|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
|
![]() Do wszystkiego można by wymyśleć legendy
![]() Chociażby do DSM ze zły Demodras zastraszył Smoki i zabrał im DSM. Ale bojąć sie silnych rycerzy rozdał je miedzy swoich braci aby pilnowali. Hehe Można by też ze kiedyś wszystkie te itemy leżały w skarbcach różnych miast , które były pilnowane przez Wspaniałych Magów i rycerzy . Ale pewnego dnia jeden zły czarnoksieżnik ukradł wszystkie rzeczy i uciekając przed strażnikami schowal je w pożywieniu ktore zostawiali mieszkancy miasta powtorą aby te nie podchodziły do miasta. I tak ludzie rozniesli to i potwory pożarły. Wchłaniajac przedmioty. I tak po ich smierci mozna znalesc je w zwlokach hehe
"...Dobrze, że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce ... ' Przemo-Palladiin [108]: nigdy nie bylem Przemo-Palladiin [108]: na dyskotece Przemo-Palladiin [108]: zeby stac pod sciana ? Przemo-Palladiin [108]: ja sie wstydze bab |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 07 2007
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mistic'Legend
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 60
|
![]() Cytuj:
ZATHROTH! LOOK AT THE DESTRUCTION I AM CAUSING IN YOUR NAME! Tu chwali sie przed swoim panem... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kamil Pogromca fireballi
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nie mam :P
Świat: Sivera
Poziom: 16
Skille: xx/19
Poziom mag.: 16
|
![]() CHODZI Z MIŚKIEM NO BO SIE BOI GRACZY HE { boi sie że może jakiś gracz chce mu zabrać jego miśka no i atakuje w obronie własnej i miśka hehe
![]() |
![]() |
![]() |