Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 19-08-2007, 13:48   #21
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader Pokaż post
Po raz kolejny mówię, w teorii to się wszystkim fajnie filozofuje, zgłaszałeś taką sprawę kiedyś?
Naprawdę sprawiam wrażenie takiego kretyna, który napisał, że masz z tym latać na policję? Chyba nie zrozumiałeś, o co mi chodzi.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader Pokaż post
Ja podobną już zgłaszałem i serdecznie dziękuje za to ile to zajęło, jak do tego podeszła policja i jak byłem potraktowany.
Wiem, już to pisałeś.
Thero jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-08-2007, 15:54   #22
Polinik
Na emeryturze.

Polinik's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez King Mati Pokaż post
To ban na ip niech najwyżej przez takiego gościa nie gra cale osiedle
Co ma ban na forum do grania?
I co z tymi co próbują robić przekręty z neostrady?
Polinik jest offline  
stary 19-08-2007, 20:29   #23
King Mati
Użytkownik Forum

King Mati's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 94
Domyślny

Rozumiem czyli pozostawicie im samym sobie niech sobie robią co chcą...

Nie zaznaczaj tego tekstu !!
King Mati jest offline  
stary 20-08-2007, 00:11   #24
adrianeczeqq
Użytkownik Forum

adrianeczeqq's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Przeworsk

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 132
Domyślny

Jak dla mnie dobrym pomysłem by było zrobić tak jak ktoś up napisał odczekać moze nie 2 tyg ale tydzien alboi 3-4 dni od założenia konta do pisania postów, innym pomysłem mogłoby być niemożliwość zamieszczania linków przez jakis czas założenia lub dopóki nie napisze się xx postów, to samo z wiadomościami prywatnymi które jak wiadomo są niebezpieczniejsze dal jednostek których nikt publicznie nie ostrzeże, uważam też że nie najgorszym pomysłem byłoby niewyświetlanie się częsci linku do stron "zakazanych" na których prawdopodobieństwo znajdowania się keyloggera jest dość duże <typu skocz . pl>

oczywiście te wszystkie idee są zależne od tego czy możliwe jest wogóle wprowadzenia takiego czegoś w życiew bo nie znam się na forach i html więc nie wiuem czy to jest możliwe, zmienne ip neo znacznie utrudnia likwidowanie hakerów ale ban na stałe ip nigdy nie zaszkodzi tyyle ode mnie
adrianeczeqq jest offline  
stary 20-08-2007, 00:19   #25
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Kiedy wy zrozumiecie, że odczekanie to nie przeszkoda, a przynajmniej mało dająca. Poza tym, to jest supported fan site, więc nie wydaje mi się, że mogą ograniczać graczy do informacji o tej 'wspaniałej grze'.

Posty to jeszcze gorszy pomysł. Zaczął by się spam w działach : Fake, Filmy, Zdjęcia, Grafiki itp.
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
Dark Sven jest offline  
stary 20-08-2007, 00:26   #26
Kup.Se.Musk
Użytkownik Forum

Kup.Se.Musk's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
Domyślny

To jest po prostu walka z wiatrakami. Tacy ludzie są nieoddzielną częścią internetu i nic z nimi nie da się zrobić. Sporo z Was podało wiele sugestii. Niestety większość z nich jest już wprowadzona w życie forum lub są zupełnie niewykonalne i bezsensowne. W dodatku jeden z użytkowników napisał, że Administratorzy są od wymyślania zabezpieczeń. Niestety nie jest to takie proste. Poza tym, jeżeli jesteś bystry, to zauważyłbyś, że na te nowe pomysły powstają "szczepionki", tak szybko jak zostało wprowadzone zabezpieczenie. Choć jeżeli jesteś na tyle pomysłowy i wpadłeś na genialny sposób, jak oczyścić forum z szkodników, to po prostu podaj go - odwdzięczysz się Administratorom za trzymanie tego portalu.
Kup.Se.Musk jest offline  
stary 20-08-2007, 00:35   #27
Gangrel
Fallen Angel

Gangrel's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: At the end of Rainbow.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Va'esse
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 48
Gangrel ma numer GG 1366254 Gangrel ma login Tlenu gangrel_6@tlen.pl
Domyślny

Tak, nie zamierzamy nic z tym robić, poza banowaniem. A to z prostego powodu: nic zrobić nie możemy. Nie trafiłem tu narazie na pomysł na który już byśmy nie wpadli, tak więc pozwolę sobie zakończyć tą głupią dyskusję.

Gdyby ktoś wpadł na coś nowego może mi wysłać PW, a ja już przekażę pomysł do oceny od strony technicznej.(albo sam go odrzucę).

Dziękuje za uwagę.

Gangrel jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania