![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Topic - bawie sie zeszytem/ksiazka/dlugopisem - rozkrecam i skrecam dlugopis ![]() - rysuje co popadnie... - robie mine jak ten gosc z reklamy Nestle (to takie o sniadaniu... ze ten kto nie zje to nie kontaktuje na lekcjach) - napierniczamy sie z kumplem ze wszystkiego... "hehe... popatrz na zegar. Jakis taki dziwny..." - "Heheh... no!" - WWO slucham nauczyciela - puszczam sygnaly na koma do wszystkich, ktorych mam na liscie Jeszcze jest kilka rzeczy, ale mi sie nie chce pisac ;P |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() @up:
zwykla mala plastikowa kostka ma 6 scian. Mozna wiec rzucac na 1 z 6 mozliwosci (ocena, osoba, itp) Mozna na 1 z 3 (co robic, co sie stanie) Mozna 1 z 2 (tak, nie) Mozna 1 z 6 liczbowo (1=1, 2=2, 3=3, 4=4, 5=5, 6=5+dodatkowy rzut) i zabawa jest. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: W cieniu drzew...
|
![]() AAA...
Ja robie zwykle to co drybrych ale czasami np. na WF'ie kiedy są nudne mecze w gałe gram jak w rugby ![]() Są też lepsze rzeczy jak np. eeeem... niektórzy z klasy się...mastur... Ale jak ktoś napisał co robi na przerwie to i ja napisze. Lecimy z kolesiami na łącznik a potem do kibla ![]() w tym kiblu jest fajnie bo niema okien ani nic kiedy zgasi się światło nic nie widać.Zgadnijcie co tam robimy?... stoimy.... ![]() Ale wracając do tego co robie na lekcjach to czasem rzucam gumkami po klasie albo dmucham papierowymi kiulkami w tablice (mokrymi żeby zostały) Ale nic ine powiem najlepszym moim zajęciem jest rysowanie pentagramuw na lekcji religi (SATTAN RULEZZ ![]() NIELUBIE KIEDY NAS PRZYŁAPUJĄ JAK ROBIMY TAKIE RZECZY BO WTEDY JEST DUŻO KRZYKUW I PRZEKLEŃSTW! |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
___ -- -- -- -- -- -- -- -- albo: __ [][] [][] [][] [][] [][] [][] [][] [][] Jak słuchać discmana? Na jarzeniówce usiąść? |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Szczerze ? Tibia na kartce xD LOLLLL ale calkiem calkiem mi wychodzi
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Drybrych - 03-11-2004 o 18:43. |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Ja podczas nudnych lekcji najczenściej na religi bije sie z kolegom, plujem w tablice z rurki z kolegami, jem chipsy, śmiejem sie,gadam,bawimy sie z kolegom zapalniczkom,czasami podpalamy wyżute gumy z podławki z kolegom.
Robie dużo inych żeczy na lekcjach ale lepiej niepisze ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Ja mam taką specyficzną zabawez kumplem z ławki na religji, mianowicie zakładamy się kto szybciej dostanie uwagę, oczywiście jeżeli ktoś pójdzie do wychowawczyni a ktoś uwagę(choć dostał pierwszy) to ten u pani wygrywa, a już do końca szczęścia zostaje wizyta u dyrekcji lub pedagoga
![]() - zrobić 'skręta' z papieru A4(najlepiej wychodzi) nasypać do przodu trochę skrusoznej zielonej kredy i udawać, że palisz, było to jednak dawno temu czasochłonne bo teraz wystarczy kartkę A4 wyjąć i już masz uwagę ![]() - opcja 'kamikadze': Powiedzieć pani/panu, że jest dzisiaj bardzo ładnie ubrana/y, lecz jak zawsze miła/y (nie radzę, z góry przegrasz bo będziesz miał uwagę pozytywną i usłyszysz jak możliwie najgłośniej mogą się śmiać twoi koledzy z ławki ![]() -Podejść do tablicy jak nikt nie patrzy i narysować '666 r0x!'(skutkuje serio) Więcej możliwości nei opiszę bo pewnie zostany oskarżony o plagiat ![]() PS. A na wolnych lekcjach nic pożytecznego nie robię. To co wyżej lub śpię, ale to ryzykowne bo ktoś może ci coś zrobić. On wygra zakład z kumplem a ty... wolę nie mówić. |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: W cieniu drzew...
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
![]() |
![]() Kiedys na muzyce podmienilismy z xaotanem kable keyborda pani i magneta i puscilismy rammsteina jak ktos zdawal "gdy sliczna panna" na flecie
![]() ![]() ![]() Później zajarani pobiegliśmy do Nuliga (brat xaotana) opowiedzielismy mu wszystko ze szczegółami, a on na to: Eeeeeee...My to na muzyce palimy gume pod ławką...
Forum satanków ZAKOŃCZONY A ten avatar dopiero teraz zobaczylem w odpowiedniej jasności. Fuuuuuu!!! Że też mogłem wyglądać jak taki debil. A była to specjalnie zrobiona mina. Ostatnio edytowany przez Drybrych - 03-11-2004 o 18:45. |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() No to i ja
![]() -Rysuje roznych kolesi z baseballami, siekierami, lub historyjki jak tych narzedzi uzywaja ![]() -bronie to Tibi, ostatnio mnie wzielo na axe, fajnie mi wychodza -eq do tibi, z tym troche slabiej idzie ![]() -rysowanie kresek na kartce xD -gadam z kolega -i najwazniejsze !! Wkurzanie nauczycielek, to mi niezle wychodzi Jeszcze wiele rzeczy, ale nie bede siwe rozpisywal xD
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Huhu! Co ja to robię na lekcji! Mam taka cool nową klasę, że przez prawie caly czas polewam. Ostatnio qmplem sie zmastu.... wiecie o co loto
![]() -Bawię sie z kolegami, np plujki gumki itd. ![]() -Polewam, z jak moj kumplem, ma prawie wylot ze szkoly, jedzie nauczyciela -Rysuję byle co na zeszycie -Zasypiam -Gadam z laskami i chlopami ![]() -Myslę co bede robil w tibii -Mysle jkaie jaja na przeerwie robić No, a jezeli lekcja jest naprawdę nudna, no to: "Pani! Boli mnie brzuch! Mogę iść do pielegniarki?? No i sobie siedze na holu. ![]() Jest jeszcze wiele innych!! Po lekcjach, zaniedlugo zaczynam robić projekt z qmplem, nad polskim jackassem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() A ja rysuje... Kazdego roku mam osobny zeszyt na moje rysunki 0_o... Jeszcze w KAZDYM nowym zeszycie ktory ma 60+ kartek to na marginesach robie 'filmiki'(wiecie o co chodzi?)-przewaznie ze 2och gosci sie naparza, bo najlepsze
![]() ![]() Poza tym gadam z kolega(of korz), mysle o roznych rzeczach, z nudow nawet czasami cwiczenia robie(!!!)...Nie fizyczne, debile ![]() ![]() A co do skretow-raz kolega wzial torebke herbaty, wycial dziure, nasypal zawartosc do jakiegostam papieru czy bibuly(juz nie pamietam) i se zapalil... Polowa 'fusow' mu wyleciala ![]()
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Apropo moich rysunków, dzisiaj moja i kolegi praca ze sztuki powędrowała do szkolnej psycholog...
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() ja jak siedze na puerwszej ławce(a nie jestem kujonem) to podziwiamy koleżanki (a jest co podziwiac nas jest tylko 8 ). Jak np pisza cos na tablicy to jak się ..... wiecie oco biega
![]() ![]() ![]()
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @ topic -rysuje -bawie sie w origami -Robimy cos smiesznego - leze na ławce i patrze w zegar -gadam -wbijam klejem cyrkiel w ołówek ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() a ja jak jestem na nudnych zajeciach to albo czytam ksiazke, albo spie...
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() - siedzę i wpatruję się w nicość
- gram w piłkarzyki z kumplami - gadam o niczym - lookam na zegarek