|
|||||||
| Notki |
| Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: GdaŃsk Zainteresowania: wędkarstwo Liczba postów: 2800 Specjalizacja: Połów ryb drapieżnych
|
srry syary ale nie nadajesz się do tego...
|
|
|
|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
@Math
Zazdrosny jesteś Ja nadal uważam, że to lakierowana kupa ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
|
Matheous, wiesz mógłbyś tak napisać każdemu kto napisał posta po Khanie i miał podobne zdanie do niego
. I moge cię zapewnić, że jeśli bym napisał posta przed Khanem to brzmiałby on identycznie. No i bez przesady z tym, że Khan to mój idol. Robi po prostu dobre arty, za które należą mu się brawa. I nie chcę przerabiać tego tematu na dyskusje między tobą a mną .Ostatnio edytowany przez Zagan - 01-11-2004 o 21:27. Powód: małe poprawki |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
|
Staary wyje.biste, normalnie wypas, juz wstawiam do tibii, moze do CipSoftu wyslemu? To chciales uslyszec?
Teraz prawda: dnooooooo. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2004
|
Mi to przypomina batmana w ruskiej wersji
![]()
|
|
|
#26 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
Cytuj:
z ciemniejszego przechodzi w jaśniejszy i znika za górka ![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
|
Cytuj:
Bez kitu troche batmanski ten vampire set ale przedewszystkim jest cienki nie ma co sciemniac ze jest super... ja bym raczej nic lepszego nie stworzyl ale przynajmniej nie zabieram sie za to :tongue:
Portal Energii Astralnej - Forum , Chat i wiele artykułów. Zajmujemy się między innymi takimi zjawiskami jak OOBE , LD , Medytacja , PSI , Telekineza i wiele innych... Zapraszamy!!! Nasze forum: http://pea.org.pl/phpBB2/index.php Oraz nasz serwis: http://pea.org.pl/ Gorąco zapraszam i Pozdrawiam |
|
|
|
|