|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2007
Lokacja: Valinor
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Mythera
Skille: 93/94
|
![]() Dużo ludzi mówi że no-pvp to servery dla graczy dobrych, doświadczalnych, no-pvp to gra DLA ZABAWY, jeżeli nie umiesz grać [lootbagi, że się tak wyrażę ' noobing '] to no-pvp nie jest dla Ciebie. Napisałeś że jakieś nooby zabrały Ci lootbaga. Jeżeli nie znasz prostych sztuczek w robieniu lootbaga, to zawsze będziesz go tracił. Jeżeli nie w drodze, to w depo. No-pvp to pewna szkoła dla Tibijskich Stoików [takie pojęcie filozoficzne, nie chodzi tutaj oczywiście o jakiekolwiek meble], zabijają Ci rota, pogadasz, jak Cie zwyzywa to idziesz dalej, bo nie warto toczyć piany z ust dla tego że zabili Ci rota.
Rada dla Ciebie ? Odejdź z no-pvp . |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Non-PvP jest to dość specyficzna odmiana światów i wiele osób uważa, że grają tutaj nooby i ludzie którzy nie potrafią grać na PvP.
Ja mogę powiedzieć, że tak nie jest mam na świecie PvP 51 EK, którym gdybym chciał mogę grać, ale nie chce. Dlaczego? A dlatego, że nie mam czasu teraz na grę gdzie na chwilę odwrócę wzrok to mogę znaleźć się w świątyni. Zdobywanie doświadczenia na światach NON jest dużo trudniejsze, ponieważ KAżDY może wskoczyć ci na exp i przez to nie możemy szybko expić. Z mojego doświadczenia, a jest ono nie małe mogę stwierdzić, że granie na NON jest dużo przyjemniejsze i spokojniejsze. Ja osobiście nie lubię zabijać innych osób, bo to jest tak, ty gdy padasz to piszesz tekst typu "I znowu będę musiał odrabiać, jesteś zasranym chamem!", ale teraz pomyśl ty sam zabijasz kogoś i co ci to daje? Nic. Marnujesz tylko temu komuś godziny gry i czasu, a PK to jedyna zmiana w światach PvP a Non. Kradzieże loota i zabijanie potworków zdarza się raczej na Free Acc wyspach, na Premiowanych bardzo rzadko, bo co raz więcej osób wie jak się zachować.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. Ostatnio edytowany przez BaxCrow - 17-10-2007 o 19:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2005
|
![]() @UP@
Ja sprawe widze tak: non pvp: plusy: -Nie padniesz przez PK minusy: -Kolejki na wbicie na server -Przepchane expowiska(na takim non pvp gra o 19 900 ludzi a o tej porze na pvp 400 wiec jest roznica) -noobstwo -chamstwo -kradzieze lootbagow itd. pvp minusy: -mozesz pasc przez pk plusy: -nie ma kolejek -ODUZO mniej ludzi na expowiskach -mniej noobow -mniej chamstwa -bardzi zadko kradziez lootbaga. itd. I teraz...gdzie by tu se zagrac???....PVP proste
![]() |
#24 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paladhino
Profesja: Paladin
Gildia: jakos tam po angielsku ;D
Świat: Nerana(kolejki)
Poziom: 28
Skille: rosna;P
Poziom mag.: 10
|
![]() polecam ci thorie rob tam palka/sorca co ci bardziej pasuje Knighta odradzam poniewaz ma niby duzo hp ale solo malo kogo zabije Sorc/Druid moze fajne Comba robic a Paladyn juz na 11lvl (exura gran) zabija sorcow na 20 oczywiscie bez uhow/mf ogolnie fajnie sie gra na pvp jak ci ktos zwinie lootbaga zaplaci za to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Najgorzej na non-pvp jest to:
1. Nie mozna zabic kogos 2. Summony do skillowania - zabronione 3. Runy sa odciete (wiekszosc) Najgorzej na pvp jest to: 1. Mozliwosc szybkiego deda Najgorzej na pvp-enfi jest to: 1. Szybszy ded niz na pvp 2. Boisz sie wyjsc z depo 3. Wolniej dobijesz lvl niz na non-pvp Zalety - non-pvp: 1. Nie masz deda od kolesi. 2. Nie dostaniesz bana za pk'wanie 3. Szybciej lvl idzie. Zalety - pvp: 1. Mozesz kogos ubic dla jaj xD 2. Wszytkie czary i runy ![]() 3. Mozesz skillowac na summonach Zalety - pvp-enfo: 1. Wszytkie runy i czary ![]() 2. Bijesz za expa 3. mozesz skillowac na summonach 4. Duzy lvl i niepotrzeba ci monster tylko same player [ja obecnie gram na non-pvp pvp-enfo xD na pvp chce zaczac grac z nowu, ale niechce mi sie bic lvl] |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Ale z ciebie archeolog...
|
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Wiadomo
![]() Ostatnio edytowany przez groza10 - 13-06-2010 o 20:46. Powód: xD dopiska |
![]() |