|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Bermudy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Agalion Luthien
Profesja: Elder Druid
Gildia: Holy Riders
Świat: Eternia
Poziom: 32
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() W Polsce nie da sie normalnie zarobić...trzeba mieć do tego łeb i trzeba ostro kogoś oszukać by mieć korzyści...Lepiej wyjechać stąd do Anglii czy gdziekolwiek
tam się człowiek narobi i zarobi grosze,ale zarobi...pozatym nie powinien taki chłop jak dąb wyjeżdzać do Irlandii budować tym rudym łbom domów tylko tutaj pomagać z tym sie zgadzam... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() Eee, no.
Ja mam dopiero czternastke i w sumie nie mam mozliwosci pracowania, ale moja siostra przygoto wuje różne projekty na festyny i zajecia dla dzieci czy robi reklame jakiejsc gminy wiec zawsze mam jakąś robote. Ostatnio robiłam prezentacje gminy jednej to dostałam 300 zł za ok 3 dni roboty. Potem robiłam logo do projektu to dostałam 50 zł : P no i tez często na festynach maluje twarze to zarabiam tez trochę. zależy od tego czy pobieramy kasę od dzieci czy potem twórcy festynu nam płacą za darmowe malowanie twarzy. Gdzieś w granicach 20-100 zł. (zależy ile osób maluje) Bo ostatnio rysowałam z czterema koleżankami to zarobiliśmy za cały dzień po 50 zł, ale to normalne ze jak byłoby nas mniej to dostalibyśmy więcej ; p P.s gdybym mogla roznosiłabym ulotki ![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: Opole
Stan: Niegrający
|
![]() sprzedaj nerke
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 04-09-2007 o 17:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
|
![]() Polecam coś z dziedziny "Hałupnictwa", lub iść do kiosku za rogiem i pracować jako sprzedawca kilka godzin dziennie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Kuuuulikoooos! Czegoś ty te ulotki roznosił, i jak, po ulicy czy po domach, ja też chcę 3 stówy tygodniowo, jak, gdzie, kiedy! Ja mam Katowice najbliższe :F
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Krzyżak
|
![]() Owszem, mam 17 lat i byłem tam na rozmowie kwalifikacyjnej. Powiedzieli, że "oddzwonią" w ciągu tygodnia. Cóż, telefonu się nie doczekałem. Podejrzewam, że w mojej małej mieścinie mieli tyle osób pełnoletnich chętnych do pracy i to na dłużej niźli miesiąc (bo tylko tyle byłem w stanie zaoferować), że woleli zatrudnić jedną z nich.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() .Matrik. ulotki roznosiłem ze szkoły policealnej "Profesja". 6 zł za godzinę, w tygodniu popracowałem 4 dni po 9 godzin, 1 dzień 7 godzin i 1 5 godzin. Razem to daje 288 zł ;p
Ale na dłuższą mete jest to nie do zniesienia. Jedyne co mnie przy życiu trzymało to to, że chodziłem z kumplem, w parach (jest taka możliwość) Ja nosiłem flagę, a kumpel rozdawał uloty. Po paru dniach tak się zna ekipe z ulotek, że możesz się obijać a w pewnej chwili przychodzi sms od jakiegoś ulotkarza "kontrola!". Więc za dużo to się nie napracowaliśmy, ale samo stanie czy dreptanie w kółko o dziwo też może męczyć ;p W Gdańsku jest od groma takich firm. Ceny wahają się od 4-7 zł za godzinę. I jest super ;p
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Avenriel
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 10
Skille: 43/24
Poziom mag.: 2
|
![]() Uważam, że ten temat nie ma sensu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Za granica
|
![]() Ja radze sie uczyć a potem na studia.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
|
![]() no ta znalesc prace ; d ale myslalem raczej o czyms typu (tak jak pisalem w 1 poscie) zrobic kurs i robic robote najlepiej w domu chociaz nie koniecznie
myslalem o kursie fotografii ale ehh te aparaty drogie jak cholera ![]()
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Długopisy skręcaj, albo klikaj w reklamy ; p.
![]() |
![]() |