|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() @Dr.Unknown
to ja napisałem ![]() Jak niewiele moich wypowiedzi ta jest prosta, jasna i idealna. A idealna czyli ruska A ruska czuli "proste i działa" chm... to już nie było zbyt mądre ![]() @Topic a co do moich postów to pisze niemalże tylko na forum grafik XD huh... ale racja, zjechaliście go, chciał się tylko pochwalić a wy jesteście tacy "brutal" ![]() jak tak patrze z boku to jedni są zdegustowani, obrzydzeni i załamani tym, ze to napisał, a inni piszą jak by zazdrościli. Heh... ale od czasu do czasu jest potrzebny ktoś, kto popełni jakąś klapę, aby inni mogli się rozładować. Trzeba było zamknąć ten topić póki jeszcze był czas ![]() a moje zdanie jest takie...I po co się chwalisz ![]() PS. napisałem jak to wygląda, a nie jacy jesteście, więc teraz się na mnie nie obraźcie |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#23 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Wieszok Nie mniej mi tego za złe, napisałem co myślałem...
Ostatnio edytowany przez ]v[ichal - 17-10-2004 o 18:06. |
|||
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() A ja:
Wszystkich postów: 270 (postów dziennie: 0.76) Jestem tu już trochę czasu (niedługo roczek) przeglądam to forum 2 razy dziennie, ale jak widzę, że w temacie nie mam nic ciekawego do napisania, nic nie wniosę to nie piszę. I nie zwracam uwagi na licznik, bo i po co?
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Stargard
![]() |
![]() Moje zdanie? (Tak, tak śmiejscie się) :
Gratz Wieszok, bo to nie jest żadne przezwisko, obelga, tyranie, niemiła sugestia, gdy ktoś chwali się swym sukcesem. Imho: Jest powód do zadowolenia bo został pierwszym Userem (elite) który napisal 1000 postów...
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Sprawdzalem ze 2 tyg Wieszoka profil i mial ok 800 postow...
Przypomina mi sie tutaj Jedi I Eerion...brak mi ich ![]()
#27 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Hmmm, 200 postów w 2tyg, dużo, ale co miałem robić ??, siedzieć na krześle i gapić się w okno ??
![]() Fakt, ostatnie 20+ postów może i było zdeka nabijaniem ale teraz raczej niebędzie nabijania, sprubuje się powstrzymać. @]v[ichal: a z czego się usprawiedliwiam ?? i niemam ci tego zazłe, każdy może pisać co chce. @Magus: niezwracam zbytniej uwagi na cudzą ilość postów, to ich sprawa ale jestem zadowolony, że mam te 1'000 postów na swojim koncie (Jeszcze się teraz dowiedziałem, że jako pierwsze user). To mnie motywuje, do pisania następnych postów. Ale jak już pisałem wyrzej, następne będą w lepszym stylu niż te. I nieodbierać tego zdania jako przejaw egoizmu ![]() @MatKus: fakt, najwyraźniej nikt niechwalił się przekroczeniem tej granicy, ale zawsze musi być ktoś pierwszy, w tym przypadku wypadło to na mnie.
#28 |
Nikt ważny
|
![]() Ekh.. Wieszok... popełniłeś błąd
![]() ![]() ![]() Coja tu będę gadał ide pooglądać sobie grafiki bo te są małe i załadują mi się w rozsądnym czasie ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() ja tam przez pierwszy tydzień swego bytu na forum byłem "bnabijaczem" bo wtedy rangi a "przybysz", "uczeń", "żak" nie były dla mnie zbyt miłeA teraz:
Wszystkich postów: 222 (postów dziennie: 1.25) cieszę się, że nie mam 500+ postów. Jak przychodziłem to MatKus mał ok. 600. więc "nabił" ok. 800 a ty?
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() A niech się chwali... bo komu to wadzi? Następnym razem nie chwal się ilością postów, bo ludzie mogą o tobie coś złęgo pomyśleć.
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() ...z tego powodu wnoszę o CAŁKOWITE usunięcie licznika postów, właśnie z profilu. Niektóre osoby ciąggle chyba nie rozumieją...
Kto jest ZA? |
![]() |
![]() |
#32 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Ja, a ten post jest taki dłógi, żey było ponad 10 znaków.
Wiem, że to pytanie retoryczne, ale mam nadzieje, że ktoś przeczyta ten biały przypis i się domyśli reszty.
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 18-10-2004 o 16:43. |
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Krakow
![]() |
![]() Ja moze za 2 lata bede miec 1k postow
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Po co? Macie (mods) do dyspozycji 10 poziomów ostrzeżeń. Możecie banować. Więc jeśli ktoś z moderatorów zauważy nabijanie postów nie może adekwatnie ukarać użytkownika? Czy musicie zawsze iśc na rękę użytkownikom? Bo mi się wydaje, że usunięcie licznika postów z profilu świadczy o słabości moderatorów na tym forum. Mam wrażenie, że zwykli użytkownicy ~dyktują modom i adminowi co mają robić. Konkludując nie mam zdania. Ale radzę się dobrze zastanowić przed podjęciem tej decyzji. Mam nadzieję, że niektórzy zrozumieją co mam na myśli...
![]() |
#35 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Pozatym po cholere ten licznik w profilu? |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Wszystkich postów: 80 (postów dziennie: 0.34)
Data dołączenia: 23-02-2004 Jak będe miał 100 będe mógł założyć temat? Pochwa(ciach!)...lić się zawsze można ![]() Może o tym jakim zaawansowanym userem jestes? Może o tym jak dużo pomagasz innym? Może o tym jak wiele rzeczy wniosłeś do forum? Tak o niczym ![]() "...z tego powodu wnoszę o CAŁKOWITE usunięcie licznika postów, właśnie z profilu. Niektóre osoby ciąggle chyba nie rozumieją... Kto jest ZA?" JAAAAAAAAA~
#37 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
Wiem, że posty o niczym nieświadczą, że taksamo sensownie może pisać ktoś kto ma 20 postów i ktoś kto ma 200.
![]() |
#38 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2004
|
![]() Cytuj:
A gdy zczaiłeś że wpadłeś chcaiłes szybko zamknąć go - myśl zanim coś zrobisz |
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Albo przekształcamy ten temat na 'co zrobić z licznikiem postów', a jak nie to w sumnie nie widze powodu, aby nie zamknąć temet(można tu nabijać łatwo posty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |