|
|
#22 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
@Topic - bawie sie zeszytem/ksiazka/dlugopisem - rozkrecam i skrecam dlugopis ![]() - rysuje co popadnie... - robie mine jak ten gosc z reklamy Nestle (to takie o sniadaniu... ze ten kto nie zje to nie kontaktuje na lekcjach) - napierniczamy sie z kumplem ze wszystkiego... "hehe... popatrz na zegar. Jakis taki dziwny..." - "Heheh... no!" - WWO slucham nauczyciela - puszczam sygnaly na koma do wszystkich, ktorych mam na liscie Jeszcze jest kilka rzeczy, ale mi sie nie chce pisac ;P |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
@up:
zwykla mala plastikowa kostka ma 6 scian. Mozna wiec rzucac na 1 z 6 mozliwosci (ocena, osoba, itp) Mozna na 1 z 3 (co robic, co sie stanie) Mozna 1 z 2 (tak, nie) Mozna 1 z 6 liczbowo (1=1, 2=2, 3=3, 4=4, 5=5, 6=5+dodatkowy rzut) i zabawa jest. |
|
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: W cieniu drzew...
|
AAA...
Ja robie zwykle to co drybrych ale czasami np. na WF'ie kiedy są nudne mecze w gałe gram jak w rugby Są też lepsze rzeczy jak np. eeeem... niektórzy z klasy się...mastur... Ale jak ktoś napisał co robi na przerwie to i ja napisze. Lecimy z kolesiami na łącznik a potem do kibla (zwykle jest nas tam 9)w tym kiblu jest fajnie bo niema okien ani nic kiedy zgasi się światło nic nie widać.Zgadnijcie co tam robimy?... stoimy.... Ale wracając do tego co robie na lekcjach to czasem rzucam gumkami po klasie albo dmucham papierowymi kiulkami w tablice (mokrymi żeby zostały) Ale nic ine powiem najlepszym moim zajęciem jest rysowanie pentagramuw na lekcji religi (SATTAN RULEZZ jk )NIELUBIE KIEDY NAS PRZYŁAPUJĄ JAK ROBIMY TAKIE RZECZY BO WTEDY JEST DUŻO KRZYKUW I PRZEKLEŃSTW! |
|
|
|
|
#25 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
Cytuj:
___ -- -- -- -- -- -- -- -- albo: __ [][] [][] [][] [][] [][] [][] [][] [][] Jak słuchać discmana? Na jarzeniówce usiąść? |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Guest
|
Szczerze ? Tibia na kartce xD LOLLLL ale calkiem calkiem mi wychodzi
![]() |
|
|
#27 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
|
Cytuj:
I nie mow że ty niee...No dobra, nie bede najlepszego kumpla wydawał Ale tak na serio to nie wale już se konia na przerwach bo reszta klasy to pedaly i kabine otwierają NIE OFFTOPICUJ TAK!!!!!!!!!! ![]() Ostatnio edytowany przez Drybrych - 03-11-2004 o 19:43. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
|
Ja podczas nudnych lekcji najczenściej na religi bije sie z kolegom, plujem w tablice z rurki z kolegami, jem chipsy, śmiejem sie,gadam,bawimy sie z kolegom zapalniczkom,czasami podpalamy wyżute gumy z podławki z kolegom.
Robie dużo inych żeczy na lekcjach ale lepiej niepisze ![]() |
|
|
|
|
#29 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
|
Ja mam taką specyficzną zabawez kumplem z ławki na religji, mianowicie zakładamy się kto szybciej dostanie uwagę, oczywiście jeżeli ktoś pójdzie do wychowawczyni a ktoś uwagę(choć dostał pierwszy) to ten u pani wygrywa, a już do końca szczęścia zostaje wizyta u dyrekcji lub pedagoga
a co do samych sposobów na uwagę to można:- zrobić 'skręta' z papieru A4(najlepiej wychodzi) nasypać do przodu trochę skrusoznej zielonej kredy i udawać, że palisz, było to jednak dawno temu czasochłonne bo teraz wystarczy kartkę A4 wyjąć i już masz uwagę - opcja 'kamikadze': Powiedzieć pani/panu, że jest dzisiaj bardzo ładnie ubrana/y, lecz jak zawsze miła/y (nie radzę, z góry przegrasz bo będziesz miał uwagę pozytywną i usłyszysz jak możliwie najgłośniej mogą się śmiać twoi koledzy z ławki )-Podejść do tablicy jak nikt nie patrzy i narysować '666 r0x!'(skutkuje serio) Więcej możliwości nei opiszę bo pewnie zostany oskarżony o plagiat PS. A na wolnych lekcjach nic pożytecznego nie robię. To co wyżej lub śpię, ale to ryzykowne bo ktoś może ci coś zrobić. On wygra zakład z kumplem a ty... wolę nie mówić. |
|
|
|
|
#30 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: W cieniu drzew...
