|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Nigdy nie mialem problemu z moim gg (v 6.1 build 158), raz zassalem nowsza wersje to padla mi z 5 razy -.-. Dlatego wole zostac przy tym. Nie zwalnia mi kompa, wszyscy moi znajomi z polski tego uzywaja, nie wiesza sie no i jestem do gadu przyzwyczajony. Jak rozmawiam z kims przez mic to i tak uzywam ventrilo.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
|
![]() gg, skype, tlen, aqq ssie, bo najlepsze jest Google Talk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
|
![]() Skype mnie wkurza pięćdziesięcioma okienkami wyskakującymi przy włączaniu systemu. Niby chcą mi tym ułatwić życie ale coś jak
[bam]Czy chcesz wyłączyć skype? [tak] [bam]Na pewno? [tak] [bam]Ale jesteś pewien, że jesteś pewien? [tak] [bam] A bardziej pewien, że jesteś pewien, czy, że chcesz wyłączyć skype? [pora na reset chyba] Dlatego używam gg. Nie potrzebuję nic więcej, bo da się pogadać z kilkoma osobami od tak. Nie muszę mieć super outfitu, czy jakiś dodatkowych opcji. Skupiam się na tym co dla komunikatora najważniejsze - na rozmowie pisanej. Skype capi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
|
![]() błędny post.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Fagasy, idźcie kolekcjonować punkciki na nowe tapetki w tym AQQ.
Konnekt - jedyny słuszny wybór. Skype przydaje mi się tylko do pokazywania, czy net mi się nie rozłączył, bo po tych lampeczkach ciężko zidentyfikować. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Za granica
Stan: Niegrający
|
![]() Ja nie wiem co jest lepsze...
Używam gg i msn, gg by "porozmawiać" z znajomymi w Polsce. Msn po to by "pogadać" z moimi znajomymi tu gdzie mieszkam (bo ja nie mieszkam w pl). Skype'a też mam ale ja nie korzystam z niego ino moja stara by móc zadzwonić do rodziny w Polsce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Płock/Toruń
![]() |
![]() Tak, wszyscy mają AQQ po to żeby zebrać wapsterka i zapodać wyjedwabisty dzwoneczek ROTFL. A ja mam bo chce mieć najwyższy poziom doświadczenia i być kool hah
Jak już zostało wspomniane, porównanie jest złe bo skype jest programem do komunikacji głosowej, a sam moduł czatu jest na dokładkę. Następnym razem przeczytaj coś więcej o programach, które porównujesz. EDIT: @Down To powiedz mi ile osób instaluje SKYPE po to żeby używać go głównie do pisania? W komunikacji głosowej (może z wyjątkiem zastosowania typowo do komunikacji w grach) Skype jest bardzo popularny.
Do walki stań I w górę unieś miecz Niech zabrzmi znów, metalu dźwięk I niech nas porwie szalony wir Heavy Metalu zwycięski krzyk! Ostatnio edytowany przez Skurka - 17-08-2007 o 13:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zrobiłem to porównanie nie dlatego, żeby znaleźć najlepszy komunikator, tylko dlatego, że nie rozumiem niepopularności Skype na tle Gadu-Gadu.
Patrzyłem na te programy okiem zwykłego użytkownika. A jeśli porównać te moduły chatu, to ja tam różnicy nie widzę...
To pisałem ja, Marcin bez 24. __________________ Ostatnio edytowany przez Marcin24 - 17-08-2007 o 00:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Bo Gadu-Gadu było pierwsze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: ToRuń
![]() |
![]() Gadu, bo nie mam mikrofonu :>, a z resztą mało moich znajomych ma skype to po co miec zainstalowanego?
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2007
|
![]() Skype jest do rozmów głosowych a gg tekstowych. Dźwięk w gg prze mikrofon jest nie do zniesienia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2007
Lokacja: Skierniewice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Leonardo Pallek
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 32
Skille: 66/46
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() szczerze mówiąc wolę GG bo Skype to nuda ;] z resztą nie wiem jak to opisać ale bynajmniej wolę stare dobre gadu-gadu xD
|
![]() |
![]() |