|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demenfairis
Profesja: Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 10
Poziom mag.: 4
|
![]() No nie ;D
Poszłem solować draga do AT i tam straciłem mana potiony xD i 3 HP xD Potem pokonałem fire devila solo xD Jeszcze miałem bolty i poszłem na draga do kazoo.Smok nie miał ze mną szans ![]() Ino szkoda że zniknął bo bym screena zarzucił.Ale mam takie super waste że normalnie klimat starej tibi.A i tak odrobie bo sellne iron ore i pójdzie na następną wyprawę xD JEST WASTE JEST ZABAWA...DRAG PADŁBY GDYBYM NIE LUROWAŁ ZA DALEKO XDDDD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 |
Zbanowany
|
![]() Na jutro filmik będzie ale wieczorem bo rano i w południe mam rl zycie(basen,gadu tip.)
Po tym spotkaniu wywnioskowałem błedy jakie popełniłem i tym razem nie będe daleko lurował xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
|
![]() ze skilem 53 słabo w draga trafiałem...
Na bodajrze twoim 14 lvlu chyba nie dasz rady czyscic all na -3. Moze pojedynczo ale lepiej wbij skile 55/50 10 royal spearow kup 100 strzał zrób p seta kup(ale rymy) i wtedy mozesz to wszystko wybic. No i ofc. troche większy lvl i potionki |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
|
![]() up@
Niby po co skille jak smok miałby już red hp ale zniknął...wszystko zależy od ustawienia i szczęścia.Ja stałem tak że smok był na rogu ekranu i waliłem boltami leciały mi best hity. Tibia to gra więc nie trzymię się poradników.Zamiast na rotach expie na guardach i soldach.Na 18 lvl. soluje banshee dla zabawy z royalków ;D Dobra film będzie na wieczór |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() @Up
plx nie rób filmu. Wieże w ciebie, że zabijesz tego cuchnącego potwora... Może dzięki tobie zmieni się oblicze tibi?? ehhh...żeby tak podniecić się hunceniem i zakładać temat na forum. Gdyby wszyscy taki robili to huh...
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
|
![]() Yeahhhhh
![]() ![]() Było super ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W Dupie
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lubie Pierogi
Świat: Woooot ??
Poziom: 246
Skille: 120
Poziom mag.: 22
|
![]() Vick Sind czy ty jak zaczynałeś grac w tibie to byłeś taki dobry i najlepszy że nikt z ciebie się nie śmiał i wszystko wiedziałeś ?
Bo jak na razie to ty jesteś największym idiotą w tym temacie ... ![]() @Down Za co ? ;p
[WIKI]FUCK YOU[/WIKI] Ostatnio edytowany przez Martinn - 30-12-2007 o 03:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
|
![]() Martin sorry za to ;D
Ostatnio edytowany przez Morkox - 29-12-2007 o 15:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Up: To nie do ciebie.
![]() Gratuluje. Jedna osoba co nie gra dla zysku tylko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
@Vick Sind widze że masz poniżej 10 lat lub jesteś zbuntowanym 11-nastolatkiem... @autor: Gratulacje, nikt nie wierzył ( w tym ja, niestety) a jednak sie udało. Gratulacje raz jeszcze. Ostatnio edytowany przez Voon - 29-12-2007 o 19:26. Powód: cholerna spacja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
|
![]() Jak ktoś chce, to potrafi, dla chcącego, nic trudnego.
Ciesze się, że udało Ci się pokonać smoka, w końcu dokonałeś coś, co chciałeś zrobić, tak więc jeszcze raz wielkie gratulacje i powodzenia w dalszej grze w Tibię. Pozdrawiam Cyber Mech ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Początkujący
Imię: Avax Iseroth
Profesja: Knight
Gildia: gdzies se poszla :/
Świat: Askara
Poziom: 35
Skille: 70/70+
Poziom mag.: 5
|
![]() Widzę, że wszyscy zareagowali na mój post w sposób jaki przewidziałem ;] Więc aby wyjaśnić o co mi chodziło. Tylko o to, że to co wyczyniacie w tym temacie jest żałosne. Wszyscy mówicie "O czuje ducha rpg", "ma ambicje zabić draga" o super. A robicie to tylko dla tego, żeby się przypodobać innym, a tak naprawdę gówno(z całym szacunkiem i za przeproszeniem) was obchodzi, czy ten koleś w ogóle zabił tego smoka czy nie. Tak to jest jak ludzie, chcą koniecznie, aby nie byli uważani za noobów. Zaraz posypią się znowu na mnie posty, chociaż wiem, że większość z was wie, że mam rację.
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Poziom: 121
Skille: 94/66
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Początkujący
Imię: Avax Iseroth
Profesja: Knight
Gildia: gdzies se poszla :/
Świat: Askara
Poziom: 35
Skille: 70/70+
Poziom mag.: 5
|
![]() Nie widzę, abyś czytał ze zrozumieniem, poza tym zobacz mój ostatni post to ci się wszystko wyjaśni.
btw nie słucham hip-hopu ![]()
![]() |
![]() |