![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng
Imię: Perpetual Torment
Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
|
![]() Ja należę do subkultury boterów. Członkowie tej grupy są boteistami. Wierzymy w wiele botów które pozwolą nam zapanować nad światem tibijskim. Łączy nas jedna wspolna pasja - oszukiwanie innych graczy za pomocą botów w Tibii. Nie jesteśmy tolerancyjni: do swojej grupy przyjmujemy tylko tych ludzi ktorzy maja na swoim komputerze zainstalowanego conajmniej jednego bota a uczciwymi graczami pogardzamy i sie smiejemy ze nabijają levele wolniej od nas mimo wiekszej ilosci godzin spedzonych przed komputerem. Na ulicy można nas łatwo rozpoznać po ubiorze: nosimy zawsze szare koszulki z logo ulubionego bota. Jeśli chodzi o muzykę to słuchamy tylko jednej piosenki: "Podcast #001 - Teaser update 1 e 2" zespolu "TibiaBR.com" która jest naszym hymnem. Przed wstapieniem w szeregi naszej grupy musicie sie nauczyc jej slów na pamięć. A nie jest łatwo gdyż utwór ten jest połączeniem wszystkich istniejących gatunków muzycznych. Aha, i charakterystycznym elementem naszej subkultury sa pozdrowienia pisane w ostatnim zdaniu swojego posta skierowane tylko do boterów. Pozdrawiam bracia boterzy.
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: In the coffin...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Do autora. Czemu pogrubiłeś słowo emo? Ta subkultura ma 25 lat i jest pokrewną punka.
Subkultury... człowiek się nimi bawi dopóki nie dojdzie do wniosku, że zjebał sobie tym połowę życia... Aa... i Oi! nie jest subkulturą. Oi! to muzyka i poglądy... jest się albo punkiem albo skinem. Innej opcji nie ma. Z wyglądu i muzyki? To chyba jednak punk =p
<wieszok tu był> Ostatnio edytowany przez Mad-Sin - 12-08-2007 o 00:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Bo tu na forum i chyba wogole jest moda na jechanie emo wiec chcialbyc cool xd Chyba nie naleze do zadnej z wymienionych subkultur. Ostatnio edytowany przez Exodus - 12-08-2007 o 00:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() Rap - ale na pewno nie polski! (polski sux)
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Także jakoś nie pasuje do żadnej, słucham różnej muzyki itd..
Jestem sobą ; ) @edit To, że np. czasem słucham Habakuka nie sprowadza mnie do rasta, Tak samo i z tym, że słucham Elda, Łony nie sprowadza mnie do rapu.. Emcess. Ostatnio edytowany przez Emcess - 12-08-2007 o 22:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Krzyżak
|
![]() Z wyglądu do metal, a z muzyki to rockman i metal(oczywiście z jakimis ustępstwami).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
|
![]() Cytuj:
@Down Tylko pytałem :-) Ostatnio edytowany przez Tovob Lard - 12-08-2007 o 16:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rap
Jedynie muzyka, nie noszę łańcuchów, nie siedzę przed blokiem pijąc piwo, czy coś tam... Jednak bardziej chyba techno, słucham dużo tej muzyki, po prostu lubię ją :}
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Świat: Aurora
|
![]() Jeśli bym miał wybierać dziedzine, subkultury to techno, lecz przeważnie ubrany jestem normalnie, jak tzw, "społeczeństwo"
Jeśli kontrkultury to Rave, jeszcze moge dodać że jestem Rudeboyem, jeśli mam ważny egzamin, jakomś uroczystośc, lub ide na pasterke w Wigilię,..
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: In the coffin...
![]() |
![]() Czyli ma się rozumieć, że nosisz szelki i cockney'e? ;-)
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Soru Halton
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Świat: Aurora
|
![]() Aż musiałem się upewnić, ponieważ pamiętałem że Rudeboye nosili garniaki.
Cytuj:
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 Ostatnio edytowany przez Hellraiser - 12-08-2007 o 19:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Grudziądz
|
![]() Nie lubie nosić sztruksów (tak to się pisze ?), tylko jeansy, słucham HH + Rock, nie jaram, nie wieszam się na klamce, nie chodze nażelowany, nie mam kilogramów plastikowego srebra na szyji, moje zdania nie składają się z pięciu kurw zamist przecinków... Do jakiej subkultury należe?
![]()
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Nie palę, nie ćpam, czasami tylko wypiję, słucham różnej muzyki(od a do z). Noszę normalne ciuchy, czyli - jeansy, bokserki, skarpetki, koszulkę, buty, bluzę i czapkę jak jest zimno. Zachowuję się normalnie. Jestem zawsze sobą. Umiem powiedzieć "nie", gdy ktoś mnie do złego kusi. Myślę, że nie należę do żadnej subkultury.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Dla mnie słowo subkultura jest wogóle śmieszne,i wciska coś ludziom na siłę. Tak smieszne,jak pierdo***nie punków,że to są niby "buntownicy" że mają sprzeciw! I że jest zajebiście... A ja w życiu jakoś nigdy tego nie odczułem,i nie zauważyłem. Więc.. Coś im nie wychodzi.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Co to sa, do chvja, cockneye?
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() To ma chyba związek z tym Cock'iem w twoim podpisie ; p.
Taki mieszaniec punko-rocko-metalu.
![]() |
![]() |