Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-08-2007, 14:47   #21
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dobo Pokaż post
w dupie mam posty
To czemu je kasujesz?!?!?!? ;f

Dla mnie to jest zwyczajne poprawienie średniej, inaczej tego nie traktuje.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-08-2007, 14:54   #22
Glamri
Krzyżak

Glamri's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Zewsząd!!! /m/ Liczba postów: Nie powiem Głupie pomysły: Za dużo Imię: Krzysio

Stan: Na Emeryturze
Imię: Glamri
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Hiberna
Poziom: 23
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
Glamri ma numer GG 2728942 Glamri ma login Tlenu glamri@tlen.pl Send a message via Skype™ to Glamri
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arczeron Pokaż post
eee.. ja tam nic nie mam do religi.. fajnych rzeczy sie mozna. zawsze piateczka na koniec wiec lepsza srednia i w ogole ta satysfakcja z wlasnej wiary
do autora- jak chcesz jakies poglady manifestowac to sie pisac najpierw naucz xd

@down
nie przekonasz mnie. u nas w rodzinie nie bylo innej wiary dla mnie kazda inna religia dla mnie to jest psie gówno ale nie chce o tym pisac wiecej zeby kogos nie obrazic bardziej.
Pisząc to już obraziłeś (bądź mogłeś obrazić) wszystkich, którzy są innego wyznania niż Ty. To 'bardziej' to sobie w buty wsadź to może bedziesz wyższy.

Topic:
Religia jako przedmiot szkolny (w ogóle) to bezydura. ; ]
stary 09-08-2007, 14:55   #23
Onori
Użytkownik Forum

Onori's Avatar

Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Dębica

Domyślny

Cytuj:
nie przekonasz mnie. u nas w rodzinie nie bylo innej wiary dla mnie kazda inna religia dla mnie to jest psie gówno ale nie chce o tym pisac wiecej zeby kogos nie obrazic bardziej.
Katolik z Ciebie pełną gębą.
Co za problem nie religia to etyka. Jakoś nie widze "napierania" wiary.

Ps. Dla kwesti informacyjnej jestem ateistą, aby nie było, że mówie coś mając 6 z danego przedmiotu.
stary 09-08-2007, 14:57   #24
RedCard
Guest

Domyślny

afffffffffffffffff....Lipa, tyle, bo połowa ludzi z gim, ma wazniejsze problemy, niz religia, nie mówie tutaj o Tibi, bo zaraz zaczniecie o tym mówic, ale sporo osób ma trudną sytuację w domu, ze trudno jest wykuc z maty, fizy, chemi, a któ będzie mówil o religii. Będę miał księdza ostrego przygłupa, wszystkie modlity na pamięć, oprócz tego, mam punktowy system oceniania, gdzie jest w H U J trudno, chce miec jakies dobre oceny zeby isc do jakiejs szkoly po gim, a tu religia to obowiązek, no nie !....
  Odpowiedz z Cytatem
stary 09-08-2007, 15:08   #25
Kajulec
Użytkownik Forum

Kajulec's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Imię: Raititute
Profesja: Elite Knight
Gildia: Satanica
Świat: Astera
Kajulec ma numer GG 2445317
Domyślny

http://www.youtube.com/watch?v=GXW31CEqjR8
Pełna anarchia, nie?

retired/retarded
Kajulec jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-08-2007, 15:08   #26
Cossma
Użytkownik Forum

Cossma's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slay Pokaż post
Jednym slowem, p*dolenie i stek pustych, populistycznych hasel.
1'st raz kiedy się z tobą zgodzę
Cossma jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-08-2007, 15:08   #27
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
ateizm- religia niedowiarków
Ojej.

Cytuj:
buddyzm- religia wojenna
Co tY za farmazony gadasz ;o

Cytuj:
w sumie to nie pamietam innych w tym wlasnie momencie. jedyna religia do jakiej nic nie mam to swiadkowie Jechowy (czy jak to sie tam pisze)
Hahaha pwnd, świadkowie Jechowy religią ;o

@down: nie, Milan, ona właśnie będzie wporzo \m/

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 09-08-2007 o 15:17.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-08-2007, 15:16   #28
Milan ognia
Użytkownik Forum

Milan ognia's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.

Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
Poziom: 43
Milan ognia ma numer GG Dam na Pw... może.
Domyślny

Cytuj:
ok, to w takim razie powiem ze kazda inna religia to syf poza tym co ja wyznaje lepiej? ; ddd
malo mnie obchodzi co o tym myslicie . dla dodatkowego wnerwienia dodam jeszcze mala charakterystyke:
ateizm- religia niedowiarków
buddyzm- religia wojenna
w sumie to nie pamietam innych w tym wlasnie momencie. jedyna religia do jakiej nic nie mam to swiadkowie Jechowy (czy jak to sie tam pisze)
I to mówi chrześcijanin, którego przodkowie wbijali do Ziemi Świętej, mordowali kto się nawinie i czynili to pod pretekstem oczyszczania ziemi?
I to mówi chrześcijanin, którego przodkowie palili na stosie 'heretyków' bo Ci zamiast ślepo wierzyć w to, co mówi kościół, woleli naukowe wyjaśnienia?

