|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa
Świat: Guardia
Poziom: 9x
![]() |
![]() 1.Wstęp
Witam Wszystkich...Postanowiłem wstawaiać tu fotki z mojego życia Tibijskiego ![]() Advanse Mały lvlelik ![]() ![]() Hi...Exura Vita...Yes ![]() Mniam...Zbędny Komentarz ;< ![]() Sux 35 ![]() ![]() 53 Distek ![]() ![]() 54 Distek ![]() ![]() I Koniec Milego Dnia ![]() ![]() Podsumowanie: Dzień udał się miło!Żadnego waste,wyszedłem na duży +,Zapraszam kolegow z rl i nie tylko,także do wklejania fotek Komentarze Prosiłbym ![]() Pozdro-X-Anylon
Znów wracam do gry. Only paladyn ;* Tropper - Zaginione Królestwo. Strzel Anylon'owi notkę . Zapraszam ! Ostatnio edytowany przez X-Anylon - 13-04-2008 o 19:44. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Nom nieźle, sam mam l-lvl pala
![]() Zapraszam do mnie (link w podpisie)
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No więc czas coś pooglądać, nie?
Zwedziłem sobię kopalnie krasnoludów... Nie miłe przywitanie<wymiana zdań> ![]() ![]() A więc trzeba było im pokazać, kto tu rządzi ![]() Najpierw było to: ![]() Potem to: ![]() Na końcu to: ![]() A,że ich pokonałem oddali mi to ![]() ![]() Na końcu stan EQ ![]() Podsumowanie:Zabawa była fenomenalna ![]() ![]() [b]Także dziś chiałbym pójść dla sportu na Dragona...Chcecie to zobaczyć? ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2007
Lokacja: SkO
Imię: Mike Infernus
Profesja: Elder Druid
Poziom: 85
Poziom mag.: 56
|
![]() Fajniutkie ss,ki zapraszam do mnie
![]() (Yeenx Life)
12:03 Rock Druid Lee [52]: jestem noobem 12:03 Rock Druid Lee [52]: i chuj ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Zdecydowanie uhy
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dziękuję,za miłe kometarzyki
![]() Aktualnie chcem kupić 200 kamyczków,bp uh...Czy ktoś to posiada? I zachęcam do Komentarzy ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Obiecałem i są
Jeden tylko Dragon...Bo Guardia jest full na maxa ![]() I oto Exp Za Draga ![]() ![]() Jakiś tam Quest: ![]() Drugi...Cięzko było solo 2 uh wasted :/ ![]() Jakieś tam śmieci ![]() ![]() A przy okazji Loot z draga ![]() I zwała koleś się bawił w Herosów i Władce Pierścieni ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() elo tomek dobra postaci i dobre skile
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2007
Lokacja: SkO
Imię: Mike Infernus
Poziom: 85
Poziom mag.: 56
|
![]() Znowu fajne zdjątka
![]() Lecz moze wstawisz jakies zdjęciez aktualnym stanem postaci??? ![]()
12:03 Rock Druid Lee [52]: jestem noobem 12:03 Rock Druid Lee [52]: i chuj ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dziękuję za Komenty
![]() ~Yamaroo Z chęcią pokaże stan postaci,przy następneij porci ss'ów...Bo po jednym zdjęciu nie warto wstawiać ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Noo,z komentowałeś(z komentowałaś) mój temat to ja twój :>(<~Tranxux-życie na Guardi~>)
Tez właśnie gram l-lvl pallek wiem jak to jest na Guardi pełno ludzi i nie da sie exp!! może pójdziemy razem na hunta jakiegoś :> SS'ki bardzo fajne ![]() Pozdro ~Your Szymon |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Witam!
Cytuj:
Nic ci do tego,że zakładam nowy temat ze zdjęciami -.-" Każdy ma prawo!A ty tego nie zabronisz!Przykro mi,że tak uważasz ;< Cytuj:
P.S...Jak widzicie użyłem dziś bota do Addonów, powiem wam szczerze,że nic ciekawego w tym nie ma!:/...Jest to bezsensowny wspomagacz:/...I nie mam zamiaru do niego wracać...Jeżeli komuś nie pasuję Bot na zdjęciu przepraszam,chciałem tylko zoabczyć;< ... A teraz troche ss'ów...Same Adve ;< a więc 39 shield ;>... ![]() Distek 56 ![]() ![]() A tu distek 57 ![]() ![]() No i długo oczekiwany mlvl ![]() Zapraszam do komentowania ![]() ![]() Pozdrawiam X-Anylon I jeszcze raz przepraszam za bota...Chciałem tylko sprawdzić ;< @up (Jestem on ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Gildia: Quanto
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() O, widzę, że jednak założyłeś swój wątek. Na razie screeny mi przypadły do gustu. Oby tak dalej i życzę wytrwałości w dalszej grze.
@do użytkowników mówiących "ksero Jakub" Proszę, nie piszcie takich komentów, bo na to wychodzi, że nikt nie mógłby założyć swojego wątku, ponieważ od razu byłby "kopią". Każdy ma prawo do zakładania swojego wątku, a czy będzie podobny do mojego to jest to już sprawa autora. Podsumowując te pojęcie "ksero jakuba" to kserem jest temat Kash Brush'a, a do reszty nie mam nic przeciwko, więc już przestańcie z kserami, bo wychodzę tylko na jakiegoś głupiego człowieka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mało kto będzię komentował w nocy ale walne nowe zdjątka
No więc wieczorkiem zrobiłem to: ![]() Potem małe Questy takie jak: 1.Mummy Quest ![]() 2.Jakis Panpinski Quest ![]() ![]() No i obecność Tutorka,o tej samej godzinie wczoraj sie odezwał ![]() ![]() Komenty Proszę! ![]() Pozdrowionka ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nono podobne tematy mamy xD
Temat mi się bardzo podoba może se zgapię parę Expowisk i może razem gdzieś pójdziemy jak na pisałem w moim ostatnim poście ![]() Pozdro ![]() ~Your Szymon |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Witam Wszystkich!
Po długiej przerwie<przez lagi>Wracam! Niestety mam tylko 2 "szkirny"ponieważ,nie działo się nic ciekawego! Odwiedziłem sobię Orc Forest Exp szedł nawet dobrzę,lecz zbyt duża ilość graczy znechęca mnie do tego typu expowisk! Na początek wszedł sobie niespodzewanie level ![]() ![]() Potem szło gładko,tutaj loottopic(nie cały bo reszte mam w dp ![]() ![]() @Derius Z chęcią pójdę z tobą na mały huncik ![]() Oż ty chcesz sobie podebrać moje expowiska ;>...Niech ja cię dorwę!;> Dzieki Kuba,że mnie obroniłeś przed Cygan Slejter
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hey! Wszystkim!
A wiec mam dla was kolejne fotki ![]() Wybrałem się na DC ![]() Zaczne od tego,że wpadł mi distek 60 ![]() ![]() Myślełem,że lepszy ujme ![]() ![]() o.O Tu lekkie zaskoczenie! ![]() A tu max! Ale daleko mu do Besta...Mój best osiągnął 150!Lecz z Shurikenów ![]() A tu na mały koniec dnia!1.st ![]() A może nie na koniec ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Super SS'ki
![]() Fajnie było na Dragach jak ten ziomek padł pamiętasz :>? Ja już nie gram pallkiem ale druidem ale może znowu pójdziemy razem na dragi :> Pozdro ~Szymon |
![]() |
![]() |