![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() mam 60 lvl i prawie nie widze roznicy noszac bohy lub nie.
bohy dodaja szbykosc 20 lvli (badania na www.tibianews.net) a nie jak ktos z moderatorow ("fanfi" czy jakos tak) wczesniej napisal 30%. jak sobie utani hur walne to mam o wiele wieksze pszyspieszenie niz w bohach... bohy to duza oszczednosc czasu Ostatnio edytowany przez Zavisha - 30-10-2004 o 23:16. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Master Alucard
|
![]() mówisz, że bohy daą szybkość 20 leveli a nie w %, a to nie to samo?? bo na każdy level przypada bodajże +1% szybkości, a więc jezeli bohy dają 20 leveli to jakieś 20 %. (Im wyższy lewel tym szybciej chodzisz na level[czytaj tym bardziej widac różnice], dlatego myśle, że bohy dodają % do szybkości)
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() bohy dodaja szybkosc +20lvli, a nie procentowo.... tak wiec 8 lvl w bohach chodzi z predkoscia 28lvlu a 60lvl w bohach z predkoscia 80 lvlu. nie jest tak ze im wyzysz lvl to bohy wiecej daja... jak ktos chce szczegolwych informacji na temat szybkosci poruszania w tibii to jest artykul na www.tibianews.net
Ostatnio edytowany przez Zavisha - 30-10-2004 o 23:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Lunara
![]() |
![]() hmm Nie jestem pewien jak mielm 35 lvl +BOH i sie scigalem z kolega na 60 lvl to zostawalem w tyle :/ Ale jak wlozylem jeszcze Time Ringa to biegłem razem z nim + utano hur
![]() Bohy daja minimalna różnice lepiej nosić Time ringa jak cię PK goni to daje znacznie wiecej niż BoH ![]() ![]() Gandalf Blakc |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() bohy dodaja 20 lvli predkosci... a time ring 30 lvli... czy wam to tak trudo pojac??? jak ktos nie wierzy to zapraszam na www.tibianews.net tam jest artykul... normalnie az mi sie nie chce wyprowadzac nikgo z bledu juz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Ejj to czemu jak dalem koledze 32 lvl bohy to on nie biegał szybciej odemnie ??
Ja 38 lvl Pall. I jescze jedno Bohy jak jest dosyć nowy server NIE KUPOWAC ![]() Gandalf Blakc |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() moze nie zalozyl albo mial lagi... -.-
bohy na 100% dodaja predkosc 20 lvli to jest ku#$% udowodnione przez ludzi ktorzy cale dnie siedza i badaja engine tibii... ich badania dotyczace predkosci sa tutaj http://www.tibianews.net/article.asp?Id=291 jak komus sie nie chce tam isc to skopiuje Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Daj se spokój, oni nie zrozumieją. Przecież wiedzą lepiej, nie muszą czytać tego, co piszą bardziej doświadczeni ludzie.
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() No dobrze siedzia i se badają
![]() Gandalf Blakc |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() mam tylko jedno pytanie do ciebie...
br? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() A ja N00b ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Master Alucard
|
![]() Tak, tak Zavisha, jedź po wszystkich, że są noobkami, tylko dla tego, że mają swoje poglądy i opinie, wiemy, że jesteś najmądrzejszy, i że zawsze wiesz lepiej, a jak inni są w błędzie lub nie przyznaja ci racji to są noobkami. Na twoją dobrą opinie na forum to nie wpłynie, a pozatym ty jak zaczynałeś gre w tibie tez na początku byłeś małym noobkiem xD chyba, że twierdzisz, że od początku wszystko wiedziałeś......
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Master Alucard
|
![]() chodzi o to, że on sam z siebie tego niewzioł, bo do niedawna sądzono, że dają jakiś tam procent do szybkości i każdy to potwierdzał. Więc czytając, słuchając lub w rozmowie o BoHach każdy gadał, że dają tyle i tyle procent do szybkości......
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tineloze
Profesja: Knight
Gildia: Inmortal Guys
Świat: Lunara
Poziom: 34
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
|
![]() Bądzmy szczerzy BOH to BOH i przyśpieszenie dają dość spore. Kupić możesz bo zawsze są te małe + od boh, a jak masz kse na nie to ci sie nic niestanie jk je kupisz. Ale polecam pierw aol kupić. :tongue:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
![]() |
![]() W artykule musieli coś pomylić.
Mam palla na 41 lvl'u, a kumpel sorca na 31. Po rzuceniu 'Haste' i użyciu time ringa nie byłem w stanie go dogonić (on użył 'Strong Haste'). Według artykułu powinienem mieć szybkość 478, a on 420. Czyli różnica między nami powinna wynieść 29 lvli na moją korzyść. A kumpel był wyraźnie szybszy. Obaj mamy neo+ i nie było lagów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Master Alucard
|
![]() Morał: nie wierz kalkulatorom i artykułom tylko zdaj się na doświadczenie własne i niebędzie problemów....
![]() |