|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy masz Uhmakera | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
63 | 66.32% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
32 | 33.68% |
Głosujących: 95. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
Nie licząc "ordograwi", tego, że jest debilem: Cytuj:
Tego, że używa MC: Cytuj:
Takich to tylko wieszać na drzewach... Napisałeś też, że masz druida... Wtedy bez sensu jest zdanie "nawet dobrze sobie radzi" Chyba, że mówisz o sobie w 3 osobie... Co za brak szacunku dla siebie i samokultury...
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Up
Niekażdy kto ma uhmakera musi używać MC, często zdaża sie że ludzie mają zasłaby net/komp by muc robić uh i expić w tym samym momęcie.
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: pod mostem
|
![]() UHmaker jest wg mnie bezsensu bo moja główna postać nie ma jeszcze 4 mlvl ;P A tak serio - strata czasu, bo nie używam MC
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Mam Uh makera poprostu szkoda mi kasy na UHy jednak jak ide na jakiś większy hunt to musze pare Bp kupić bo stanie i łowienie ryb troche mnie nudzi.
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Ja mam uhmakera i gram nim na mc
![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: 3miasto
![]() |
![]() Jak gralem knajtem na non-pvp, miałem uh makera miał 11 lv 51 mlv, na pvp grałem druidem wiec uh maker był zbędny.
|
![]() |
![]() |