|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 40
Skille: 6X/6X
Poziom mag.: 5
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() Posty typu " nie zabierajcie nam Banuty" mnie rozwalają
ja tam expie 29 ms i idze elegancko. bp manaskow sie zawsze zwróci, a do tego ape fury i lootbag z plate armorów + kasa ... co do expa to idzie średnio, ale kazdy wie, że banuta jest bardziej do zbierania kasy niż do expa. P.S. Mówicie, że expicie tam palkami na 25lvl--> jak myslicie, kto zadaje wieksze obrażenia: pallek na 25 lvl, czy 50 ms z exori frigo (ja na 29 lvl z frigo dochodzi hity okolo 80). Co prawda w tej sytuacji sorc bedzie wastowal manaski, ale prawdopodobnie sie mu zwróci. A co jeżeli drut na 33 lvl ma różdżke z lodu?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 90
|
![]() Ta, na niższym lvlu próbowałem sorcem na banucie ale na piratach był dużo szybszy exp, więcej kasy i kupa addon itemów : )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Buuuuu
|
![]() Malpy to jak najbardziej miejsce dla sorca/druida, tyle ze...
Dla takiego z lvl 80+ (preferowalnie jeszcze troche wiecej), luruje sie cala bande, staje sie w rogu ktorejs z budowli i 2 Avalanche i tylko zbieramy loot. Przed update (jeszcze uzywajac GF ![]() Ale fakt, nisko lvl magiem nie ma tam czego szukac.