|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa
Świat: Guardia
Poziom: 9x
![]() |
![]() Rewolucja
Tak,wracam do gry po 3 miesiącach...I mam zamiar znów prowadzić ten temat... Update 8.10 Tak jak widzicie powróciłem w sam raz na update...I niewiem jak się sprawy mają w Tibi...Jezęli jest ktos chętny kto powie mi co się zmieniło...Bedę Wdzięczny tej osobie. Zdjęcia Będą takie jak zawsze...Dość czesto wrzucane bo duzo się teraz dzieje! Czas na zdjęcia Pierwsze co miałem na myśli..."A zobacze co ze starymi cyklopami" I tak się stało...Poszedłem na Cyklopy...Ku zdziwieniu zobaczyłem nową jaskinie,wchodze,patrze cyklopy ide dalej a tam coś nowego! Zachwycony ide dalej porozglądać się po 5 min.Widze Mummie i Beho w 13 sek juz niczego nie ma...Schodze w dół w tu zaskoczenie maxymalne!Dlaczego? Bo dla facc: ![]() Mówie sobie"O shit co to za update!"..."A to co"Znów zdziwniony co to może być: ![]() ![]() Wpadł nawet niezły hit jak na początek ![]() Pisząć dalej...Idę jednak dalej zobaczyć co jest a tu hit 119 przyjełem na klate...Przerażony patrze a tu znów coś innego...Aż musiałem to zlurować: ![]() I znów jedno z tych besti: ![]() Tu nic nowego na koniec hunta: ![]() No i końcowy loot...Zabawa wyśmienita i niebezpieczna: ![]() Po huncie rozglądam się po Thais...Mówie "Zboacze Fiblue"Dobra ide troche mi sie pomylily kierunki...Ale patrze krzesła plażowe i plaża to podchodze...No i Hlup w Wodzie...o.O...: ![]() To co widziałem...Było fenomenalne...Wypas narazie jestem zachwyconym tymi expowiskami...Bo wiem gdzie mam expić...By Szybko zdobyć dośwaidczenie i pieniądze Zapraszam do Komentowania! ![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No to tak...Jak idziesz z Thias wchodzisz do Mount Sterum od zachodniej strony...Idziesz do pomnieszczecia gdzie są 3 cyce naraz...Następnie bedzie tam charaterystyczna jaskinia kości...Gdy do niej weszłeś idzisz na północ tam będą 2 cyce następnie jest oko 10 dziur porozmieszczanych jak labirynt o ile sie nie myle to bedzie 1 lub 2 którą spotkasz...Następnie ok.13 Ghouli,2 beho,i kilka mummy mususz wziąść na klate...I znów idzisz północą...Jest dziura wbijasz do niej...
I jestes na miejscu ostrzege cię,że jest tam niebezpiecznie Występowanie potworów: -Crypty -Mummy -Ghoul -Ghosty -Beholdery -Poziom niżej dwarf geomancer Mam nadzieję,że pomogłem! ![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2007
Lokacja: SkO
Imię: Mike Infernus
Profesja: Elder Druid
Poziom: 85
Poziom mag.: 56
|
![]() No super że wracasz bo twój temat jest całkiem fajny
![]() Od tamtego czasu co przestałeś grać to już sobie zrobiłem druida który ma się dobrze ![]()
12:03 Rock Druid Lee [52]: jestem noobem 12:03 Rock Druid Lee [52]: i chuj ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Gildia: Quanto
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Gratki. Bij te nowe Cyclopy, bo słyszałem, że dobry z nich loot jest
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Noo Fajne te screny bardzo mi sie podabaja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cześć Wszystkim...Dziękuje za komentarze i prosze o więcej;>
Kuba expilem na tych nowych cycach i nic ciekawego nie zloocilem :/... No ale chyba czas dać tutaj fotki... ![]() No to zaczynajmy: Znów postanowiłem zmierzyć dalsze tajemnice Mount Sterum... Wszystko ładnie szło do momentu gdy... ![]() ...Utknełem Lecz to mnie nie zniechęciało do dalszego poszukiwaniu przygód,po pewnym czasie znalazłem to: ![]() Wybrałem piekło,lecz to było Niebo prowadząca do Kazzo ;<...Wieć wróciłem do piekła: ![]() Poszedłem kawałem dalej i wpadłem do tartaru Oo"...? ![]() Zabijając potężne bestie i zbierając ciężko zarobione pieniądze i exp...Zwróciłem uwage na ten nowy wygląd Scale Armora: ![]() Następnie po pokonaniu Geomancera zrobiłem Quest: ![]() Po wyjściu spotkałem przerażające bestie,aż 2: ![]() Po ciężkim wysiłku zdobyłem to po co tu naprawdę przyszłem ![]() ![]() Loot,słaby ale zabawa była,więc nie jest źle!: ![]() No i tu zdjęcia z innej beczki...Z kolegą<byłej klasy>Po potiony...Pokazywał mi co się zmieniło w Tibi po Upie: ![]() I tu dowiedziałem się,że manafluidy nie istnieją już tylko mana potiony,na szczęście na pamiątke mam 1 bp manafluidów,Podobało się? Prosze o komenty...I życze dalszych sukcesów w grze ![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Super ss
![]() I fajnie je opisujesz, ja tak nieumiem ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Normalnie pisze,troche tak bardziej z fantazji ale chyba jest ciekawiej,nie? A ty nadal prowadzisz swój temat?
