|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demenfairis
Profesja: Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 10
Poziom mag.: 4
|
@Pan Tymek
Podpis masz podrobiony bo widzę go u koleżanki która skopiowała go od kogoś @up Nic dodać nic ująć........ |
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 30 06 2007
|
@2x up
tak domek kupuje sie za tibijska kase, trzeba mieć PACC lub kolege z PACCem |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
![]()
|
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2007
Lokacja: europa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonja
Poziom: 80
Skille: 82/66
Poziom mag.: 19
|
Ci co piszą jakie to wspaniałe są świeta są prawdopodobnie dziećmi 6-12 lat i cieszą sie bo dostaną jakis prezent i dla nich właśnie to jest urokiem całych świąt. Ja nie lubie świąt, wszyscy jak wariaty chodzą po sklepach i kupują prezenty i te prezenty sprawiają dla większosci ze swieta im sie podobają, wkurza mnie reklama coca coli- ten tir ubrany w lampeczki i głópie hasło reklamowe- a nikt sobie nawet nie zdaje sprawy z czego coca cola jest robiona i jakie toksyczne substancje w niej są, dobra w smaku... ja osobiscie nie pije. Ksiądz z kolędą łazi po domach i starzy zawsze wpuszczają i potem jakies glupie pytania kazdemu zadaje ten ksiądz. A to ze ktos sie pogodzi w wigilie i są dla siebie mili to co to da jak później znowu sie kłócą np. ja z moim pojebanym starym. Wogóle świeta mi sie kojarzą z rozrywką dla ludzi bez problemów...
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik Forum
|
@Up
Ja swoim rodzicom powiedziałem, że mają żadnych durnych prezentów mi nie dawać, bo do szczęścia mi to potrzebne nie jest. ![]()
|
|
|
#28 |
|
Guest
|
Ja nie lubie tego fałszu w swieta,ida ludzie do spowiedzi,w swieta sa dla siebie mili (pozornie) i skladaja raczki w kosciele a po swietach
sa dla siebie niedobrzy tak jak przed swietami![]() |
|
|
|
#29 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
Cytuj:
|
|
|
|
#30 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Według mnie wigilia to czas szczęścia bla bla bla, mój najważniejszy dzień w roku i to nie z powodu prezentów (które i tak mi nie pasują xD). Każdy interpretuję wigilie na swój sposób i to jest prawdziwa tradycja... przeżywanie szczęścia. Ostatnio edytowany przez raf420 - 22-12-2007 o 23:42. |
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
Użytkownik Forum
|
swieta to powinien byc czas miłych chwil... ale u mnie np. to jest tylko pełno stresu bo wszyscy wszystko robia jakby to miało być na pokaz, pełno zamieszania, wogóle mój stary jest całymi dniami przez ten tydzien w domu i ciągle mu cos nie pasuje np ze ja powinienem te wszystkie zakupy na stól robić.... no i po co te swieta ? zeby sie poklócic i potem udawac przy stole ze wszystko jest fajnie? :/ ludzie powinni byc cały rok dla siebie mili a nie tylko udawac w swieta, choc nawet w swieta mi stary spokoju nie daje ciągle mu cos nie pasi cokolwiek nie zrobie
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
|
Ja opowiem Wam jak ja mam na świenta w hacie.
Przyhodzom do mnie ziomy, kuzyny i odpalamy kompa i gramy w Tibje do pułnocy. Fajnie wtedy jest, bo mało pl logniętych tylko z innych krajów br i swe ale oni chyba nie obchodzą świąt (niewiem ale chyba powinni ). No tak puzniej wylonaczmy kompa bo nas na pasterke wyganiaja, ale my przebiegli jestesmy i idziemy do kumpla jego starzy majom nocke i wtedy odpalamy u niego kompy (ma az trzy! ) i gramy az sie pasterka skonczy widzimy ze tak bo, on mieszka kolo kosciola. Puzniej wracamy do domu i spimy, nie rozumiem czemu wy nażekacie na te świenta tak mocno. To czas dobrej atmosfery i wysokich ekspuw.Mary chrismas to your all!! |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
w dni powszednie nie ma go wiekszosc dnia- w robocie siedzi i przychodząc ze szkoły wykorzystuje czas i pykam w tibie |
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demenfairis
Profesja: Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom mag.: 4
|
Cytuj:
![]() up@ Niestety ale ty też ![]() |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Stan: Początkujący
Imię: Nergel
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Skille: 39/32
|
Heh jak bym miał kasę na tibii(chociaż domek) to bym balował
A to że nie mam to staram sie o tym nie myśleć i spędzać czas z rodziną. ________________________- Ale ze mnie maniak Tibi ![]() |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2007
|
Ja tam lubie Święta!!!!!
Nawet bardzo Nawet bardzo bardzo No dobra kocham ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dyps - 01-01-2008 o 22:05. |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2007
Lokacja: Nad j. strzeszyńskim.
Stan: Niegrający
Imię: Będzie kiedyś...
Profesja: Druid
Świat: Nowy
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#39 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
Cytuj:
@topic Nie mam zamiaru obchodzić świąt w tibi ![]() Cytuj:
Nie możecie uszanować czyiś poglądów?? Mam 14 lat, uwielbiam święta, nie dlatego, że są prezenty, chodź je tez lubie, ale dlatego, że spotykam się z rodziną w miłej atmosferze, i oczywiście jest super żarcie ![]() Nigdy moja rodzina w święta nie ugania sie po sklepach. Wszystko jest robione spokojnie itd. nigdy nie chodzę do kościoła specjalnie na święta. Jestem poprostu sobą. Dziwie sie wam. Moja cała rodzina lubi prezenty. To jest taki fajny moment, wszyscy otwierają paczki, smieją sie itd...![]() Uważasz, że skoro moja rodzina lubi prezenty w święta to są debile?? Żal mi ciebie, skoro obrażasz aż tyle osób na całym Świecie. Nikt tu nie pisze, że lubi Święta tylko dlatego, że są prezenty @Morkox Masz 13 lat i nie rozrurzniasz ironi, bawisz się lalkami i samochodzikami?? Co z ciebie za facet??
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 02-01-2008 o 20:12. |
||
|
|
|