Człowieku... (choć to za dużo powiedziane) może zacznę wyznawać wiarę 'Kill fuckin' aRCZERON cuz he sux'. Ona też będzie syfna?

Edit: Nie chodziło cI o Islam przypadkowo. -.-
ROTFL, Twoje posty są głupsze niż ustawa przewiduje, gratulacje.
Ogólnie to spadaj, nikt nie wierzy w te spedalone bajki, poza tym, jak takiś eko, to wyłącz komputer, bo energia elektryczna u nas pochodzi w większości z węgla .

Ostatnio edytowany przez Milan ognia - 09-08-2007 o 15:18.
Milan ognia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-08-2007, 15:20   #29
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RedCard Pokaż post
afffffffffffffffff....Lipa, tyle, bo połowa ludzi z gim, ma wazniejsze problemy, niz religia, nie mówie tutaj o Tibi, bo zaraz zaczniecie o tym mówic, ale sporo osób ma trudną sytuację w domu, ze trudno jest wykuc z maty, fizy, chemi, a któ będzie mówil o religii. Będę miał księdza ostrego przygłupa, wszystkie modlity na pamięć, oprócz tego, mam punktowy system oceniania, gdzie jest w H U J trudno, chce miec jakies dobre oceny zeby isc do jakiejs szkoly po gim, a tu religia to obowiązek, no nie !....
Z polskiego też najwidoczniej >.>.

Mam wrażenie, że większość osób, sprzeciwia się religi, żeby pokazać, że są ql. Przecież, tak, czy tak byście chodzili, a w religii nie ma w ogóle nauki :l. Nie wiem jak u was, ale w tym roku ja miałem dosyć ciekawe rzeczy- powstanie wszystkich religii, język staro-grecki (?), hebrajski...

Ale bądzcie sobie ql.
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.

Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 09-08-2007 o 15:22.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-08-2007, 15:29   #30
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Domyślny

Cytuj:
ja tam nadal nie zmienie opini natomiast;
piszecie to dlatego bo pewnie zawsze z religi macie laske lamana na dwa xD
ołnet
jezeli myslicie ze mnie zdenerwujecie jechaniem po moich hardkorowych opiniach to sie mylicie :> mnie sie nie da zdenerwowac
bede pisal swoja opinie choby mialy wyklinac osoby sprawujace nademna wladze niezaleznie od niczego tylko od mojego mózgu
Najpierw, to przeczytaj to:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kropka
http://pl.wikipedia.org/wiki/Przecinek
http://pl.wikipedia.org/wiki/Interpunkcja

@Edit up
A jakie ja ci qwa mam podać argumenty, skoro uważasz, że Świadkowie Jechowy to religia, a buddyści to ci co się giną, za religie :l?
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.

Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 09-08-2007 o 15:38.
stary 09-08-2007, 15:32   #31
Milan ognia
Użytkownik Forum

Milan ognia's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.

Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
Poziom: 43
Milan ognia ma numer GG Dam na Pw... może.
Domyślny

Cytuj:
ja tam nadal nie zmienie opini natomiast;
piszecie to dlatego bo pewnie zawsze z religi macie laske lamana na dwa xD
ołnet
jezeli myslicie ze mnie zdenerwujecie jechaniem po moich hardkorowych opiniach to sie mylicie :> mnie sie nie da zdenerwowac
bede pisal swoja opinie choby mialy wyklinac osoby sprawujace nademna wladze niezaleznie od niczego tylko od mojego mózgu

jak juz pisalem, islam, buddyzn czy inny chujizm dla mnie to wszystko jest gowno warte ; ddd
Otóż mylisz się, nie mam 'laski lamanej na dwa'. Jeżeli jesteś tak mega-krfa-pro-zayebyztym chrześcijaninem, to ciekawe co Cię czeka po śmierci. ;<

@down'ie:
Użyj galarety we łbie potocznie zwanej mózgiem.
ROTFL, Twoje posty są głupsze niż ustawa przewiduje, gratulacje.
Ogólnie to spadaj, nikt nie wierzy w te spedalone bajki, poza tym, jak takiś eko, to wyłącz komputer, bo energia elektryczna u nas pochodzi w większości z węgla .

