![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Mława
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
![]() |
![]() No i Xerena sie stabilizuje =] ehhh... nawet ciekawie to wszysto wyglada =] Może wróce do gry zrobie znowu postac =] "sie zobaczy sie" ^^ Ma tylko nadzieje, że PA choc troche bedzie mniejsze =] i z Mizumem bedzie mozna normalnie pogadac =] a nie tak jak ostatnio najpierw strzela potem pyta =] i mówi Sorry a potem "You are free" a Tak pozatym moze znowu bede w top 75 ^^ xD<joke> xD^^
P.S Gz dla naszych trzymaliscie naprawde długo GZ GZ GZ Team na nowy serv?
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2007
Lokacja: Siedlce
Stan: Początkujący
Imię: Ferretix
Profesja: Elder Druid
Poziom: 57
Poziom mag.: 54
|
![]() Nie no Piotrek nie przesadzaj.Wiadomo że niektórzy gracze są bardziej agresywni, ale nie zdarzyło mi się jeszcze żeby ktoś jak mnie z respa chciał pogonic to najpierw lał a dopiero potem leave mówił.Raczej kolejność jest odwrotna.Jak przychodzi ktoś kto ma lvl 2 razy większy od twojego i mówi spadaj to chyba bez sensu kłócić się z nim że byłes pierwszy - on i tak to wie.A jak zaczyna tłuc to nie po to żeby cię przegonic tylko ubic bo akurat w PK chce się pobawić.Wiem że wyganianie nie jest miłe( ja jak zachodzę na respa i widzę że hunci jakiś 20lvl to pytam czy długo będzie i ewentualnie idę dalej), ale możesz się stawiać i paść z honorem (a jak trafisz na nerwusa to i hunta załapać) albo olać sprawę i iść na inne expowisko.To już zależy jaki kto ma styl gry - zwycięży rozsądek czy emocje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() A ja już na xerene nie wróce miałem 2 chary i te 2 chary są hunted przez tengu więc dziękuje bardzo never Xerena again zapraszam na Obsidie ^^
|
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() A kurwa i macie cioty pierdolone (otto i skramer) wypłaciliście się ,a tak spamowaliscie na forum ,że jacy wy jesteście ,żę nigdy nie zaplacicie itp. A tak naprawdę jesteśie jebanymi klamcami,ciotami,POLACZKAMI,
PS. NIE ODPISYWAC MI! PS 2. Garinu [60]: exiva skramer <--- Jesteś hunted by me!!! 50k|Venore |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem szczerze, ze juz dawno nie widzialem wojny w ktorej ktos tak odpuszcza. Takie wojny były, ale 3 lata temu. Teraz z reguly wojny sie nie kończą (patrz Furora, Aldora) od tak bo ludzie sie boja o postacie... ale to nie moj problem ;d
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
|
![]() Cytuj:
edit: a co do wojny to moze i by trwała nadal gdyby nie sprzedawczyki. Chyba kazdy by wkoncu zrezygnowal jak wiedzą ilu nas jest i co i kiedy planujemy Ostatnio edytowany przez Waldo1910 - 05-08-2007 o 15:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ventui
Gildia: Wannabe Kamikaze
Poziom: 77
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jesli ktos przegrywa ktoras bitwe z kolei to ludzie sie poddaja.. tak bylo i w tym przypadku
![]() |
#30 |
Zbanowany
|
![]() ahahahahah nasz almighty flamer i napinacz Skramer zapłacił
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @Waldo Kto wam kazal przyjmować wszystkich pokolei do gildii ? Kacapus, Berserker Ostrzy (kiedyz lizal ostro mitzumowi), Zeptoo, Zokos~, Mastda, Mlody'Willk ? Z calym szacunkiem dla nich ALE KIM ONI SĄ ? Byl juz dosc dobry okres no ale wam sie zachcialo poszerzac ekipe ;< Pamietam tez akcje jak oskarzaliscie Seye Aurius'a o szpiegowanie, absurd... ![]() Tak czy siak, GL ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
![]() Cytuj:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Zeptoo kto to wogule jest ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze ze nie zajarzyles przeslania... btw. Zeptoo - koleś ktory doprowadzil do sytuacji w ktorej ma przejebane u obu stron w wojnie, zjechał chara ze 106 na 96 Lvl... Nagle ni stad ni z owad dolacza do Synergy, niektorzy mowia ze new owner i na 100% nie jest spy.
Cos wiecej ?
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() zalisz sie czy chwalisz ??
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk
|
![]() Hmmm, moze zaczniecie pisac jakies konkrety..? Bo patrze ze szykuje sie nowy temat w ktorym bedziecie mogli sie powyzywac...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Poziom mag.: 7
|
![]() Powiem to tak... Może Tengu was wywala z expa, może was zabija, ale to samo byłoby gdyby to Polacy przejęli serwer. I mówcie, że tak byście nie robili, że wam szkoda by było innych. Gówno prawda. Masz serwer i stabilną pozycję to możesz robić co chcesz i taka właśnie jest prawda. Mówią, że Trixtara to PA. Czy to dlatego wiele razy mi pomógł, gdy to właśnie 60lvlowe Polaczki, którzy myśleli, że coś mogą, wywalali mnie? Czy to dlatego pomagają mi zawsze gdy mi potrzeba? Co ma do tego fakt, że są Szwedami? Jako Szwedzi grają dobrze, znają angielski, mają serwer. Co robią Polacy?? Ciągle mówią, jacy to są dobrzy i wspaniali, tyle, że mogą to powiedzieć tylko po Polsku, gdyż angielskiego nie znają nawet na najniższym poziomie. Dlaczego się z Was śmieją? Może to dlatego, że "I am Poland"? A może dlatego, że np Mantir przez cały czas kompromitował was?
lawl |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
![]() Cytuj:
Dobra juz cicho ile razy mozna to samo pisac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mowiac polacy mowisz tez o sobie
![]()
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() 23:48 You advanced from Level 109 to Level 110.
Hi Fi ! Co do języka angielskiego polaków, to sie zgodze nie każdy 100 lvl potrafi się dogadać, a szwed nawet 21 lvl przewyższa poziomem anglika przeciętnego polaka .. żal : < |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Poziom mag.: 7
|
![]() Nie do końca...
Większość Cytuj: