|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mylisz się. Najlepiej to:
x e N /\ x e <150; +8) <=> x=skill /\ e=znak "należy do" /\ 8=znak nieskończoności Czego ja szedłem na ten mat-shiz? :/
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Lucera
Poziom: 35
Skille: Kopa :<
![]() |
![]() Na 20 lv powinienes miec skille 60/60 conajmniej! najlepiej 70/70 jak ktos tam up, a jak bys mial 100/100 to bylbys megakox xD.
Ja mam pytanie z innej beczki. [nie chce mi sie tematu zakladac] Czy na 20 lvl pall, skile 69/58 oplaca mi sie kupować PACC? Czytałem rózne poradniki. Jest tam ze 20 lvl = 60 skill. Ale kumple mi mówią żeby PACCa kupic na 75 skillu... Co wy o tym myślicie?
Gdy cię nie widzę, nie wzdycham, nie płaczę, Nie tracę zmysłów, kiedy cię zobaczę; Jednakże gdy cię długo nie oglądam, Czegoś mi braknie, kogoś widzieć żądam I tęskniąc sobie zadaję pytanie: Czy to jest przyjaźń? czy to jest kochanie? (...) Kiedym dla ciebie tę piosenke składał, Wieszczy duch mymi ustami nie władał; Pełen zdziwienia, sam sie nie postrzegłem, Skąd wziąłem myśli, jak rymy wbiegłem; I zapisałem na końcu pytanie: Co mię natchnęło? przyjaźń czy kochanie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: Gardawice
Stan: Niegrający
![]() |
![]() !Topic
Skille takie lekko mierne, szczególnie ta różnica. Ja mam aktualnie 27 lvl i skille 68/68 i skilluje do 75/75 !Up Już możesz na luzie kupować, bedziesz wymiatał na tombach,5 lvl up i małpy itd. ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok ... już wiem all
![]() MODKÓW PROSZE O ZAMKNIĘCIE TEMATU !
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
|
![]() Witam, radze Ci skilluj do 70 (duzo czasu zabiera ale opłacalne)
ja na 15 lvlu mam skille 65 ![]() fajne hity potem łatwy exp BAJ |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Lokacja: WrOCk
Świat: GuaRdia
![]() |
![]() Najlepiej moim zdaniem wyskilluj sie do 75/75 a jak nie masz czasu do 70/70 ja mam 70/70 i nie nażekam na 24 lvlu wymiatam normalnie jak lece przez DC to sama radość jak all pada na na 1-2 hity ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Ja mam knajta lvl 21 a skile 58/57 wieć radze skilować
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez M@dej - 19-11-2007 o 17:18. |
![]() |