|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Raczej Chyba Ziemia. Liczba postów: 1,783
Stan: Tutor
Imię: Game Master
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Nie gram już
Świat: Aldora
Poziom: 2
Skille: 10/10
Poziom mag.: 10
|
![]() Jesli znudzila ci sie tibia to zacznij grac w : Cs , MU , sa to wciagajace gry , albo http://www.rpgx.pwii.pl/index.php?do=refid:1972
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() Jeżeli chodzi o gry bardziej strategiczne czy ekonomiczne z kierunku RedDragon to jest ich dość dużo w necie.
Jeżeli chodzi o bardzej rozbudowane polecam games.swirve.com/utopia, albo inne gry z tego serwisu. Może być jeszcze DarkThrone, Everwars i jeszcze parę innych. W stylu tibia masz jeszcze DarkEden i ConquerOnline, pierwsza z nich jest bardziej nastawiona na PvP, aczkolwiek można to omijać i ma dość mroczny klimat, druga z nich jest w stylu cukierkowo japońskim i jakoś nie przypadła mi do gustu. Jeżeli masz ochotę na mocne pogłówkowanie zawsze można pograć w Hattrick. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() co to csa??
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
Jak ktos chętny na spara to msg do mnie ( w profilu mam nr gg ;p) @ on topic Jeśli o mnie chodzi to zagraj sobie w Ultime , albo Red dragon Noi gierka w , którą ja osobiscie nie gram tylko moi koleszy ( ja jej nie polecam) jak nie masz co robic kup , albo porzycz Diablo 2 ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Poznań
Imię: Avonasak
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 9
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() ja proponuje Knight Online. Pełne 3D i to za free ! pozatym CS jest fajny ale czasami jak w ....... dostaniesz to idzie się załamać
![]() a oto strona do knight online: www.knightonlineworld.com |
![]() |
![]() |