|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
Wiem, już to pisałeś. |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Stan: Niegrający
Imię: Sir Knight Dzik
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 94
|
![]() Rozumiem czyli pozostawicie im samym sobie niech sobie robią co chcą...
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Przeworsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adi przyjaciel
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 132
|
![]() Jak dla mnie dobrym pomysłem by było zrobić tak jak ktoś up napisał odczekać moze nie 2 tyg ale tydzien alboi 3-4 dni od założenia konta do pisania postów, innym pomysłem mogłoby być niemożliwość zamieszczania linków przez jakis czas założenia lub dopóki nie napisze się xx postów, to samo z wiadomościami prywatnymi które jak wiadomo są niebezpieczniejsze dal jednostek których nikt publicznie nie ostrzeże, uważam też że nie najgorszym pomysłem byłoby niewyświetlanie się częsci linku do stron "zakazanych" na których prawdopodobieństwo znajdowania się keyloggera jest dość duże <typu skocz . pl>
oczywiście te wszystkie idee są zależne od tego czy możliwe jest wogóle wprowadzenia takiego czegoś w życiew bo nie znam się na forach i html więc nie wiuem czy to jest możliwe, zmienne ip neo znacznie utrudnia likwidowanie hakerów ale ban na stałe ip nigdy nie zaszkodzi ![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Kiedy wy zrozumiecie, że odczekanie to nie przeszkoda, a przynajmniej mało dająca. Poza tym, to jest supported fan site, więc nie wydaje mi się, że mogą ograniczać graczy do informacji o tej 'wspaniałej grze'.
Posty to jeszcze gorszy pomysł. Zaczął by się spam w działach : Fake, Filmy, Zdjęcia, Grafiki itp.
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() To jest po prostu walka z wiatrakami. Tacy ludzie są nieoddzielną częścią internetu i nic z nimi nie da się zrobić. Sporo z Was podało wiele sugestii. Niestety większość z nich jest już wprowadzona w życie forum lub są zupełnie niewykonalne i bezsensowne. W dodatku jeden z użytkowników napisał, że Administratorzy są od wymyślania zabezpieczeń. Niestety nie jest to takie proste. Poza tym, jeżeli jesteś bystry, to zauważyłbyś, że na te nowe pomysły powstają "szczepionki", tak szybko jak zostało wprowadzone zabezpieczenie. Choć jeżeli jesteś na tyle pomysłowy i wpadłeś na genialny sposób, jak oczyścić forum z szkodników, to po prostu podaj go - odwdzięczysz się Administratorom za trzymanie tego portalu.
|
![]() |
![]() |
#27 |
Fallen Angel
|
![]() Tak, nie zamierzamy nic z tym robić, poza banowaniem. A to z prostego powodu: nic zrobić nie możemy. Nie trafiłem tu narazie na pomysł na który już byśmy nie wpadli, tak więc pozwolę sobie zakończyć tą głupią dyskusję.
Gdyby ktoś wpadł na coś nowego może mi wysłać PW, a ja już przekażę pomysł do oceny od strony technicznej.(albo sam go odrzucę). Dziękuje za uwagę.