|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Będzie, jak zrobię, a ostatnio szkoła niszczy moje plany... i kiedy skończycie raz na zawsze z offtopem.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Nieźle, zapowiada się ciekawie
![]() Nie oceniam, to prolog przecież ;p Czekam na 1 część =3 Pozdrawiam, Wardi~~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: A nie powiem :P
Stan: Niegrający
Imię: NIMA!
Gildia: Rozleciała się
|
![]() Fajny i to bardzo ale po prologu oceny sie nie wstawia, mam nadzieje ze mnie wrzucisz (dalem outa w rekrutacje do fake)
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Wlochy(Crespellano - Bologna)
Wpisy bloga: 11
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: $
![]() ![]() |
![]() ![]() Oto moj out ;p Robione wlasno recznie ![]() Dalem go tu poniewasz chcialem uczestniczyc w fake dziekuje. Tylko chodzacego nie dalem ;/ zara sie zmaowi i zrobi ![]() Ostatnio edytowany przez Triplonq - 18-09-2007 o 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja nie, bo w wieku 5-6 lat przez to tałatajstwo miałem toksoplazmozę. Ale i tak cię dam
![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Konnichiwa!
+Ładnie sklejone +Fajne outy ;p +Fajna ta krzyżówka cyklopa, behemota i trolla [jakoś tak] -Brzydki ten spalony obóz.. Ogółem 8/10 @down Nie zrozumiałeś mnie ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Kashek - 21-09-2007 o 11:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Inna sprawa, że on MA być brzydki. W końcu to nie jakaś tam cukierkowa kraina, w której dobro zwycięży zło nawet, jeśli to ostatnie ma tysiackrotną przewagę. To trochę tak jak Wiedźmin wśród książek fantasy - przedstawia prawdziwy (jak na opowieść o magii i trollach) świat, pełen brutalnej dosłowności, ironii, krwi i przekleństw. (no, może tego osatniego nie aż tak wiele)
@up again Może i tak. Poza tym to robił Speed, więc skargi do niego. Ogólnie ja tylko sklejam i ewentualnie CZASEM zrobię jakiegoś outa czy tło.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 30-09-2007 o 04:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wybaczta double, ale nikt odświeżyć nie chciał. ;<
Dziś na początku podziękowania dla Kopera i Speeda, czyli duetu, z którym robię fake, a także dla Veruisa, Typolka, Wardiego i Omegi - za wsparcie. (czyt. teksty "RÓB FAKE!!!!!!111!@12@!1") A teraz fake. Nudny, ale jest. Następny będzie ciekawszy. ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- Tyle. Teraz komentować! Nie po to zarwałem noc, żeby temat stał pusty! PS. Nastąpił update efektów!
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 28-04-2008 o 10:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Dlaczego nikt nie komentuje :<
Ehe... ~przyzwoicie długi ~baa, coś czuje, że będzie dobra fabuła ~hmm... ~Aha xD! Jak jest sala z tymi potworami i na ścianach są jakieś ozdobne esy floresy to niedojeżdzają one do końca ściany ~otwarta książka ~po co te skulle na ścianach w bramie? Hmm...
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Te skulle to są czaszki mieszkańców wioski drogi Kalasiu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() świetna robota Alph.
Tylko czemu nie spałeś o 4 nad ranem xD?? Rozkręca sie +Za tamtego stwora... +Za nowe Wyglądy Potworów 8/10 -Niema [jeszce] Mnie ![]()
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 30-09-2007 o 12:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Wszystko ladnie i pieknie! Ale najbardziej co mnie wkurzalo to ze te teksty co mowia bohaterzy sa napisane na srodku kadru. Asz do tej pory bola mnie oczy od tego
![]() ![]() Ocenka: 9,5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten krokodylek to prezent od pewnej osoby, której nicku niestety zapomniałem. Wiem tylko, że to ktoś z obsady starego Aftera. Przypomnij się, to podziękuję. =]
Potwory (Orc, Forest Troll i Tauren) mam od Kopera (Ork), Speeda (troll) i od obu naraz. (Tauren od Spida, poprawiany przez Kopera, ja dodałem tylko kolczyk w nosie) A teraz sonda: Czy wolicie, żeby napisy były na ekranie czy tzw. Shoutbox z boku screena? Wyślij SMS-a... oops, nie to. Kto chce Shoutboxa, pisze duże SHOUTBOX nad komentem, kto chce na ekranie pisze CLASSIC jak wyżej. A do czwartej rano nie spałem, bo obiecałem Kopciowi że wrzucę dziś fake.
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() SHOUTBOX!!
Koperowi?? Mojemu Byłemu ojcu?[on wie o co chodzi xD i zacznie mnie "nielubic" za to co powiedziałęm] Ehhh..ale spam robie
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 30-09-2007 o 15:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() Wchdoze dzisiaj na forum i widze ten temacik. Nie bardzo miałem co robić, więc zajrzałem, a tutaj nawet przyzwoity fake, ale te efekty "teleportacji" rzucają się w oczy, więc to psuje efekt, ale fabuła całkiem, całkiem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() Ku*** Mac. To jest piękne. No i oczywiście ja tam wariuje ;p. Dobry ten strój 1 roczniaków wymyśliłeś. Jeden błąd imiona postaci są tak jakby pogrubione. Teraz wiem, że moje outy się przydały
![]()