmą z Ciebie uhy i zrobią z nich pożytek ![]() ![]() PS. Ogladam anni 3 raz i nie moge z tych ludzi. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2007
Lokacja: Jasło
Świat: Aurea
|
![]() heh..szkoda troche
![]() Ale jakies 2 bp uhow wiecej i anni bylo by done^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie moge obejrzec filmu bo nie moge sciaganc z rapida ;/ ale co do tych UHow... nie było tam czasem tak, ze koles mial bp z 19 uhami i kolejnym bp w ktorym znowu 19 uh i bp itd - wtedy nie mial szans dac komus uhow bo gdyby wyrzucil to sam nie mialby nic
![]() rehost blx ;]
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Ktos tam wyzej powiedzial ze nie ma uh.
16:46 Using one of 114 vials... 16:46 Using one of 113 vials... 16:46 Despi [106]: JA TEZ NI 16:46 Using one of 112 vials... 16:46 Despi [106]: E 16:46 Using one of 111 vials... 16:46 Arvit [110]: despi 16:46 Using one of 110 vials... Przyznam ze byly tam same nabki, nie mowie o wiedzy o Tibii tylko o zachowaniu. 16:46 Keinen [104]: trzymaj 16:46 Despi [106]: CO/ 16:46 Keinen [104]: sd 16:46 Despi [106]: GDZIE 16:46 Keinen [104]: na myszcze ... 16:47 Despi [106]: NIEDAM SD 16:47 Lady of selena [107]: jedno sd 16:47 Despi [106]: LOL ... 16:48 Arvit [110]: uhy 16:48 Using one of 370 spell runes... 16:48 Keinen [104]: niemam ... 16:48 Iomer Sworddancer [140]: ZA WARKOCZ KEINENY ! 16:49 Despi [105]: PADNIESZ ![]() 16:49 Scotty Dermyn [69]: SRAC MI SIE CHCE 16:49 Arvit [110]: mi sie cos zjebalo 16:56 Arvit [110]: ughy 16:56 Arvit [110]: 21 16:58 Kentler [38]: Jestes Metal dasz rade!!! potnij go broda!!! Poprostu... N/c. Ale Przyznam usmialem sie |
![]() |
![]() |