|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2007
|
![]() mam paladyna na 16 lewie i mam czar na zwykłe arrows a tera chce kupić czar na zatrute arrows ale jak prubuje kupić ten czar u jedynego typa w ab to zamiact kupić czar to on mi prubuje sprzedać arrows
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() według mnie na mniejszym levlu opłaca sie chodzic ze spearami zeby trenic shielding.
Potem polecam arrowy, poniewaz palek na 13 levelu moze jus je sobie robic, wiec podczas huntowania starczają na dlugo ![]() potem juz według uznania najlepiej bolty lub piercing bolty(na wyzszym levelu power) można też huncic z onyx arrowami. |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Lokacja: mokrus
Stan: Aktywny Gracz
Imię: odelo telsiron
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 37/38
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() ja wale w slimy i skeletony i rotwormy[troche tego jest
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Stan: Początkujący
Imię: Ciara More
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 21
Skille: 57/42
Poziom mag.: 7
|
![]() Hmm... Też mam palla, więc stanęłam przed podobnym problemem. Ujmę to tak:
1. Strzały pozwalają na zmierzenie się z mocniejszymi monsterami walącymi z melee. Mają daleki zasięg, więc nie trzeba się martwić brakiem tarczy. 2.Pall sam może robić strzały i bolty(PACC) a speary trzeba zbierać, lub kupować (royal, enchanted, tylko dla PACC) 3.Jeśli stać cię na dobrą tarczę możesz sobie pozwolić na huncenie ze spearami, ale przygotuj się na pewne obrażenia. W przypadku mocniejszych monsterów może tego być wiele. 4. Nawet jeśli nie masz PACC możesz sam nazbierać bolty. Ja osobiscie przerzuciłam się na strzałki, ale gdy mi ich zabraknie idę expić na słabsze potwory z zapasem spearów i przy okazji robię strzały. Merry Xmas for everyone!! |
![]() |
![]() |