|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
![]() |
![]() Konkurs rozpoczęty !
Zadanie 1 Opis . a) Podobno kiedyś na tej wyspie żyły bestie ... Bestie o sile że nawet doświadczeni tibijczycy zostawali spaleni...Na szczęście tych bestii już nie ma .. Na pewno ? A może coś jeszcze po nich zostało. b) W dawnych czasach gdy minotaury zasiedlały te ziemie , inne prymitywne stworzenia modliły się do swoich bogów składając im ofiary ... c) W starszej części wyspy , bardzo starej zostały kiedyś wybudowane korytarze , gdy się do nich wchodziło było czuć stęchliznę , Ludzie czuja smród a czy stworzenia tam żyjące czują nas ? Zapach naszej krwi ? Zadania : a ) Podać hasło z opisu a b ) Zdobyć ... i przynieś do mnie c ) Podać nazwę potwora
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Lokacja: G-dz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Czarny Ogon
Profesja: Rookstayer
Gildia: Poszukuję
Świat: Danera
Poziom: 9
Skille: 15/17
|
![]() 2 sprawy
1.jaki masz nick?? 2.gdzie pisać odpowiedzi? @Snick [quote=Snick;1822671]Przestańcie sie kłucić i zaśmiecać to forum on tylko przyjmuje zgłoszenia, jak sie coś nie podoba to po prostu nie bierzcie udziału w tym czymś i zamnijcie dzioby!!! ![]() kto się "kłuci"?? my się zastanawiamy gdzie dać odpowiedzi a to NIE jest zaśmiecanie forum Ostatnio edytowany przez CzarnyOgon - 05-01-2008 o 15:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Znam juz odpowiedzi na wszystkie pytania tylko gdzie napisac odpowiedz i jaki masz nick!?
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
![]() |
![]() Odpowiedzi na gg : 7598777 !! Zapomniałem podać Oo
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Ja pierdziu!!!
![]() ![]() PS: Wzioł bym udizał tylko za poźno sie skapnołem :| PPS: Jak konkurs sie skończy to niech ktoś wypisze wszyskie pytania i poprawne odpowiedzi ![]() Ostatnio edytowany przez Snick - 02-01-2008 o 16:32. |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Lokacja: G-dz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Czarny Ogon
Profesja: Rookstayer
Gildia: Poszukuję
Świat: Danera
Poziom: 9