|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() Cytuj:
![]() btw. Z tego co zauwazylem to zolwie byly czyste od boterow na pewien czas xD
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz Ostatnio edytowany przez Murderer - 19-09-2007 o 15:16. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
była taka sytuacja że wbijam rano na turtle a tam patrze XXX killed by Tie Pogromca.Kawałek dalej to samo.Potem ktoś mi pisze ze Tie i Pyros mnie exivuja , raz jak wpadł Depry i Radolv szukać botterów spotkali mnie i żałuje że nie udawałem bota.Ciekawe co by wtedy zrobili ![]()
/Konrad. [RP]Arman Bloodhand/Marco: Is Zirkov female or 13 years old? [MS]Etun Xali/Konrad: Haha why do you ask? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy [MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on ![]() Ostatnio edytowany przez Etun - 23-09-2007 o 11:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axemir
Profesja: Knight
Świat: Pandoria :D
Poziom: 52
Skille: 74/71
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2007
Lokacja: Daleko..
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Jak powinien wygladac raport na boota ?
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
najlepiej tak ![]()
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() Szacun za akcję. Również nie przepadam za bociarzami.
i pytanie z cyklu "lekki offtop": Dlaczego nie używasz lepszej tarczy, skoro i tak masz aola ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Niestety gram na neranie wiec jest to nie wykonalne
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @x86rush
Nie uzywam lepszej tarczy, bo musialbym ja specjalnie kupowac. Wole poczekac az wylootuje. @Donadx6 zawsze mozesz goscia strapowac potami i otoczyc toadami ![]()
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |