|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Ban jest w pełni zasłużony! Odczekaj 1 miesiąc- może zmądrzejesz -.^
|
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
|
![]() Cytuj:
2. Chłopie, nie dość, że nas okłamałeś, używasz bota którego my nie popieramy bo to jest nie fair to jeszcze nas zbluzgałeś. Wstydź się!!! Aha i nie każda postać magiczna jedzie na bocie. Mam 96master sorcerera i jeszcze nigdy nie używałem do niego bota ^^ Ostatnio edytowany przez Tibia6669 - 19-09-2007 o 20:07. |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh... Noi po co to całe "gdakanie", że tak się wyrażę. Cały czas się powtarzacie z tym całym kłamstwem, botowaniem.
Sprawa jest prosta, sam się wpakował to niech sam się wykręci, pozatym co niektóre osoby X3r3mon'ie napisały co masz zrobić, resztą to ty musisz się zająć. |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() Nawet nie wiem jak to skomentować.... czy gdybym powiedział, że to ja zabiłem hmmm Kennediego to by mnie wsadzili do więzienia?...(Zły przykład w sumie ale wiecie o co mi chodzi ;d) A co mamy robić? Litować się nad Twoją głupota?...Żal....poczekaj miesiąc i dalej graj.....tylko następnym razem sie nie przyznawaj;p
|
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Mhm, tylko że chodziło mi o konto, które i tak zostało zbanowane jeszcze w Tibii 7.5. Wiesz o czym to świadczy? Że ten GM to zwyczajna GNIDA!
|
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() A ty wiesz o czym świadczy się twoje przyznanie się do winy? Jak dalej tego nie rozumiesz to może jeszcze trochę nad tym pomyśl.
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() Obejrzales sie...
Nie rozumiem, oswiec mnie. Kiedys byl gnida za to, ze cie zbanowal w Tibii 7.5, a np. dzis juz by nie byl? A moze to jest twje wytlumaczenie, 'bo Gm byl zwykla gnida'. Zdecyduj sie o co ci tak naprawde chodzi. ![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Mowi sie trudno i musisz odczekac bana
|
![]() |