|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() hehe to jest polska wlasnie: powiedzial !k ze gildia vampire jest super i ze zawsze mozna na nich liczyc
no to wszyscy sie rzucili zeby znalezc jakas czarna owce ![]() a apropo ludzi dobrej woli ![]() szustek ![]() ![]() Alderaan - wyciagal moje cialo od soldierow i w calosci mi je oddal ![]() Umbral - pokazal thiefowi ktory ukradl mi loot baga gdzie jest swiatynia i oddal mi moijego lootbaga |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin
|
![]() ja znam paru goscia ale zapamietalem tylko paru:
Lord nitz - na danubi nie ma zbyt wysokiego levelu ale zawsze si ewstawi i on to czlowiek sprawiedliwosc na danubi mozna tak powiedziec duzo polakow dzieki niemu przezylo ataki pk na calmerze znam sczyzyka czy jakos tak sorra nie pametam ![]()
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2003
![]() |
![]() znam kilku fajny loodziof na nova:
derlik ariqa stygmat arekit arekop panterka fetix lord fapoxi wersol to polacy tera inni lord of paladin to z nova tera libera polacy: abdul-murzyn sarowin magic knight of libera tini solider zagraniczni: sir palladinum jest jeszcze wielu fajnych loodziof |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() Yo Yo
Ja spotkałem eszcze na rooku pewnego niezwykle pomocnego jedenastoletniego Amerykanina z Virgini gdy mnie zaabil jad wzial moje rzeczy i mi je oddał ![]() P.S Skubany ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Polecam na Ruberze
Lord Reinoth (lub jakos tak) - knight Kilka razy dobilismy niezlego handlu. Raz mial okazje mnie oszukac, zabrac towar i kase ale honorowo wrocil i przypomnial mi, ze trzeba miec capa zapas ![]() Drunken Mage - sorcerer Mlody bylem. Ciemno bylo, wpadlem do dziury przypadkiem, oddalem kase jakiemus ... co obiecal mnie wyciagnac a potem wysmial. Gdyby nie Drunken Mage to musialbym w poison fieldzie stanac. Wielu innych milych ludzi, ktorych nickow teraz nie pomne, ale czesc mam na VIPliscie. W ogolnosci czesciej spotykam milych ludzi niz zlodziei, oszustow i mordercow. Moze poza rookiem, ale tam zawsze pelno paskudow sie kreci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() The best ludzie na isarze to:
Altharin (on jest po prostu za**bisty koleś) Hyrr( niby szwed ale wiele dla mnie zrobil)
![]() |
#29 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() haha. Ja spotkałem kilkuset ludzi którzy mnie uratowali i pomogli np. orc fortres jak się naparzałem z orc wariorem miałem już brązowe życie gdy typu tak o podszedł bez niczego i mnie UHnął (pół sekundy później zarwałem od orka za 14 więc zawdzięczam mu życie) i poza tym dał mi 2 UH. Tylu ludzi znam dużo. Niektórzy ropną inni pomogą w pootrzebie.. Trzewba mieć podejście. Raz zaprzyjaźniłem się z Pk który mnie kilnąć próbował
![]()
![]() |
![]() |