|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#22 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2007
|
![]() Cytuj:
Może twój komputer kosztował 2,1k ale był napewno pełen nie potrzebnych badziew które zamiast pomagać to tylko dupe trują bo nie ma soltów wolnych albo windows domaga się ich instalacji... Gazet żadnych nie czytam bo to jest mi zbędne i mam mase innych rzeczy na które mogę spożytkować 20zł. Google.pl dostarcza mi o wiele więcej info o produktach a nie gazeta która opisuje tylko to co jej się podoba, CD-Action maniaku... Np. moja rodzina na komunie za 3,5k kupiła komputer z 3200+ sempron płyta g-byte, 512 mb ram itp... ale monitor 19", głośniki 5.1 drukarka, org. vista... Tak to jest, komp to tak jak linux, musi w nim być tylko to co nie zbędne bo wszystko inne go tylko spowalnia... Cytuj:
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sados - 04-08-2007 o 01:01. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() I na tym syfie Vista poszła wogóle?
![]() Ps. Za te 20 zł kup sobie słownik ortograficzny. Pisanie 'rzeczy' z błędem to brak kultury internetowej, zero poszanowania dla cudzych oczu i totalny egoizm.
... Ostatnio edytowany przez Smetana - 04-08-2007 o 00:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2007
|
![]() Cytuj:
chodzić chodzi, ale mnie najbardziej rozśmieszyło okazja "na komunie" w połowie wakacji... Taki to jest los jak się kupuje to co jest w gazecie na 1 stronie napisane zamiast nawet jak to ktoś powiedział "dać informatykowi 100 zł niech ci złoży kompa". Ostatnio edytowany przez Sados - 04-08-2007 o 01:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Cytuj:
Tak tylko chciałem dodać coś od siebie w sprawie tej k. graficznej, MB~i parę innych rzeczy, liczy się także producent (Palit, GALAXY, Gigabyte itp) bo co z tego ze jest to k. graficzna 512MB lecz od MSI, skoro taka 312 z Galaxy czy Palit jest wydajniejsza. Co do tego zestawu z marketu, ten zasilacz który tam jest, to takie badziewie, ze ma problem ucignac tego kompa, a co dopiero jak opalisz jakas grę, pyta główna tez nie specjalna. ~~ Co do 8800, jeśli ktoś ma trochę mniej kasy to brać 8600 512MB od Palita lub Galaxy, potem można podkrecic i będzie dobrze. 8800 to inwestycja na przyszłość.
Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało ci się to osiągnąć. Ostatnio edytowany przez Cafe - 04-08-2007 o 18:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A 512mb w 8600gt to idiotyzm, przyrost wydajnosci zaden a roznica w cenie spora. I jesli brac 8600gt to tylko Palit, niedosc ze tani to ma fajne pamiatki. A jesli chodzi o 8800 to kazda firma daje referencyjne, ewentualnie czasem fabrycznie podkrecajac lub zmieniajac chlodzenie (KO od asusa), wiec najlepiej brac najtansza ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Przykro mi ale w branzy komputerowej nie ma czegos takiego jak inwestycja na przyszlosc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() mysle ze jemu chodzi o to aby miec juz te pierwsza karte do dx 10 ze jak juz cos rewolucyjnego bedzie (naprawde, a nie to gowno co teraz) to on od razu vista + direct 10 i to bylo przyszlosciowa inwstycja ;s
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() heh, z tego co sie narazie zapowiada cala seria 8 w dx10 to bedzie pokaz slajdow
![]() ![]() ![]()
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
... Ostatnio edytowany przez Smetana - 06-08-2007 o 18:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |