| 
 | |||||||
| Notki | 
| Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  02-11-2004, 18:52 | #21 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 01 11 2004 Lokacja: PoLskA Wiek: 32 Posty: 9   |   Ja jak byłem w Ab to mnie powitali PK.A raz był taki numer , że sobie ide , patrze i BP.Nikogo nie ma , to podchodze i se biore , a nagle facet na mnie wyskakuje , że mam mu oddać.5 hp mi chyba zostało , i oddałem.Nie zdążyłem do depo dojść , a tam był piekny battle hammer   A dla mnie to jush coś , alen ie jestem thiefem , to oddałem.No i po tym zdażeniu poszełem spwrotem do Carlin.Mnie raz tylko PK za^%&ał  A chyba miecha siedźiałem.  Dla mnie tam jest dusho tych krzewów i traw , to wyglada jak jakieś śmietnisko.jedyne co jest ładne to przy depo gdxie jest dxiura rotoff.Ahh to były czasy na rotach  | 
|   |   | 
|  | 
|  02-11-2004, 20:10 | #22 | 
| Guest Posty: n/a |  Jest OK Po prostu fajne miasto i tyle moge powiedzieć    . <--TO JA | 
|   | 
|  02-11-2004, 20:26 | #23 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 09 2004 Lokacja: Warszawa Wiek: 38 Posty: 46     |   Według mnie ab'dendriel jest dobre dla poczatkujacego ,że tak powiem polaka latwo kogoś tam spoktać z ojczyzny i popytać, ale na dłuższa jak najszybicej bym opuszczał to miasto ponieważ jest tam za dużo polaków. Najlepsze miasta to venore/edon/darashia ale to tylko moja skormna opinia. | 
|   |   | 
|  11-11-2004, 15:14 | #24 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 09 10 2004 Lokacja: Czechowice-dziedzcie, Isara Wiek: 33 Posty: 13     |  Ab'dendriel Mam pytanie dotyczące tego miasta:  Jak się do niego przeprowadzić?? W carlin i thais są specjalne portale. Przypuszczam, że w Ab też jest portal tylko nie wiem gdzie. Prosze o pomoc!! | 
|   |   | 
|  11-11-2004, 15:20 | #25 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 04 2004 Lokacja: białystok Wiek: 34 Posty: 589 Stan: Niegrający   |   wchodzisz brama miasta i na zachod jest labirynt, musisz miec machete, w srodku labiryntu jest portal | 
|   |   | 
|  12-11-2004, 12:50 | #26 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 09 10 2004 Lokacja: Czechowice-dziedzcie, Isara Wiek: 33 Posty: 13     |  Po co mi machete?? Po co mi machete ?? Przeciez do labiryntu chyba można się dostać bez machete z innym mieczem prawda?? | 
|   |   | 
|  12-11-2004, 13:50 | #27 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 05 2004 Lokacja: Bydgoszcz Wiek: 38 Posty: 278 Stan: Niegrający Imię: Sir Soulfire Strike Profesja: Knight Świat: Aurea Poziom: 25 Skille: 75/75 Poziom mag.: 4     |   musisz ja miec np w bp by skosic trawe   | 
|   |   | 
|  12-11-2004, 15:24 | #28 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 27 03 2004 Lokacja: Warszawa Wiek: 36 Posty: 29   |   Ab jest fajnym miastem nie ma duzo pk i bliski exp na poczatku trole, roty, wsapy naprawde fajne respy pozniej zamek niestety zwykle strasznie zaludniony   Na zamku jest smok wieci do tego blisko  a dla lvl wyzszych hell gate. Ogolnie iasto bardzo dobre najlepsze dla druidow i sorcow tak smao dobre jest Kazo tez malo pk i exp blisko z tym ze tutaj mamy dwarfy, roty, miniotaury pozniej solki a nastepnie guardy, zamek minosow z minosami kazdego rodzaju mamy jeszcze wiezienia kazoo dla wyzysch lvl i smoka i nawet gs jak sie zejdzie nisko  To sa wiec 2 najlepsze miasta Thias i Carlin miasta z najwieksza iloscia pekerow i expowisk za duzo tez nie posiadaja w poblizu pozostaje Venore ktore jest miastem calkiem spoko najbardziej narazonym na rulowanie potworkow  a szczegolnie amazon camp gdzie nawet spotkalam sie raz oko  oko z gsem  | 
|   |   | 
|  12-11-2004, 17:38 | #29 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 08 2004 Lokacja: Piła Wiek: 37 Posty: 49   |   Ja bardzo lubie to miasto poniewaz jest w nim duzo ciekawych rzeczy, a miedzy innymi ogromna ilosc pk. Nie ma dnia zebym nieuslyszal krzyku help pk. Przynajmniej mam jakies zajecie w ich tepieniu  
				__________________ [Napis na bramie Piekla] Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste meki, przeze mnie w naród zatracenia. Jam dzielo wielkiej, sprawiedliwej reki. Wzniosla mie z gruntu Potega wszechwlodna, Madrosc najwyzsza, Milosc pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieja, chyba wieczyste - a jam niepozyta! Ty, który wchodzisz, zegnaj sie z nadzieja..." | 
|   |   | 
|  12-11-2004, 22:44 | #30 | 
| Guest Posty: n/a |  Ab Ab to prze miasto i ciagle luruja arcanista co zabija n00bki   | 
|   | 
|  12-11-2004, 23:10 | #31 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 09 05 2004 Lokacja: Whitestock Posty: 21 |   Ab'dedriel to spoko miasto... Moje ulubione to Venore ale narazie nie mam gdzie tam expic a w Ab (raczej pod ab   ) jest Hell Gate :> . | 
|   |   | 
|  12-11-2004, 23:42 | #32 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 10 2004 Lokacja: Sieradz Wiek: 36 Posty: 31   |   Ab jest dobre jeśli chodzi o sprzedaż lootu. Ceny mają bardzo wygórowane( i to z korzyścią dla nas  :tongue: ). Osobiście chodzę tam z dwóch powodów: I: sprzedaż lootu, II: Hellgate(ale to dopiero w przyszłości  ) Jak tylko dostane pacca na święta to przeprowadzam się na Edron   A minusów jest kilka: I: PK, PK, PK... II: Za dużo polaków...   III: Co ma powiedzieć ktoś kto jest daltonistą na taką ilość zieleni      | 
|   |   | 
|  14-11-2004, 00:02 | #33 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 11 2003 Lokacja: Gdańsk Wiek: 35 Posty: 201 Stan: Aktywny gracz Profesja: Elite Knight Gildia: Hustler Squad Świat: Eternia Poziom: 100 Skille: 91/88 Poziom mag.: 7   |  Ab ? lol? Ab'dendriel to i może świetne miasto dla low lvli, lecz później. Nie ma gdzie expic. Ja mam 41 lvl knight i gdzie mam chodzić w Ab? Trolle, albo raty pod pocztą? Niee, mieszkam obecnie w Kazordoon. Miasto dla każdego poziomu i każdej profesji. Krasnoludy wszelakiej maści   . Jedynym minusem jest to, że brak tam guildi druidów i chyba palladynów. Na początku możesz się lekko zgubić, ale potem mykasz po korytarzach jak mało kto. Do wody też można dojść. Thais jednak to najlepsze miasto. Ludzie czy czegoś w nim brak? Stolica całej Tibii. PS: Mieszkam w Kazordoon bo w ów mieście mam GH ^^dotychczas mieszkałem w Thais, które rządzi!!   | 
|   |   |