|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: PoLskA
![]() |
![]() Ja jak byłem w Ab to mnie powitali PK.A raz był taki numer , że sobie ide , patrze i BP.Nikogo nie ma , to podchodze i se biore , a nagle facet na mnie wyskakuje , że mam mu oddać.5 hp mi chyba zostało , i oddałem.Nie zdążyłem do depo dojść , a tam był piekny battle hammer
![]() ![]() ![]() Dla mnie tam jest dusho tych krzewów i traw , to wyglada jak jakieś śmietnisko.jedyne co jest ładne to przy depo gdxie jest dxiura rotoff.Ahh to były czasy na rotach ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Po prostu fajne miasto i tyle moge powiedzieć
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() ![]() |
![]() Według mnie ab'dendriel jest dobre dla poczatkujacego ,że tak powiem polaka latwo kogoś tam spoktać z ojczyzny i popytać, ale na dłuższa jak najszybicej bym opuszczał to miasto ponieważ jest tam za dużo polaków.
Najlepsze miasta to venore/edon/darashia ale to tylko moja skormna opinia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: Czechowice-dziedzcie, Isara
![]() ![]() |
![]() Mam pytanie dotyczące tego miasta:
Jak się do niego przeprowadzić?? W carlin i thais są specjalne portale. Przypuszczam, że w Ab też jest portal tylko nie wiem gdzie. Prosze o pomoc!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() wchodzisz brama miasta i na zachod jest labirynt, musisz miec machete, w srodku labiryntu jest portal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: Czechowice-dziedzcie, Isara
![]() ![]() |
![]() Po co mi machete ?? Przeciez do labiryntu chyba można się dostać bez machete z innym mieczem prawda??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: Sir Soulfire Strike
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 25
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() musisz ja miec np w bp by skosic trawe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Ab jest fajnym miastem nie ma duzo pk i bliski exp na poczatku trole, roty, wsapy naprawde fajne respy pozniej zamek niestety zwykle strasznie zaludniony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Ja bardzo lubie to miasto poniewaz jest w nim duzo ciekawych rzeczy, a miedzy innymi ogromna ilosc pk.
Nie ma dnia zebym nieuslyszal krzyku help pk. Przynajmniej mam jakies zajecie w ich tepieniu ![]()
[Napis na bramie Piekla] Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste meki, przeze mnie w naród zatracenia. Jam dzielo wielkiej, sprawiedliwej reki. Wzniosla mie z gruntu Potega wszechwlodna, Madrosc najwyzsza, Milosc pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieja, chyba wieczyste - a jam niepozyta! Ty, który wchodzisz, zegnaj sie z nadzieja..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Ab to prze miasto i ciagle luruja arcanista co zabija n00bki
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Whitestock
|
![]() Ab'dedriel to spoko miasto... Moje ulubione to Venore ale narazie nie mam gdzie tam expic a w Ab (raczej pod ab
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Sieradz
![]() |
![]() Ab jest dobre jeśli chodzi o sprzedaż lootu. Ceny mają bardzo wygórowane( i to z korzyścią dla nas :tongue: ). Osobiście chodzę tam z dwóch powodów:
I: sprzedaż lootu, II: Hellgate(ale to dopiero w przyszłości ![]() Jak tylko dostane pacca na święta to przeprowadzam się na Edron ![]() A minusów jest kilka: I: PK, PK, PK... II: Za dużo polaków... ![]() III: Co ma powiedzieć ktoś kto jest daltonistą na taką ilość zieleni ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ab'dendriel to i może świetne miasto dla low lvli, lecz później. Nie ma gdzie expic. Ja mam 41 lvl knight i gdzie mam chodzić w Ab? Trolle, albo raty pod pocztą? Niee, mieszkam obecnie w Kazordoon. Miasto dla każdego poziomu i każdej profesji. Krasnoludy wszelakiej maści
![]() PS: Mieszkam w Kazordoon bo w ów mieście mam GH ^^dotychczas mieszkałem w Thais, które rządzi!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |