|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() @Ptakuba
Ty po prostu chcesz zaszpanować angielskim? Trochę Ci nie wychodzi, bo ja akurat częściej widzę country jako kraj. A akurat te dwa słowa nie mają jakichś konkretnych proporcji "co znaczy częściej", moim zdaniem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Pewnie myśleliście,że Fake upadł?
Myliliście się ![]() Dobra,bez zbędnych cergieli fake: Teraz parę rzeczy do wyjaśnienia: Literówki i błędy stylistyczne są spowodowane późną godziną robienia fake(o 3 w nocy...sami rozumiecie)Bardzo przepraszam za nie. Ten efekt czarnej mgły ma pozorować powrót bohatera do wspomnień. Poddani zwracają się do Imperatora "Królu",czemu?Ponieważ nie którzy mniej wykształceni wieśniacy nie wiedzą po prostu co znaczy "Imperator". A teraz..Komcić! P.S.: Wielkie podziękowania dla Kopera za użyczenie Orków xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Dobre i bez gadania. Szkoda ze nie bylo dodatkow do trawy i takie male screeny (choc nie jest zle). Sklejka jak zawsze git, fabula tez zajebyyyyyszta. Prusze... 10/10
![]() @edit Szczeze to myslalem ze twoj projekt upadl, ale sie mylilem. Ciekawe czy dojdziesz do parta gdzie bede wystepowal xD Bo fake jest swietny... ![]() Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 03-12-2007 o 16:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Huehaeuhe. Dzięki za podziękowania
![]() ![]()
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() Bardzo fajne, lecz nie piękne. Podłoga w jednej z placówek jest krzywa( Miejsce z mapą gdzie wstaje słońce). Reszta bradzo ładnie idzie, orki tu mają sens gdyż to są prawdziwe piękne orki!
Prawie 9! Za ten błąd z podłogą był okropny xD.
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 12 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Początkujący
Imię: Titan of Valoria
Profesja: Rookstayer
Gildia: nie ma
Świat: Valoria
Poziom: 1
Skille: 0/0
![]() |
![]() Fajnie się zapowiada
![]() Oryginalnie napisane przez Profesormarian Wchodze do depo, otwieram skrzynie-moje! otwieram druga skrzynie obok- moje! ide gdzie indziej, otwieram inna skrzynie-znowu moje! Muahhahahahahaa, cale depo moje!!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
|
![]() fajny fake a zrobisz dalsza część chyba że ten koleś umiera i koniec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Ok następny part.
Tylko tym razem więcej komentujcie bo od 6. postów... Ręce można załamać. Dobra,teraz po mnie jedźcie po ile chceta. Wytykajcie mi każdy źle ustawiony piksel ![]() I w ogóle komentujcie dużo bo nic nie działa na motywacje jak komenty ![]() Ostatnio edytowany przez Oerciak - 24-12-2007 o 17:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
|
![]() Orkowie są Kopera, tak? To Gz świetnej roboty Koper
![]() A teraz Topic. Fake jest świetny, fabuła mnie wciągnęła jak nie wiem co, tylko Truel może się z tym równać xP Fabuła: 9/10 Co do grafiki. Nie ma nic dogadania. Spodobał mi się efekt "wspomnień". Ale uwaga! Znalazłem pewien błąd! Na tym obrazku jak gada z tym kapitanem w tym pomieszczeniu, gdzie na stole leżała mapa, jest źle sklejona podłoga! Ale również na tym ss'ku ładny efekt wpadania światła przez okno. No i przycięty tekst na przedostatnim obrazku. Masz ładną sklejke ![]() Grafika: 8/10 Razem: 8,5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() 9/10
Nie mam weny do komentowania x/. Przycięty napis ale nic poza tym. Fabuła ciekawa choć tajemnicza.
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() Najs, Najs.
Fajny fake tylko już mi się nudzi ,że biednemu dziecku wymordowali rodzinę i wyrósł na świetnego wojownika i ich pomści... A ty oprawiłeś to ciekawie więc fabuła jest fajna. Czekam na next part. 8,5/10 |
![]() |
![]() |