![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dobra skończcie z tym tematem.Nie wiadomo czy sie chwalicie czy zalicie. ;p
Joim i jego tatuaz http://s16.photobucket.com/albums/b7...t=DCFN0002.jpg xD Ostatnio edytowany przez Exodus - 08-08-2007 o 09:15. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
|
![]() Sprobuj Jabola + Cola nawet dobre
![]() Najlepsze do tego jest "Jabłuszko Sandomierskie" |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Świat: Kyra
|
![]() Gedd:
http://photobucket.com/mediadetail/?...2FDSC00312.jpg Tutaj wygląda normalnie Znalazłem też fotke Joim Hagana (hahaha): http://s16.photobucket.com/albums/b7...t=PIC00156.jpg On to ma fryzure ala lata 80'
Temat: [Inne] Nie wierzysz w UFO? Zmienisz zdanie. Gaaraa: to nie możliwe ze to fotomontaż, wyszły mi ciary Lasooch: Dlaczego niby nie fotomontaż? xoz: bo jakby ufo nie istnialo to by nie bylo polowy z moich znajomych :S emo pewnie tez nie pwn3d Ostatnio edytowany przez ebernardyn - 08-08-2007 o 00:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Kiedys slyszalem ze Gedd ma taka fajna fotke - byc moze niektorym sie i on podoba, ale ja nie jestem gejem wiec nie mnie oceniac. Wyglada normalnie.
Co do Joima~, to ma ryj jak kazdy nerd z Ibizy. Dodatkowo z tego co zaslyszalem zrobil sobie tatuaz - to musi byc parodia. xD
"Catch me if you can" Dwiks~ 2004-2008 A.D. Ostatnio edytowany przez Dwik - 29-08-2007 o 00:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() pawlos ty sie tak nei smiej bo jakbym wkleil twoja fotke jak masz zgona i jestes caly obrzygany to by dopiero bylo smieszne
![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze ze sami koneserzy
![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
|
![]() Odnośnie picia jak chcemy się pożądnie się narąbać i chcemy mieć troche inne dośwaidczenia i odczucia pewnym sposobem jest tak zwany mózgojeb.. zmieszać wino (najlepsze staropolskie, lub jakieś inne słodkie) piwo, wódke i ogólnie wszystko co ma procenty plus red bulla - jak chcemy troche zaszpanować i być extrawaganckim to moża dodać oliwke (tanie sa te ze słoika) pić szklankami od herbaty..koniecznie duszkiem. i tak dużo szklanek sie nie wypije.. Fakt minusów jest więceej niż plusów takiego picia ale to zależy od imprezy, towarzystwa, humoru i osoby która to pije
żeby nie było że poza tematem - a na kyrze nic się nie dzieje... pozdro Gedd i czekam w październiku Ostatnio edytowany przez Parkp - 08-08-2007 o 10:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Na kyrze bez zmian - no moze powrot Joima do 99 lvla XD
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Joim jest z hiszpanii ale chyba nie z Ibizy
![]() Co do sposobu na ekonomiczne zajebanie się, to ja w tamtym roku przetestowałem sposób "po trochu wszystkiego", a mianowicie pierw przepijałem Spolice/Sobieskiego (nie pamiętam) jakimś winem (tak z 5-6 kielonków) następnie wypiłem 3 piwa w tym na końcu karpackie super mocne (9% browar) no i była gleba, a na drugi dzień zarzygałem drzwi do łazienki bo niezdąrzyłem dobiec w pewnym momencie hehe. Ja w ogule odniosłem wrażenie na moich małych doświadczeniach, że po mieszaniu alkoholów bania bardziej wchodzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski.
Profesja: Elder Druid
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Ulanów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: -
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternals Asylum
Skille: 80+
|
![]() No i z czego sie qrwa cieszysz...oni tak tam qrwa wszyscy wygladaja.. Ziejesz z tego jakbys sam byl nie wiadomo jakim wyjebanym madafakerem a zapewne masz jeszcze gorzej zjebany ryj ..
Nara,ponioslo mnie.
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po co Dawaliście linki do jego Photobucketa? : P
@up UAehuahueahueahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Twój ryj już widziałem ![]() Ostatnio edytowany przez Kileros fire'son - 08-08-2007 o 12:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja dałem zdjęcie zenka, ale nie śmialiśmy się z jego ryja, tylko z hoop coli.
Śmianie się z czyjegoś ryja jest na poziomie przedszkolaka ;f. Panie kileros, wielki obrońco zenka... Joim wygląda normalnie Ostatnio edytowany przez 0lik - 08-08-2007 o 18:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Olik... Czy ja Bronie Zenka? Może raz napisałem "Macie coś do Zenka?" ale to bardziej tak dla jaj xd
@Edit Ja się z niego nie śmieje ![]() Ostatnio edytowany przez Kileros fire'son - 08-08-2007 o 17:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() Buuuu
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale kajdan na szyi ma jak Snoop Dog i 50Cent razem wzięci...
Temat: [Inne] Nie wierzysz w UFO? Zmienisz zdanie. Gaaraa: to nie możliwe ze to fotomontaż, wyszły mi ciary Lasooch: Dlaczego niby nie fotomontaż? xoz: bo jakby ufo nie istnialo to by nie bylo polowy z moich znajomych :S emo pewnie tez nie pwn3d |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oj juz wiecej Joima nie zabije po juz sobie wyobrazam jak placze po dedzie >,<
CO do picia to jednak wodka popijana browarem roxuje ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Arcticuz hacked i rooked:
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1779131 a Pelego założył nową gildię: [GUILD]We Ride[/GUILD]
Temat: [Inne] Nie wierzysz w UFO? Zmienisz zdanie. Gaaraa: to nie możliwe ze to fotomontaż, wyszły mi ciary Lasooch: Dlaczego niby nie fotomontaż? xoz: bo jakby ufo nie istnialo to by nie bylo polowy z moich znajomych :S emo pewnie tez nie pwn3d |
![]() |
![]() |