|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Wez jakis mod sprawdz ktory z uzytkownikow ma takie samo ip przy logowaniu bo takiego zioma to od czasow slonika nie widzialem na oczy
![]() Ontopic: Mystic Turban nic nie daje, no moze oprocz tego 1 arma i fajnego wygladu ^^
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Piła
|
![]() ja sam nie wiem jazeli wiecie to mi tez mozecie powiedziec!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Lokacja: Piła
|
![]() nie wiem sam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() @Masel: wg mnie (i innych chyba też) to nie jest śmieszne, więc możesz już przestać
![]() @up: mały hint - czytaj posty zanim napiszesz w temacie... A co do turbana, to to takie małe g~~nko, nic nie daje, nawet ładne nie jest, więc ino wywalić i nie pytać więcej na forum... a tak wogóle to było już chyba wiele razy, więc "Szukaj"
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
|
![]() by mi napewno zrobil ze dwie rune fire filed i morze nawet ze 3 hevy magic misile i z 1 ligt magic misile i bys zobaczyl noobie!!
P.S. kto hce byc w mojej bandzie??(rekrutujemy od 9 lvl i nie tsza byc noobem ani payer kilrem!! - jak do jutra sie zgloszom minimum trzy osoby to pojdziemy na drawy i rotwory - ale wescie jakies rune na wszelki wypadek) -------------------------------------------------------------------------- Hehehe żeczywiście królujesz, kurde 3 HMM 2 FF i 1 LMM to zabójcze bronie Masel, Masel ty n00bie chociaż mam dopiero 5 lvl na Celeście to mam troche doświadzczenia ze starszych postac ![]() PS ![]() ![]() ![]() ![]() i nie zużyjcie tam za dużo run buhahahahahahahaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gorzów Wlkp.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Bartek Wielki
Profesja: Elite Knight
Gildia: Strom Riders
Świat: Guardia
Poziom: 50
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Owa "czapa" nic nie daje... no oprócz tego 1 arm
![]() Masel... powiedz jaja sobie robisz czy dostałeś kompa w psychiatrowie ? ![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: ***owo
![]() |
![]() ostatnio u mnie na selenie gosc (jeden z najwyzszych lvl na servie) chcial mi sprzedac mystic turban za 1 bp uh i mowil ze szybciej mi sie bedzie mana regenerowala
![]() Ps. Masel plz powiedz mi jak byc takim zajefajnym ludziem jak ty ![]() Ostatnio edytowany przez Nawi - 29-05-2005 o 11:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Eragon De'zavi
Profesja: Paladin
Gildia: Brak
Świat: Keltera
Poziom: 15
Skille: 47/35
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Mam prozbe nieznencaj sie nad biednym nOObem bo niewyrobie ze śmiechu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Zonk przez caly teamat przetaczaja sie te same informacje, wyzwiska i nic wiecej... Dlaczeg ten temat jeszcze istnieje? ^^ Zeby sie ludzie wygadali?
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() ja już kiedyś wam pisałem to jest czapka niewidka jak sie połączy to ze steal ringiem za pomocą psiego moczu to uzyskamy czapke o magicznych włąściwościach, z nieograniczoną możliwością bycią nie widzialnym, tylko jest mały problem sama czapa robi sie niewidziala więc jak sie ją zdejmnie to potem trudną ją znaleść
![]() ps. ech maseł, maseł nie rob sobie więcej jaj na tym forum bo część ludzi jest troszke cofnięta intelektualnie i nie pojmują prostych żartów. pps. nadal mi wisisz 16zł maseuszu Ostatnio edytowany przez Pacek - 30-05-2005 o 14:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na emeryturze
Imię: Mental Paladyn
Profesja: Paladin
Świat: Lunara
![]() |