|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: ---
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() jUż widze jacy są z was pr0 i elite gejmerzy. Pewnie od czasu do czasu pykacie w jakieś mmorpgi albo first persony na pieca. I Co niby byście tam pisali ? Recenzje ? Już to widze połowa z was by zbijała bąki wykrecając się w każdą stronę, 1/4 pisała by kiepskie texty że żal dupe ściska, a 1/4 może by się starała. Ale nie lepiej załorzyć jakąs własną stronkę o tym ? Nie dość że możecie być sławni, to możecie mieć satysfakcje Że macie swoją stronę!
![]() Co do tematu - Ja nawet jak bym był na forum te 3 miechy niechciał bym się zapisać. Gram dość często ( i mam do tego możliwości ), ale nie kręcą mnie takie słomiane zapały... PS - Podtrzymywanie tematu przez jego autora raczej na wszystkich Forach Dyskusyjnych ( Tych z prawdziwego zdarzenia - Ja to za takie uwarzam ) jest karane kilku dniowym banem bądź warnem... Tu jednak widze że można pisać KILKA POSTÓW POD RZĄD, PODTRZYMYWAĆ TEMAT NA GÓRZE FORA, I PISAĆ POSTY W STYLU - BUMP....
World : Saphira Vocation : Sorcerer Level : 1x Magic : x Ostatnio edytowany przez Sadamq - 27-10-2004 o 20:13. |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
Lokacja: Za górami za lasami...
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Raczej jej brak.
Świat: Ziemia
![]() |
![]() Chętnie dołacze do grupy, już złożyłem podanie.
![]()
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Eldian Do'Urdenn
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() zgłaszać się ludzie!!!!!!!!
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() Ja bym chciał zostać przyjęty
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Eldian Do'Urdenn
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() prosze żeby nie było takich postów tylko pisać podanie spełniasz wymagania ?pisz podanie i przyjme a takto to mnie takie posty wkurzają
#27 |
Nieobecny.
|
![]() %*#%$*@%$*@!%#!!!!!!1111razraz
ILEZ MOZNA? do jasnej niedoli, inne tematy jakoś obywają się bez bumpowania! Ktoś chce sie zapisać, to znajdzie! Co to ma być? niedługo 3 razy dziennie bedziesz bumpował bo temat nie jest pierwszy! szczytem było jak musiałem wywalić ze 4 bumpy po rząd! Chrzanie taką zabawę. Jak grupa jest do niczego, tak, że ludzie nie chcą do niej dołączyć, to może dać sobie spokój zamiast nabijać posty i co troche podrzucać? Jak komuś będzie się chciało zapisać do grupy, to zapraszam do napisania podania. temat zamknięty ze względu na głupote leadera grupy. |
![]() |