|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demenfairis
Profesja: Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 10
Poziom mag.: 4
|
![]() @Pan Tymek
Podpis masz podrobiony bo widzę go u koleżanki która skopiowała go od kogoś @up Nic dodać nic ująć........ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() @2x up
tak domek kupuje sie za tibijska kase, trzeba mieć PACC lub kolege z PACCem |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2007
Lokacja: europa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonja
Poziom: 80
Skille: 82/66
Poziom mag.: 19
|
![]() Ci co piszą jakie to wspaniałe są świeta są prawdopodobnie dziećmi 6-12 lat i cieszą sie bo dostaną jakis prezent i dla nich właśnie to jest urokiem całych świąt. Ja nie lubie świąt, wszyscy jak wariaty chodzą po sklepach i kupują prezenty i te prezenty sprawiają dla większosci ze swieta im sie podobają, wkurza mnie reklama coca coli- ten tir ubrany w lampeczki i głópie hasło reklamowe- a nikt sobie nawet nie zdaje sprawy z czego coca cola jest robiona i jakie toksyczne substancje w niej są, dobra w smaku... ja osobiscie nie pije. Ksiądz z kolędą łazi po domach i starzy zawsze wpuszczają i potem jakies glupie pytania kazdemu zadaje ten ksiądz. A to ze ktos sie pogodzi w wigilie i są dla siebie mili to co to da jak później znowu sie kłócą np. ja z moim pojebanym starym. Wogóle świeta mi sie kojarzą z rozrywką dla ludzi bez problemów...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Ja swoim rodzicom powiedziałem, że mają żadnych durnych prezentów mi nie dawać, bo do szczęścia mi to potrzebne nie jest. ![]()
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Ja nie lubie tego fałszu w swieta,ida ludzie do spowiedzi,w swieta sa dla siebie mili (pozornie) i skladaja raczki w kosciele a po swietach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Według mnie wigilia to czas szczęścia bla bla bla, mój najważniejszy dzień w roku i to nie z powodu prezentów (które i tak mi nie pasują xD). Każdy interpretuję wigilie na swój sposób i to jest prawdziwa tradycja... przeżywanie szczęścia. Ostatnio edytowany przez raf420 - 22-12-2007 o 22:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() swieta to powinien byc czas miłych chwil... ale u mnie np. to jest tylko pełno stresu bo wszyscy wszystko robia jakby to miało być na pokaz, pełno zamieszania, wogóle mój stary jest całymi dniami przez ten tydzien w domu i ciągle mu cos nie pasuje np ze ja powinienem te wszystkie zakupy na stól robić.... no i po co te swieta ? zeby sie poklócic i potem udawac przy stole ze wszystko jest fajnie? :/ ludzie powinni byc cały rok dla siebie mili a nie tylko udawac w swieta, choc nawet w swieta mi stary spokoju nie daje ciągle mu cos nie pasi cokolwiek nie zrobie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Ja opowiem Wam jak ja mam na świenta w hacie.
Przyhodzom do mnie ziomy, kuzyny i odpalamy kompa i gramy w Tibje do pułnocy. Fajnie wtedy jest, bo mało pl logniętych tylko z innych krajów br i swe ale oni chyba nie obchodzą świąt (niewiem ale chyba powinni ![]() ![]() Mary chrismas to your all!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
w dni powszednie nie ma go wiekszosc dnia- w robocie siedzi i przychodząc ze szkoły wykorzystuje czas i pykam w tibie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demenfairis
Profesja: Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
![]() up@ Niestety ale ty też ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Stan: Początkujący
Imię: Nergel
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Skille: 39/32
|
![]() Heh jak bym miał kasę na tibii(chociaż domek) to bym balował
![]() ________________________- Ale ze mnie maniak Tibi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2007
|
![]() Ja tam lubie Święta!!!!!
Nawet bardzo Nawet bardzo bardzo No dobra kocham ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dyps - 01-01-2008 o 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2007
Lokacja: Nad j. strzeszyńskim.
Stan: Niegrający
Imię: Będzie kiedyś...
Profesja: Druid
Świat: Nowy
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
@topic Nie mam zamiaru obchodzić świąt w tibi ![]() Cytuj:
Nie możecie uszanować czyiś poglądów?? Mam 14 lat, uwielbiam święta, nie dlatego, że są prezenty, chodź je tez lubie, ale dlatego, że spotykam się z rodziną w miłej atmosferze, i oczywiście jest super żarcie ![]() ![]() ![]() Uważasz, że skoro moja rodzina lubi prezenty w święta to są debile?? Żal mi ciebie, skoro obrażasz aż tyle osób na całym Świecie. Nikt tu nie pisze, że lubi Święta tylko dlatego, że są prezenty @Morkox Masz 13 lat i nie rozrurzniasz ironi, bawisz się lalkami i samochodzikami?? Co z ciebie za facet??
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 02-01-2008 o 19:12. |
||
![]() |
![]() |