Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 01-01-2008, 00:24   #21
Lol'us
Guest

Domyślny

Teraz jedyne co zrobić to czekać na poradnik o ratach bo jak sądzę też wielu osobom może się przydać. Zapewne będzie w nim wiele treści, która będzie jakże ucząca, w której nie pojawią się błędy merytoryczne, ortograficzne, jak również językowe. Jeżeli miałbym oceniać obecny na tej stronie tekst to dałbym mu -1/10 ponieważ prosiłeś aby ocieniać Ciebie łaskawie. Gdybyś tego nie zrobił to dałbym Ci -1/140 a to i tak mało więc zapodałbym Ci również zdjęcie mojej siostry. Poza tym to polecam Ci grać jako rookastayer i edukować nowe pixele w zakresie walki z wieloma groźnymi oponentami typu Cave Rat, Snake lub Bug. Ten poradnik jest przydatny jak papier w toy-toyu: zaraz ukradną i będzie po sprawie, bo kto kupi całą rolkę za złotówkę? Polecam Ci pokazać to wypracowanie twojej pani od Polskiego. Zapewniam Cię, iż będzie ona zachwycona, ponieważ nie grała nigdy w Tibę i nie wie, z czym to się je, oraz nigdy nie tłukła cyklopów między oczy, oraz nie wyrzuciła 90 zł na płatne konto, aby pozwiedzać pixelkowate krainy pełne pixelowatych jednookich monstrów. Zapewne woli chodzić za te 90zł raz na trzy miesiące z jakimś amantem na kolacje do drogiej restauracji niż spędzać samotnie wieczory z towarzyszami z gildii, którzy i tak nie potrafią napisać zdania bez błędu ortograficznego. "ih" poziom "inteligjencji" jest "ruwny" "tfojemu" więc nie rozpisując się polecam Ci zakupić książkę do języka polskiego i trochę z nią popracować. Ponadto jest jeszcze Boska strona, która nazywa się www.tibia.pl i tam możesz się spełniać wyszukując wszelakich błędów w opisach kotów oraz psów w zakładce "Potwory". Jestem twym wielkim fanem. Czekam na poradnik twojego autorstwa dotyczący huncenia na kotach oraz psach i tym podobnych monstrach.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-01-2008, 21:30   #22
Nari
Użytkownik Forum

Nari's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ethesen Pokaż post
Co tu robi ten stone golem?

Co w końcu? K-set, czy P-set?

Przydałby się opis tych expowisk, mapka.
Co do p seta napisał że to minimum a co do k seta to napisał że knight powinien go mieć.

@up
Twoja wypowiedz tak mnie zaintrygowała że aż przepuściłem ją przez Worda i chylę czoło bo żadnego błędu nie było xd

@topic
Poradnik ładny i przejrzysty. Nie rozumiem czemu ludzie stękają że ktoś robi poradniki. Jak jesteście tacy mądrzy to samy róbcie poradmniki.

Ostatnio edytowany przez Nari - 01-01-2008 o 21:34.
Nari jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania