|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Tak, tak, mamy. ![]() PS Jak ktoś chce się czegoś dowiedzieć to może pisać na gg do mnie, do Kuraja lub do OnlyShadowa.
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() Bo źle Cię zrozumiałem. Już poprawione.
I kto tu robi błędy? ![]() Cytuj:
@ CO DO LOGA Tak jak chcecie, to może byc napis, ale równie dobrze to może byc jakiś symbol lub maskotka a nawet cos innego co wymyślicie. Byle by było oryginalne i zapadało w pamięc. Oczywiście można, a nawet wskazane jest łączenie tych trzech elementów (napis + maskotka, napis + symbol, a moze nawet wszystkie trzy;p) Za błędy sory, word mi nie chodzi a do tego klawiatura mi nie pisze niektorych polskich znakow. Ale jak matiiii wroci z miasta to pomoze mi to poprawic. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Pff... Pff... Pff... Jakby nie można było zrobić jakiegoś preloadera do forum z tym obrazkiem i wtedy nadać mu przyzwoite rozmiary standardowej rozdzielczości okna przeglądarki... Jak sobie wyobrażacie logo MTA w innej formie niż pixelart? Albo odrobinka Photoshopa. Przypomina mi się komentarz do mojej starej galerii avatarków: "Avatary może robić każdy". Tak samo jest tutaj. Małe to i tak naprawdę niezbyt daje możliwości do popisu. Wyobraźcie sobie co by było, jakby ktoś chciał zrobić na konkurs np. szkic? A może trafi się ktoś pokroju Blacko? Pff... Pff... Pfff...
Pozdrowionka Nieczęsto tutaj bywająca Eileen Blue Rose |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Ale macie problemy, macie zrobić grafikę jako symbol MTA. Szuakjcie dalej jakiś dzir w regulaminie to napewno na tym skorzystacie. n00bs
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Coś nie wielką frekwencję mamy jeśli chodzi o uczestników konkursu, a nim mniej ludzi tym większe prawdopodobieństwo ze będziemy musieli głosować na byle co.
Może powinnismy konkurs zareklamować w podpisach ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Hmm... masz rację. Coprawda ranga miała być na naszym forum MTA, ale skoro Sławek tak się uparł to wnioskuję, że coś z tego będzie. ;p
Ostatnio edytowany przez Descartes - 31-08-2007 o 20:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wielbłąd chciał mnie przekonać, ale cóż... Trial Photoshop'a wygasł, a sam nie umiem zrobić loga w Paint'cie, więc nie wezmę udziału.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
|
![]() probelm triala photoshopa to nei jest problem? pozatym sa inne programy...
szczerze mowaic dosc przykry sposob wywyzszenia sie... serio dadza komus tutaj range i bedzie mial taki bajer pod nickiem? o.0 tez chce xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
|
![]() A Gimp, PSP, artgem, paint.net, pixel i cała reszta? Spróboj czegoś ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Świat: PL
![]() |
![]() Graficiarski dział tibia.pl dotyka już dna palcami. Usuneli grupy, my się wynieśli i nie widze tu ostatnio nic godnego podziwu. Co to za problem zrobić te logo, trzaskacie tu do przesady tymi sygnaturami, usebarami i innym * a na konkursie widze hmm... 2 prace?
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
|
![]() Dobra, konczyc z tym pesymizmem i brac się za prace. Bo na razie widzę 4 prace na średnim poziomie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2007
|
![]() Boshe ... walnijcie sobie wielki napis MTA 3d np(w photoshopie posklejać kwałki) niech wszyscy członkowie wystawią swoje najlepsze prace potem wystarczy clipping mask skopjować guassiana walna perspective zrobić tym cień i vuala !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
|
![]() chlopcze to ma byc proste logo... myslisz zejestes fajny ze cos takeigo wymyslieles? takich pomyslow przewalilo sie miliony ale zrobienie konkursu jest ciekawsze. pozatym bysmy zaczeli sie sprzeczac kto z nas zrobi to lepiej i nicby nie wyszlo xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
|
![]() to zrób kulke czarną napis biały mta zakręć go perspecitve i masz pauchan ; d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
|
![]() Kurde, nie rozumiesz, ze tu chodzi o rekrutację nowych członków, i reklame MTA, i inne takie, a nie o to, że nie umiemy sobie zrobic loga? Uwierz, umiemy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
PS I NIE pisz więcej "boSHe"... @down Nie kłam. ja tam raz czy dwa napisałem! =p Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 01-09-2007 o 23:32. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Ratafi (czy jak ci tam wielbłądy na imie dały), wierz nam że w MTA od dawna nie ma już ludzi któży nie umieli by zrobić Loga (no chyba ze mowa o mnie <joke>), po usunięciu grupy z tibia.pl dokonała się samoistna selekcja, przez co teraz do grupy należą tylko najaktywniejsi i najlepsi (nie licząc mnie oczywiście, bo ja to jako maskotka). A skoro już jesteś taki mądry to możesz przystąpić do konkursu i pokazać że nie umiesz tylko gadać ale i zrobić coś na prawdę dobrego.
Osobiście pragnę was zaprosić do komentowania prac na naszym forum, bo prócz członków grupy i uczstników konkursu nikt sie chyba nie odzywa ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
|
![]() Moje umiejętności są ograniczone ^^ i najwyżej moge należeć do most tandeted artist ; d
bosHE btw. Według mnie wasza elitarna grupa artystów nic nie oferuje oprócz nazwy.... |
![]() |
![]() |