![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Secura , Arcani
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Witam ziomki właśnie przeżuciłem sie z Aldory z 85 MS na gre z braciakiem i kuzynkiem na Arcani braciak 70+ a kuzynek 140+ bez name
![]() ![]() ![]() ![]() "Im więcej wylejesz potu w treningu tym mniej stracisz sił w expieniu" zupelnie sie z tym zgadzam Fanatyk Cracovi i wieczny Fan Hemp Gru Pozdrowionka PS >jak ktoś może i wie jak zrobić sobie obrazek kolo loginu to napiszcie jak dzianx pozdro |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
|
![]() I po co to na forum piszesz ? Posty chcesz sobie nabić wez tez nieofftopuj bo to sie nudne na forach robi -.x
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
|
![]() Nawet lepiej jak by ten hacker haknol go z powodzeniem czyli totalnie moze by cos wreszcie ruszyl z lvl i udowodnil ze Najt najlepszy jest bo cos nam zbiedl
z tego co slysze wszyscy przezucaja sie na pall lub najt no niewiem czy to dobry pomysl z 230+ms robic uskok na elite jak ma to przyniesc ogromne staty Arcani w randze serverów to ja jestem za ^^ Pozdro Reprezentuje Firme Reprezentuje JP ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Zaraz pewnie ktos mi wyskoczy "ty je**** arheologuuu !!!!!11one" ale nie potrzebnie poniewaz jest temat Wydarzenia z Arcani (po co to ... ;d?)... jak wszyscy wiemy Dpft sie rozpadło :O pyt czemu ? nie wiem ! pisać wszystko co wiecie i czego nie wiecie ! nie wyzywajcie sie poniewaz to jest tak bezsensowne jak expienie z 81 do 69 >.<
Yours Near @down ![]() ![]()
Felix 19:39:59 to co Felix 19:40:02 cicho Felix 19:40:16 spamuje juz prawie 3 lata znam sie // // Ostatnio edytowany przez LoluU$ - 21-02-2008 o 00:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Świat: Arcania
|
![]() ty je**** arheologuuu !!!!!11one
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
misiaczku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P
Imię: Dark Kret Koks
Gildia: Nie lubimy polskich zydow
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() @up
poliż jeszcze dupsko to może do ciebie Medivh napisze w tibi ![]() @Arris Nie wie jak?Prost przecież tak samo jak Dalacin i Misiek kierda ![]()
Nie jeden nie raz nasz kraj próbował zniszczyć nie jeden raz powstaliśmy ze zgliszczy teraz nasz czas nadszedł korona błyszczy a ja z dumą na nią patrzę więc wytrzyj łzy - to ważne Hail Ultimation Ostatnio edytowany przez Bartas15 - 21-02-2008 o 09:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
*near - mnie tam powody srednio interesuja,wazniejsze jest to w jakich ostatecznych "skladach" bedzie toczona wojna i czy jedna ze stron nie bedzie sie za bardzo wozic czym sprowokuje sobie potencjalnych przeciwnikow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ap
sekundy >.< Fayterrr ![]()
Felix 19:39:59 to co Felix 19:40:02 cicho Felix 19:40:16 spamuje juz prawie 3 lata znam sie // // Ostatnio edytowany przez LoluU$ - 21-02-2008 o 16:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Cosmic Gender Bender
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 99