Ostatnio edytowany przez Milan ognia - 09-08-2007 o 15:36.
Milan ognia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-08-2007, 15:40   #32
Chesterkaa
Użytkownik Forum

Chesterkaa's Avatar

Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone

Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ Pokaż post
Mam wrażenie, że większość osób, sprzeciwia się religi, żeby pokazać, że są ql. Przecież, tak, czy tak byście chodzili, a w religii nie ma w ogóle nauki :l. Nie wiem jak u was, ale w tym roku ja miałem dosyć ciekawe rzeczy- powstanie wszystkich religii, język staro-grecki (?), hebrajski...

Ale bądzcie sobie ql.

Nie wszyscy sie sprzeciwiaja religii bo chca byc "ql". Ja sie np. nie sprzeciwiam sie wierze, poprostu nie lubie kosciola i naszego katolickiego panstwa. Pozatym ja musze miec jakies podstawy zeby w cos wierzyc... Niestey zycie mnie dosyc doswiadczylo jak na swoj mlody wiek i stalam sie "ql". A do innych religii nic nie mam chyba ze do Islamu ; p (panuja tam dosyc dziwne zasady imo). Niech kazdy sobie wierzy w co chce... Nie powinnismy byc z tego powodu dyskryminowani.

"Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy."

Marta Wawrzyn/ pardon.pl
Chesterkaa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-08-2007, 15:43   #33
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ Pokaż post
Z polskiego też najwidoczniej >.>.

Ale bądzcie sobie ql.
Suen ja nie chcę być kewl ale to jest bez sensu :'((( Z religii miałem 2 :'(((

Cytuj:
jezeli myslicie ze mnie zdenerwujecie jechaniem po moich hardkorowych opiniach to sie mylicie :>
Hardkorowych =/= idiotycznych : (

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milan ognia Pokaż post
Otóż mylisz się, nie mam 'laski lamanej na dwa'. Jeżeli jesteś tak mega-krfa-pro-zayebyztym chrześcijaninem, to ciekawe co Cię czeka po śmierci. ;<
Przypomina mi się taki kawał, który w [ hide] wrzucę, coby nie przedłużać posta niepotrzebnie.

Ukryty tekst:
Jakiś tam facet umiera i idzie do piekła. Pierwszego dnia szatan go oprowadza, pokazuje mu okolicę. Facet patrzy, wszędzie fajnie, demony usługują ludziom, podają drinki, full service, pełen wypasik itp. Facet się dziwi, bo tyle mu złych rzeczy o piekle mówili... postanawia zapytać szatana:
- Stary, ale czemu tu jest tak fajnie? Przecież ponoć piekło to kara za grzechy...
Szatan prowadzi go do zamkniętych drzwi, i mówi, żeby zajrzał przez dziurkę do klucza. Facet zagląda i widzi torturowanych na wszelkie sposoby ludzi, wszyscy krzyczą z bólu itp. itd. Zdziwiony spogląda na szatana, a ten na to:
- To chrześcijanie, oni tak lubią.

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 09-08-2007 o 15:45.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-08-2007, 15:48   #34
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Suen ja nie chcę być kewl ale to jest bez sensu :'((( Z religii miałem 2 :'(((
Ale tu nie chodzi o nieuczenie się czy bycie Lesbuuchem. Chodzi o to, że to jest u niektórych takie głupie plucie się. Posapać żeby posapać i zostać zauważonym. Taka akcja na stronie. Myślisz, że jakiś MEN to zauważy?

@Down
Rotfl!

Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 09-08-2007 o 15:55.
stary 09-08-2007, 15:52   #35
Gangrel
Fallen Angel

Gangrel's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: At the end of Rainbow.

Imię: Va'esse
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 48
Gangrel ma numer GG 1366254 Gangrel ma login Tlenu gangrel_6@tlen.pl
Domyślny

@Arczeron

Albo zaczniesz się wypowiadać w duchu jakiejkolwiek tolerancji, albo sprowadzę cię do parteru i wyczyszcze kibel twoją głową. Dowiesz się co naprawdę znaczy "gówniany".

Nie pozwolę obrażać tu innych ideologii tylko dlatego, że nie którzy nie widzą więcej niż czubek swojego nosa.

Gangrel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-08-2007, 16:08   #36
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Stan: Na emeryturze
ripper ma numer GG 3603576
Domyślny

Cytuj:
zasadniczo dziwi mnie to ze filozogie maja dodac do sredniej bo akurat facetke od tego mielismy pojechana ostro i ja majac z tego 3 jestem jednym z lepszych u niej
Będąc tak upośledzoną osobą, nie masz raczej szans na więcej niż 'dostateczny', jeśli nauczyciel będzie się stosować do kryteriów oceny.
Cytuj:
naszego katolickiego panstwa.
Katolickie państwo - rotfl.
Cytuj:
Bo jesteś nieco tępawym ignorantem, który głupio prowokuje ludzi na forum.
ripper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-08-2007, 17:01   #37
Ancient900
Zbanowany

Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3

Stan: Początkujący
Imię: ancient~
Świat: Nebula
Poziom: 90+
Domyślny

Do zwolenników obowiązkowej religii w szkole:
Jak byście zareagowali, gdyby religią uczoną w szkole miałby być islam? he? Już nie było task różowo i "kól", też byście się sprzeciwiali religii..