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
#31 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
|
Kiedys na muzyce podmienilismy z xaotanem kable keyborda pani i magneta i puscilismy rammsteina jak ktos zdawal "gdy sliczna panna" na flecie
![]() ![]() Później zajarani pobiegliśmy do Nuliga (brat xaotana) opowiedzielismy mu wszystko ze szczegółami, a on na to: Eeeeeee...My to na muzyce palimy gume pod ławką...
Forum satanków ZAKOŃCZONY A ten avatar dopiero teraz zobaczylem w odpowiedniej jasności. Fuuuuuu!!! Że też mogłem wyglądać jak taki debil. A była to specjalnie zrobiona mina. Ostatnio edytowany przez Drybrych - 03-11-2004 o 19:45. |
|
|
|
|
#32 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2004
Lokacja: Stalowa Wola
|
No to i ja
:-Rysuje roznych kolesi z baseballami, siekierami, lub historyjki jak tych narzedzi uzywaja ![]() -bronie to Tibi, ostatnio mnie wzielo na axe, fajnie mi wychodza -eq do tibi, z tym troche slabiej idzie ![]() -rysowanie kresek na kartce xD -gadam z kolega -i najwazniejsze !! Wkurzanie nauczycielek, to mi niezle wychodzi Jeszcze wiele rzeczy, ale nie bede siwe rozpisywal xD
|
|
#34 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Poznań
|
Huhu! Co ja to robię na lekcji! Mam taka cool nową klasę, że przez prawie caly czas polewam. Ostatnio qmplem sie zmastu.... wiecie o co loto
(na lekcji) A ja:-Bawię sie z kolegami, np plujki gumki itd. ![]() -Polewam, z jak moj kumplem, ma prawie wylot ze szkoly, jedzie nauczyciela -Rysuję byle co na zeszycie -Zasypiam -Gadam z laskami i chlopami ![]() -Myslę co bede robil w tibii -Mysle jkaie jaja na przeerwie robić No, a jezeli lekcja jest naprawdę nudna, no to: "Pani! Boli mnie brzuch! Mogę iść do pielegniarki?? No i sobie siedze na holu. ![]() Jest jeszcze wiele innych!! Po lekcjach, zaniedlugo zaczynam robić projekt z qmplem, nad polskim jackassem Ja i on będziemu głównymi bohaterami![]() |
|
|
|
|
#35 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
|
A ja rysuje... Kazdego roku mam osobny zeszyt na moje rysunki 0_o... Jeszcze w KAZDYM nowym zeszycie ktory ma 60+ kartek to na marginesach robie 'filmiki'(wiecie o co chodzi?)-przewaznie ze 2och gosci sie naparza, bo najlepsze
Raz zrobilem 4 gosci z kijami i to byl fajny filmik![]() Poza tym gadam z kolega(of korz), mysle o roznych rzeczach, z nudow nawet czasami cwiczenia robie(!!!)...Nie fizyczne, debile Tylko biore zeszyt cwiczen z danego przedmiotu i se robie... Ale co ciekawe nigdy jeszcze nie spalem na lekcji HA!HA!HA!![]() A co do skretow-raz kolega wzial torebke herbaty, wycial dziure, nasypal zawartosc do jakiegostam papieru czy bibuly(juz nie pamietam) i se zapalil... Polowa 'fusow' mu wyleciala ![]()
|
|
#36 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
Apropo moich rysunków, dzisiaj moja i kolegi praca ze sztuki powędrowała do szkolnej psycholog...
![]() |
|
|
|
|
#37 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
ja jak siedze na puerwszej ławce(a nie jestem kujonem) to podziwiamy koleżanki (a jest co podziwiac nas jest tylko 8 ). Jak np pisza cos na tablicy to jak się ..... wiecie oco biega
Atak to zawsze rysuje w zeszycie nieraz zapomne i całą strone zarysuje Z kolegą sobie gadamy(przeważnie o grach RPG) Albo mowie pani czy moge iśc do klopa i ide na koniec szkoły i tak mi lekcja zleci moment ![]()
|
|
#38 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
ostatnio grałem arie Figara (5- )@ topic -rysuje -bawie sie w origami -Robimy cos smiesznego - leze na ławce i patrze w zegar -gadam -wbijam klejem cyrkiel w ołówek ![]()
|
|
|
|
#39 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
|
a ja jak jestem na nudnych zajeciach to albo czytam ksiazke, albo spie...
|
|
#40 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
- siedzę i wpatruję się w nicość
- gram w piłkarzyki z kumplami - gadam o niczym - lookam na zegarek
|