Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Broń i przedmioty

Notki

Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 01-01-2008, 14:40   #21
Minidan
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 12 2007

Stan: Początkujący
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Favnir Pokaż post
Ja bym Ci polecił gustowną czapeczkę. Nie wiem, ile kosztuje na Neranie, ale na świecie zwanym "Ziemią" na ryneczku można taką kupic za jedyne 4.99. Poza tym to polecam Ci koszulkę w kratę, która też jest bardzo tania, bo jedyne 7.99 za sztukę. Polecam Ci te różowe, oraz w czerwone grochy, bo panienki na nie lecą. Teraz czas na spodnie. Najlepiej jakieś do kostek i żeby tkylo nie były czarne, ciemno cielone, albo granatowe, bo to męskie kolory. Najlepiej żółte ortaliony, które kupisz w lumpeksie za ok. 2.99-9.99+ VAT. Tutaj cena zależy bardziej od wagi niż od stylu ale i to dobre, jak na nadmiar kaski nie narzekasz. Ja to bym Ci jeszcze polecił sandałki z CCC za 19.99 ale nie wiem, czy Cie na nie stać, więc polecam uniwersalne gumofilce, które będą służły Tobie i Twojej rodzinie jeszcze przez długie lata. Można je zdobyć nawet za 1.99 (sztuka) w Biedronce, gdzie wszystko łącznie z pięknym krawatem w motylki, który jest w oszałamiającej cenie 0.49zł.

Mam nadzieję, że od dzisiaj będziesz wiedział jak się tanio ubrać, czyli w co inwestować.
Ale smieszne wiesz sie usmialem
Minidan jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-01-2008, 22:44   #22
Donner
Użytkownik Forum

Donner's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2007

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Harmonia
Domyślny

Ja zawsze jak wychodzę z Rooka kupuję: Plate armor i legs dvarwen shield dark helmet a jak się ma kasę to serpent sword.
Potem można (razem ze wzrostem kasy ) kupić knight set /warior/crushader/crown helmet (kasa po desercie bardzo się wtedy przydaje) dragon shield bright/fire sword a potem coraz lepsze rzeczy na które cie oczywiście stać
stary 03-01-2008, 20:45   #23
Minidan
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 12 2007

Stan: Początkujący
Pytanie

ja mam dark helmet, knight armor plate legs belholer shield serpent sword.
To dobre na 12 lvl eq??
Minidan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania