|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Nowy Sącz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zwykly Jacek
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 20
Poziom mag.: 21
|
![]() O Boże jakie wy macie problemy
![]() Jasne że się da. A z tą opłacalnością to o co ci chodzi?? Przecież na pacca kase wydajesz a nie na zwykłą gre. Ja nie mam zamiaru kupować pacca według mnie to kompletna strata pieniędzy, za tyle co kupie pacca to sobie moge kupić jakąś fajną gre
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Imię: Xsarah
Profesja: Royal Paladin
Świat: Fortera
|
![]() No ty nie masz problemu z paccem bo masz maly lvl na 50 poziomie gra bezz pacca zaczyna byc nudna.
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
@topic Gra z Pacciem jest o wiele fajniejsza, jednak z Facc można wytrzymać góra do 40 lev. Na pewno jest to jakie udogodnienie, ale zamiast kupna Pacca i wg mnie straty kasy, wolałbym nie grać po prostu. Jak uznam ,że z Facciem nie ma zabawy to po prostu przestane grać, taka filozofia |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Kalsk (k. Zielonej Góry)
![]() |
![]() Ja nie miałem pacca jeszcze a wbiłem 64 lvl ale knightem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Świat: Arcania
|
![]() To nie musi być strata kasy w RL.
Bo PACC można śmiało kupić za gp. Ja miałem 45 lvl jak kupiłem 1 PACC (210k). I teraz od 1.5 Roku nie było dnia u mnie z FACC i jeszcze nie wydałem na to ani jednej zł. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Fisher of Isara
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sixth Sence
Świat: Isara
Poziom: 80~
Skille: 80~
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ja osobiście gram knightem i po dłuższej przerwie kupiłem kolejnego pacca. Nikt nie zaprzeczy, że gra z PACC jest lepsza, możliwość używania nowych czarów, statki, kontynenty, expy, outfity/addony, questy ale muszę przyznać, że chyba na kolejnego się nie zdecyduje bo na faccu mogę równie szybko zdobywać lvl i kasę jak na premmy. Jedyna strata to te czary, addony itp, ale można i bez tego żyć. Tak więc jak już było mówione, na faccu można swobodnie grać knightem czy palem lecz już postaciami magicznymi na wyższych poziomach nie jest to sensowne.
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Hmmm... Ja mam paladyna z stosunkowo z malym levelem wiec narazie nie zamierzam kupic PACCA. Tylko zastanawiem sie od którego lvl bedzie mi się oplacało kupiuc PACCA bo z malym poziomem i tak nie bede biegal na potwory nie dostepne dla FACCA poniewaz z wiekszością mam średnie szanse na przeżycie. Brakuje mi nie majac PACCA tylko to że musze prosić kolegow żeby mi kupowali royal speary i to że nie moge kupic wiekszosci czarow.
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
|
![]() szczerze mowiac to wole gre facc gdyz zawsze jest trudniej cokolwiek w tej grze osiagnac aczkowliek z paccem gra sie fajniej i latwiej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2007
|
![]() Mam KNIGHTa obecnie skilluje i NIE BEDE TRACIŁ KASY na gre. Gram na prawie pustym świecie i nie pyli mi sie kupować PaCC. Najt ma dużo expowisk typu PoH, DarcCatedral( druid i sorc równierz mogą) do 90lvl+(-3poziom), HG można spokojnie wyexpic lvl ale to i tak 2x wolniej niz na preemy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Paladin
Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
|
![]() UP@ Wbij sobie 70 lvl sorcem albo druidem to pogadamy -.-"
Wg mnie najlepszym rozwiązaniem jest kupno pacc za gp bo nic nie tracisz i fun na całego ;P. Ja gram 44 knightem i myślę ,że do 50 lvl na bank uzbieram ok. 130k ;P
09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937 15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ...Bez PACC jest niczym...To jest jak studnia bez wody
![]() ![]() ![]() |
![]() |