![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2007
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Na Emeryturze
Imię: Teron'Gorefiend
Profesja: Rookstayer
Skille: +22fist
|
![]() Nie mogłeś zamieścić sondy?
@Topic MS lepsze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Niegrający
|
![]() Mogłem zrobić sonde
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() takie glupie wymienianie ktora lepsza, kazda ma zalety i wady mi naprzyklad maple nie przypadl do gustu za to lubie popykac w WoW i Tibie i nikt mi tego nie zabroni
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2007
Lokacja: Zion
Imię: Jah Shaka
Profesja: Knight
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: Max
Skille: Zion
Poziom mag.: ;p
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Jakby spojrzec na maple story to jest chyba najmonotonniejszą z najmonotonniejszych gier swiata w jakie gralem dodajac do tego ostatni syf z botterstwem, ktory jest bardziej denerwujacy niz ten w tibi... (bociarze, bociarze)
Tibia tez nie jest lepsza przeciez wiemy ile hamow biega w tej grze oraz ile niedociagniec mozna w niej zauzyc. Krotko mowiac obie gry sa mierne dlatego radzilbym poszukac sobie czegos innego. P.S. Jezeli masz komputer pochedzenia wietnamskiego pograj sobie w kal online badz endness. Ostatnio edytowany przez janek@ - 29-09-2007 o 14:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() MapleStory.
Ja bowmanem gram i mi się ani trochę nie nudzi.
Ostatnio edytowany przez <.< - 29-09-2007 o 17:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziwak...
![]() Ale musisz przyznać, że gra jest monotonna... Expienie szczególnie... Questy powiadasz? Też, wszystko to samo, zmienia się tylko to czy masz przynieść 20 ogonów szczurzych czy kocich. http://thenoobcomic.com/daily/strip020.html
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() kiedys bylo dobze. botowales sobie i bylo super itp a teraz zrobili autoban i kij. 0 przyjemnosci poszpanowaniem lvl i sprzetem. No bo przeciesz tylko to mozna w tej grze robic xD. Tak jak na serverach non-pvp w tibii. Ale jak wprowadza normalne jakies duele to bedzie super. Chociasz watpie ale i w MS i w Tibii to byl by hit i wrocil bym do obu gier.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() oj tak pod tym wzgledem inne gry moga tylko pomazyc zeby zajac 1 miejsce xD
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
![]() |
![]() maple narazi enie ma co grac na globalu..bo moga zamknac dla europejczyków na amen...Mapla nie ma co porównywac do Tibi...kazda ma swoj klimat i urok....maple jest bardziej zreczniościowe....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tibia też... Bo masz zaledwie dziesięć palców na obsłużenie ośmiu klawiszy kierunkowych, dwunastu eFów, controla, shifta, alta, myszki(pamiętajcie, że to dwa, powtarzam-dwa całe klawisze) oraz skoordynowanie ich użycia. Szczególnie jeśli chodzi o eFy oraz crtl, alt i shift.
![]() @edit No ło kurde nie mogę odpalić Mapla... wyskakuje błąd 104 i d00pa... Jedynym wyjściem wydaje się być obejście GameGuarda... Jest tu jakiś cheater hacker z bypassem? Spoko, cheatowac nie będę... ![]() ![]()
A tak na marginesie.... umrzyj. Ostatnio edytowany przez zoliax - 30-09-2007 o 21:54. |
![]() |
![]() |