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() No powiedziałem że fajnie je opisujesz
![]() A ja swojego tematu już nie prowadze. Za jakiś czas jak się trochę ss uzbiera to założe temat z życia mojego druida. Ale niejestem pewien bo na kilku zdjęciach mam outfit botem zmieniony a co niektóre ciule będą narzekać ![]() Powodzenia w prowadzeniu tematu
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No to znów wkleje wam moje zdjęcia...Troche dzwine ale są!
No to zaczynamy! Po długim namyśle i z nudów doszłem do wnisoku,że pójdę na Smoka! Po długi wędrówkach zastałem tą bestie w kanionie: ![]() Myślałem,że walka bedzie wyrównana.lecz on zaczął używać swej magi: ![]() Ale to nie przeszkodziło mi w pokonaniu besti! ![]() Po pewnym czasie bestia wyłozyła się,a ja zdobyłem trochę doświadzczenia! ![]() Zaglądając do jaskini,wyskoczył mi drugi smok,odrazu atakując mnie magią! ![]() Po pokonaniu 2-óch besti,chiałem zaliczyć mniejsze bestie,lecz także niebezpieczne: ![]() Znalazłem w sam raz miejsce gdzie był 1 tylko: ![]() Latwo było,wieć poszedłem na coś bardziej niebezpiecznego!Oczywyście zgarnełem całem marne doświadczenie: ![]() Postanowiłem pojść do potężnej fortecy orków i zastałem tam Szlachcica! ![]() Który oddał mi bardzo cenną zdobycz! ![]() Następnie,bez wahania pozbyłem się Shamanów!Którzy z litości oddali mi to: ![]() Lecz zaatakowało mnie coś dziwnego ze strzały myślałem,że to Hunter,a tu mojemu zdziwieniu! ![]() Walka nie była trudna: ![]() Ale dzięki temu wskoczyłem na większy poziom! ![]() Po powrocie do miasta przylepił się do mnie przępiękny pupil! ![]() ![]() Chyba jedyny z Guardi wykonał addon całkowity ,nasz: ![]() Wojna ze złodziejami mikołaja! ![]() Dzielna ekipa która walczyła z goblinami ^^: ![]() Ogólnie fajnie było,dziś od Eldera Yakooba dostane Royal speary...Więc troche poexpie tuu i tam,także moge iść z kims na jakiegoś hunta z wielką chęcią! Prosze o komentarze! ![]() Pozdrawiam!
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Stie Voi
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hell Owners
Świat: Honera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() Fajne fotki! Gz lvl!
A ja zapraszam do mojego tematu! Link w podpisie |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 6x
Skille: 80/65
|
![]() ZAJEBISTE SCREENY!! dawaj więcej zdjęć!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzięki za Komenty...Niedługo dodam więcej
![]() Prosiłbym o więcej tych komentarzy ;>A nie zawsze tylko po 2;< @ Doszły,doszły Dziękować ci za to ![]() Pozdrowienia! ![]()
Znów wracam do gry. Only paladyn ;* Tropper - Zaginione Królestwo. Strzel Anylon'owi notkę . Zapraszam ! Ostatnio edytowany przez X-Anylon - 22-12-2007 o 18:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Gildia: Quanto
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Gratki
![]() Speary doszły? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cześć Maris !! Pamiętasz mnie? :> Ja sie raz na ruski rok tam na guardie znowu zalogowałem i cię znowu na vipie zobaczyłem !! Ja już niestety nie gram na guardii ! Dobra za dużo gadam o sobie a muszę o twoich SSkach :>.
SUPER SSKI NAPRAWDE CZEKAM NA WIECEJ !! Pozdro :> ~Derius |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Świnoujście
Imię: Mama i jaa
Profesja: Paladin
Gildia: Mama i tyy
Świat: Morgana
Poziom: 007
Skille: 65/39
Poziom mag.: 5
|
![]() fajne sski. widzę że lubisz opowiadać dawaj więcej.
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Katowice
Profesja: Elite Knight
|
![]() Fajne fotki,gratz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() niezle xd mroe plx
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hehe,Dziękuje za miłe komentarze,mam już ok.10 ss ale to trochę za mało jeszcze^^
Jutro się postaram wkleić! A tak przy okazji: Wszystkiego najlepszego w dniu Świąt,dużo szczęścia,pomyślności i żeby spełniły Wam się wszystkie Marzenia! Życzy X-Anylon...I pewnie tibia.pl Też ^^ ![]()
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nikt nie komentuje;<.Cóż musze double posta napisac ;<
Smoki Wczoraj byłem z Yamaroo na Smokach!...W przerażających jaskiniach! Przy wejściu jeden już nas spotkał! ![]() ![]() Niebezpiecznie wpadłem ataku Smoka i laga! ;<:Ogółem 2 hp mi zostało ale udała mi się próba leczenia!: ![]() Potega moich run i magi Yamaroo pozwoliła zwycieżyć z bestiami!: ![]() W podziemiach czaiły się "Bobaski"Smoków! ;>: ![]() Dzięki bardzo szybkiemu zyskiwaniu doświadczenia Yamaroo,wskoczył na wyższy poziom! ![]() Kopalnie Tylko jedno zdjęcie! ![]() Zwiedzałem okolice i tu patrze wieża! ![]() A w niej dziwni "Ciemni Naukowcy?" ![]() ![]() Tu ich potężny Mag,ale bez trudu wyłożył sie na beton ![]() Ogniste także bestie,się tam pokazały: ![]() Zbuntowae Elfy ;< ![]() Nie litojąc się nad nikim zabrałem to: ![]() No i niezbędny komentarz!: ![]() Fajnie było,teraz skiluje,bo skończyły mi się r speary ;< Proszę o komentarze! ![]()