![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oo czesc Raxxel.. moze mnie pamietasz?? sprzedawalem ci strzaly pod ksywa Vulter
![]() Trzymamy wszyscy kciuki za Fearless.. nienawidze UNIT i szwedow ![]() ![]()
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Szczerze mowiąc to znam bardzo duzo polakow i cie nie pamietam bardzo przepraszam zrozum troche ma sie tych znajomych -.- ale thx za pamiec
![]() ogulnie to w fearless nie jestem, ale w wojnie tak a to dlatego iz moj gh po starej gildii jest drobnym schronem dla nas :> Dzis nei powojujemy, ponieważ titania = lagged :/// ale zak ilka dni ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Home, sweet home ;]
![]() |
![]() Wlasnie Unit sami swe, nielubie ich...btw mialem hunta od Phero :S dostal ostatnio i gites
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Unity PA taaaaaaaaaaaaaaaa jeeeeeeeeeee weeeeeeeeeeeee po***alo cie ****a po*******ony s****ysynu chyba lol....
sry za wywiska ale jestes ****a i tyle Freedom robi problemy tylko, fearles uniewinniaja thiefow/pk/red skulli etc... Ja z qmpelm mamy protekta by unit......... Dostaja codziennie niezliczone ilosci sdkow..... wynik w fragach jest 8:2 (UnitsVSreszta Power Abuserow i s****ieli) i ta nicka mojego chcesz?? dam ci go jak bedziesz quitowal z titani razem z tym heatami i reszta gówna (upomnij sie na PW) ..... Powiem tak : Unici maja lepsze zaplecze....... I c*** ze Unici to swe? nie panial? ****A!! to jest gra...... Ja przez polaczkow z 4 serwow wy*******alem teraz sie trzymam ze Swe i tyle........ Najlepsze Swiat : Solera (ja atm nei gralem ![]() Sorry za lekko bolaca prawde..... Ale jak Unici to przegraja to Titania bedzie stracona....... Latuz z Vazzem sami sie w Ab ***ie z wami lol a jak was za duzo to partyzantka i tyle....... na elysi tez tak bylo FD byli slabsi a wygrali... Tutaj tez tak bedzie bo w tym skladzie sa polacy.... Pisane napredce z emocjami.... nie nawidze jak ktos ŁGA! (łże? łrze? xD ) sry za ortografie i wyzwiska ale... SEEJA ON GAJM XD (lol ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Hehe powiem ci tyle ja nie ujolem iz szwedzi sux ja ogulnie nie dziele ludzi na narodowosci z unit lubie rostein'a lussier'a i ormet'a czesci nie znam ale walcze dlatego iz czesc z ferless to moi przyjaciele. A co do tsara to moj rl frend taki czeresniak ze omfg -.- serio chcesz to ci fote podesle padniesz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Raxxel - 20-10-2004 o 20:24. |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() mi sie ściąga
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() MI TEZ SIE SCIAGA !!!!!!!!!!: D MACIEK I LOVE U GAY PLX? XD
gdybys nie napisal tak badziewnego posta to bym nie sprobowal ![]() A tak BTW : z Unitow 3 osoby padly a o nie mam czasu ogladac reszty gildi ![]() respect |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2004
|
![]() Cytuj:
Nie wiem coś ty za jeden ale p*******sz straszne głupoty. Daj choć jeden dowód na to, że Freedom stwarza problemy. Gram na Titanii od samego poczatku i nigdy nie słyszałem żeby Freedom ( wcześniej Alderath) huntowała kogoś bez powodu (Heat przed wcześniejszą wojną), albo żeby urządzali sobie polowania na ludzi ze skulem (Unit przez ostatni miesiąc, szczególnie Lussier, Wayne, Rostein i Ormet). Przed wojną z Heat, Unit rzeczywiście byli klanem który pilnował porządku na Titanii. Problem w tym, że ostatnio zaczeło im coś odpie***ać. Widocznie poczuli się zbyt pewnie, a Chris Basso za szybko expił więc musieli go przystopować bo za bardzo odskakiwał levelem od Vateriela. Co do Heat... wcale nie uważam ,że są lepsi. Nie łączy nas z nimi nic oprócz wspólnego wroga..... Więc nie pie**ol tu takich smutów, że Unit = nice, a reszta = bad. Przesadzili tym razem i dostaną ostre baty. Wynik 8 - 3 ale to sie zmieni, po prostu nie jesteśmy jeszcze zgrani tak jak trzeba. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
|
![]() Mnie to h.. opchodzi ze oni zabijali ale sa dobrzy mi nie przeszkadzali mi przeszkadzlai Luce eterno i chriss basso nie lubilem ich i h.. jestem za Unit
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
![]() Cytuj:
Wybacz, że sie brzydko powiem, ale *******ISZ GŁUPTY Widać, że kompletnie nie znasz sytuacji na Titani. Zapewne masz nie wiecej niż 40lv i nie wiesz co ostatnimi czasy Unit wyprawia. Więc stfu. Pokarz mi chociaż jednego PA w Freedom Jeśli Unit wygra wojne to Titania bedzie stracona ... Co do Heat'u to można powiedzić "wróg mojego wroga, jest moim przyjacielem " |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
![]() Cytuj:
A co zrobisz gdy zaatakuje cie 10lv z red skulem, ty go zabijesz, przyleci kilku Unitów, stwierdzą, że to był ich rl friend i cie zajbiją ??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2004
|
![]() Cytuj:
troszke szacunku dla starszego (?) a nie odrazu od zalosnego nabijacza postow go wyzywasz.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
|
![]() Popieram was w 100% Mordii i Raxx, nareszcie na forum zjawiła się Polska elita Titanii jejeje
![]() PS: Na filmiku widzę że się Mordii za Vateriela pobierasz bardzo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Długi czas Unit niemiał sobie mocych i jakos to było ale zaczeli szalec i ktos sie musial im przeciwstawic, aha nazywanie innych pop*** ch*** jest wyrazem lamerstwa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze, że dużo postów w moim temacie :> Hmm.. Btw. sorry, że pozniej troche akcje popuscilem i nie bylo widac duzej ilosci fajnej walki.. ale te high levele za szybko lataja z tymi bohami
![]() Cya in Tibia (Titania ![]()
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
|
![]() Macie tu filmik z perspektywy jednego z naszych:
http://www.members.lycos.co.uk/tibiafiles/titkrig.rec |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
|
![]() Unit nie szaleje tlyko cche uspokoic innych ludzi.Taki q... Baban no to co on robil zabijal. Zobacz se co sie w venore dzieje jak idze chris basso to qrde spokuj nikt sie nie leje tylko do depo sie kitraja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() O.o nowy filmik, zaraz obejrze
![]() ![]() |
![]() |