Wielcy i pobożni chrześcijanie się znaleźli, pf.. Może spowrotem zacznijcie robić krucjaty i uj wie co jeszcze?!

@redCard
masz chujowy podpis. Bardzo chujowy:>

Ostatnio edytowany przez Ancient900 - 09-08-2007 o 17:03.
Ancient900 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-08-2007, 17:26   #38
Str4t0s
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1

Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
Domyślny

jestem chrzescijaninem (tak teraz możecie mnie obrzucić kamieniami) ale nie jestem za wprowadzeniem obowiązkowej religii. Bo po prostu nie chce mieć dodatkowej lekcji (na religię nie chodzę).
...Wisps rozwijać od wyrobów spirytusowych w tych biednych stypendystów, że zmarł w bagnach. Oni nie są złe z natury, lecz działa jak sleepwalkers nieświadomi swoich działań. Niemniej jednak, ich dotykać kanalizacji życia życie żywych stworzeń, które czyni je perilous wrogów.
Str4t0s jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-08-2007, 17:34   #39
Fiszbin
Zbanowany

Fiszbin's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajulec Pokaż post
Wiadomo! Konspiracja, pank rok i dragi!

@Topik

Szczerze mówiąc, jeżeli mam wybierać między pogodzeniem się z księdzem (z którym trochę posprzeczałem się w zeszłym roku szkolnym, ale w gruncie rzeczy jest w porządku), a użeraniem się przez dwa lata z jakimś niespełnionym idiotą od etyki, to zdecydowanie wolę to pierwsze.
Fiszbin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-08-2007, 17:48   #40
Pramus
Tupac Legacy

Pramus's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn

Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
Pramus ma numer GG 4183891
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milan ognia Pokaż post
I to mówi chrześcijanin, którego przodkowie wbijali do Ziemi Świętej, mordowali kto się nawinie i czynili to pod pretekstem oczyszczania ziemi?
I to mówi chrześcijanin, którego przodkowie palili na stosie 'heretyków' bo Ci zamiast ślepo wierzyć w to, co mówi kościół, woleli naukowe wyjaśnienia?

Człowieku... (choć to za dużo powiedziane) może zacznę wyznawać wiarę 'Kill fuckin' aRCZERON cuz he sux'. Ona też będzie syfna?

Edit: Nie chodziło cI o Islam przypadkowo. -.-
Hail!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gangrel Pokaż post
@Arczeron

Albo zaczniesz się wypowiadać w duchu jakiejkolwiek tolerancji, albo sprowadzę cię do parteru i wyczyszcze kibel twoją głową. Dowiesz się co naprawdę znaczy "gówniany".

Nie pozwolę obrażać tu innych ideologii tylko dlatego, że nie którzy nie widzą więcej niż czubek swojego nosa.
Hail2!

Cytuj:
@down
A mnie juz zdarzyles obrazic piszac to cos mimo, ze bylem wychowywany w 'katolickiej' rodzinie. Jeszcze nazywanie buddyzmu religią, a TYMBARDZIEJ wojenną jest żałosne... Otworz sobie kurwa (przepraszam za wulgaryzm, ale nie mam siły na takich ludzi) chodźby Wikipedię i poczytaj co to jest Buddyzm i na czym to wszystko polega -,- Mam takie male pytanko... Nie nalezysz przypadkiem do MW/LPR?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chesterkaa Pokaż post
Nie wszyscy sie sprzeciwiaja religii bo chca byc "ql". Ja sie np. nie sprzeciwiam sie wierze, poprostu nie lubie kosciola i naszego katolickiego panstwa. Pozatym ja musze miec jakies podstawy zeby w cos wierzyc... Niestey zycie mnie dosyc doswiadczylo jak na swoj mlody wiek i stalam sie "ql". A do innych religii nic nie mam chyba ze do Islamu ; p (panuja tam dosyc dziwne zasady imo). Niech kazdy sobie wierzy w co chce... Nie powinnismy byc z tego powodu dyskryminowani.
Zgadzam sie doslownie z KAZDYM punktem Twojej wypowiedzi... Masz dokladnie takie samo zdanie na te tematy co ja

Tupac Amaru Shakur

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ujo
To by była akopalipsa czy jak to jej

Ostatnio edytowany przez Pramus - 09-08-2007 o 17:50.
Pramus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania